Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciupcia

facet a miesiączka

Polecane posty

Gość ciupcia

jak faceci reagujecie gdy wasza kobieta ma miesiączkę? Mówi wam o tym, sami sie domyślacie? Nie brzydzi was to że coś z niej ciągle leci? Potraficie iść do sklepu i poprosić o paczkę podpasek gdy wasza dziewczyna jest zbyt słaba, zeby to zrobić? I do dziewczyn....jak zachowują się wasi faceci gdy macie okres, przytulają masują, gdy was boli, czy mówią żebyście nie udawały?

Gość zły chłopiec
Podczas miesiączki..... Kobiety są acha acha nieczysteeeee

Gość anii
ja mam prawie bezbolesne okresy takze, to nie jest problem dla nas obojga. kochamy sie w dni kiedy mniej krwawie.

przeciez to nei problem kupiuc lasce podpaski zy tampony co w tym zlego ktos widzi ? ale jak maja laski okres to niekiedy sa nie do wytrzymania ;/ :P

Ja swojemu kochanemu zawsze mówię o okresie.Niebrzydzi sie tego napewno poniewaz nie raz sie kochaliśmy w końcówce okresu.Napewno gdybym go poprosiła aby poszedł do sklepu kupić mi podpaski to poszedł by.Nie rz w markecie poszedł za mnie do stoiska z podpaskami gdy ja byłam w innym stoisku.W tym czasie bardzo często mnie przytula,a gdy bardzo boli mnie brzuch to zawsze masuje jeżeli powiem,że bym chciała... Nieusłyszałam od niego jeszcze nigdy słów typu Nie udawaj.Tym bardziej,że on jst typem faceta CO TO NIE ON jest to bardzo dziwne,że potrafi być baardzo opiekuńczy :D

Gość bzibzia
Kazda laska ma okres raz na miesiąc wiec ma mnóstwo czasu aby sobie kupić wcześniej podpaski czy tampony. Dla mnie to jest niechlujstwo !!! No chyba, że Wy nigdy nie jesteście pewne czy w ogóle dostaniecie miesiaczkę. Ja tez jestem żmijowata przed. Mąż się troszczy, masuje, nie przeszkadza mu moja niedyspozycja i też się kochamy w te mniej krwawe dni. Do sklepu go jeszcze nie wysyłałam (zawsze mam zapas) ale na pewno by poszedł.

Gość mamy na forum...
znawcę! :P :D

Gość mamy na forum...
jestem pod wrażeniem :P :D

Gość mamy na forum...
widzę, że nic co babskie, nie jest Ci obce ;) :D

Gość mamy na forum...
dużo wiesz, dużo robisz :P oczywiście w pozytywnym tych słów znaczeniu :D

Gość mala taka Ania
ja tez kocham sie w mniej krwawe dni. A co do faceta..hmmmm to jest dla niego tak normalne.....po tampony mi poszedl kilka razy przy okazji kupienia jajek i mleka:) a gdy mnie boli to mnie masuje rzecz jasna. A czy pyta: czy nie udaje? nie.......glupie pytanie , przeciez to boli......

Gość mamy na forum...
mam nadzieję, że i nie ostatni :P

Gość mamy na forum...
Paweł, zgłębiaj wiedzę, ;) to wyjdzie Tobie tylko na korzyść :) :D

Gość ja strasznie przezywam te dni
w kazda noc wymiotuje wiec o snie moge zapomniec, w dzien (pierwsze dwa,trzy dni) skreca mnie i bez termofonu sie ni obejdzie wiec w te dni nie musze nic nawet palcem w domu tknac. Moja druga polowa sprzata (na swoj sposob;)) i stoi przy garach. A ja sobie leze w lozeczku (pracuje w domu przy komputerze wiec o tyle dobrze ze w pracy mnie nie skreca z bolu)

Gość mamy na forum...
Pawciu, więc wytrwałości życze, profesura w tej dziedzinie tuż, tuż ;) :D

Gość mamy na forum...
:D dobranoc

ja też tryskam jadem przed:O:O:O krzyczę i rzucam mięsem:O koledzy w pracy są wtedy biedni, ale bardzo dzielni:D:D:D:D do tego stopnia dzielni, że potrafią przytulić w trakcie mojego krzyczenia na nich co mnie wytraca z równowagi i uspokaja:D tampony kupuję sama (na zapas) przed okresem :P

Zawsze wie, bo mam okropny PMS o cyzm mu mówię. Zbey nie myślal, ze się złoszcze np. z ejgo powodu. Rozumie to, zresztą nigdy nie jestem na nie jestem wtedy dla niego niemiła tylko ogólnie bardziej drażliwa albo i mocno wkurwiona. przytula, daje mi dużo czułości i więcej zapewnień (normalnie trochę milkliwy z niego typ), a kiedy mam okres skacze wokół mnie pyta cyz boli (mam bardzo bolesne), masuje, kupuje Apap, przejmuje się, przytula, uspokaja i czesto pyta jak się czuję. Używam wyłacznie tamponów, a w czasie okresu jestem zawsze mocno nakręcona, więc zdarza się nam uprawiać seks. W poczatkowych dniach bez wkładania. I sznureczek w dotykaniu czy całowaniu wcale mu nie przeszkadza. Zreszta wszystko mu wytłumacyzłam a pojętna z niego bestia. :D

Gość piszcie piszcie

Gość mamy na forum...
co tu więcej pisać? ;) wszystko już napisane zostało :P