Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaska

mam mleko w piersiach, a nie jestem w ciąży

Polecane posty

mam pytanko, moze to dziwne gdzieś ok. 2 miesiące temu zauważyłam ,że mam twardą pierś, ale to zbagatelizowałam. Mniej więcej w tym czasie pojawiły mi się na twarzy pryszcze i zaczełam czuć się słabo, co więcej nie wychodzi mi nawet kolor włosów u fryzjera. Wczoraj przez przypadek odkryłam ,że mam mleko w piersi, tylko,że zasuszone.Przypomniałam sobie,że jak byłam w ciąży 3 lata temu też miałam te wszystkie objawy co teraz. Nadmienię,ze moja Córcia ma 2,5 roczku a karmiłam ja piersią do 1,5 roku więc dość długo.Nie mam pojęcia co dzieje się z moim organizmem Misia moja ciągle się przytula do moich piersi głaszcze je , tak mysle, ze może jej zachowanie spowodowało w moim organiźmie tak dziwne reakcje. Nadmienię,że nie jestem w ciąży a talia i biodra mi sie tak zaokrągliły jak na jej poczatku kiedyś. Jak mozecie to proszę podzielcie się ze mną swoimi opiniami, ja kompletnie nie wiem o co tu chodzi?

moze jednak Jestes w ciąży?? skoro tak miałaś w 1 jak z córcią byłas? albo poprostu moze masz chora piers lekarze mowia zeby je badac i czy nie leci zadna wydzielina z sutka

Gość Lucylla1
Moim zdaniem albo jednak jestes w ciazy , albo to reakcja na pieszczity malenstwa :) Idz do lekarza,albo zrob test.

idę jutro do lekarza dzięki za posdowiedź w ciąży napewno nie jestem

a skad jestes taka pewna ze nie jestes? chyba ze nie współżyłas to wtedy tak mozesz byc pewna papa

ASIK 87 NIE WSPÓŁŻYŁAM MIAŁAM POZATYM MIESIĄCZKĘ MIESIĄC TEMU TERAZ BĘDĘ MIAŁA 10. MARTWIĘ SIĘ BO MOJA ZNAJOMA TEZ TO KIEDYS MIAŁA PRZYTYŁAM OK 30KG. JEJ ORGANIZM PRODUKOWAŁA TAK WYSOKI POZIOM PROLAKTYNY JAK U KOBIETY W CIĄŻY DLATEGO SIE BOJĘ A LECZENIE TRWA KILKA MIESIĘCY

Gość Lucylla1
Daj znac co powie lekarz :) Trzymam kciuki.

Gość zrób prolaktyne
pewnie masz nadczynnosc przysadki i trzeba bedzie brac długgooooo leki bo samo nie przejdzie NA PEWNO!!!!

Gość co się przejmujesz
zaoszczędzisz na kupowaniu w sklepie! :-)