Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga225

smutno mi..

Polecane posty

to jest właśnie życie... nie martw się - po nocy zaczyna się dzień, zawsze a czemu jesteś smutna?

Gość a mozna wiedziec
dlaczego?

caly dzien do bani:( poszlam z mezem na ,,kawe \'\' do znajomych ze slawacji,gospodarz mial urodziny(wpozadku ludzie) niemialam ochoty na impreze bo mamy 7miesieczne dziecko,poszlam do domu i tak sama siedze...:( maz przyszedl niezle nawiany i spi.I tak mi smutno samej siedziec przez caly dzien.Mam dola.....chcialam ten dzien inaczej spedzic,planowalismy jechac nad moze(mamy niedaleko)

Gość Malinowa wisienka
mnie też smutno... dziś cały dzień deszcz padał... ukochany wyjechał do Grecji... cholernie tęsknie i nic słodkiego nie pomaga...

a ja nie mam ukochanego i też za nim tesknie ale słonko świeciło przynajmniej większość dnia i miałam coś słodkiego, tylko ze chcialam schudnac troszke.

tez juz jadlam slodkie i mam wyzuty sumienia:( oto chodzi ze pozwolilam mu zostac,niech sobie pije to nie ja bede chora:) tylko mi tak jakos smujtno bo mialam ochote spedzic ten dzien wspolnie. Wogole siedzialam caly dzien sama i juz mam dosc,chce mi sie wyc:( chcialam sobie z nim pogadac i wogole....

Może i tak... W sumie jak nie masz i tęsknisz to nigdy nie wiesz jak długo jeszcze ta tesknota będzie Ci doskwierac... a ja np wiem, że będeę tesknić jeszcze tylko 5 dni...

Obejrzyj na polsacie Wojewódzkiego będzie śmiesznie. I nie martw się. Ja na dzisiaj kończę siedzenie przed kompem, idę umyć ząbki, pościelić łóżko, obejrzę Kubę , poczytam książkę i pójde spać. Pa wszystkim:)

Gość Emil Gliwice 33
Smutno wam???? Moze chcecie poznac Emila 33 latka z Gliwic??? Zapraszam na GG-3168872

aga225 ---> jutro rano musisz z nim porozmawiać, bo inaczej bedzie to w tobie siedziało. porozmawiajcie sobie o wlasnych potrzebach i wspólnym spędzianiu czasu. Trzeba porozmawiać.

Mi to wzasadzie tylko czasem smutno z tego powodu ... jakby sie tak człowiek zamartwiał ciągle to by chyba zwariował. No nie??

uuu no to chyba problem jest jeszcze gdzies głębiej

wiesz niechce z nim o tym rozmawiac bo mu pozwolilam zostac i pic,niechce sie z nim klocic,niemam sily na to.Moze macie jakis pomysl zeby zwrocil na mnie wieksza uwage?Tak wiecie zeby chcial spedzac ze mna wiecej czasu ale zeby sam teg chcial,moze zeby byl troszke zazdrosny czy cos,niewiem,niewiem:(

a to on nie chce z Tobą spędząc czasu wolnego?? to jest już problem. Ja sobie myślę tak że jeśli uzgodniłaś z nim że wybierzecie się na spacer, to możesz z nim pogodać. Wogóle to ja bym z nim pogadało, co z tego że mu pozwoliłaś zostać, on powinien wiedzieć że ty tam sama jesteś i przybiegnąc do Ciebie za niedługo. Ja bym z nim pogadała z takich niedomówień i małych żalów ludzie się rozstają i oddalają od siebie.

wiesz moze to glopie ale on niechce sie ze mna juz calowac,tak wiesz namietnie..:(

a długo jesteście juz razem?? Ja naprawdę myślę ze musicie pogadać, bo to chyba zmierza w żlym kierunku, albo idz do jakies poradni czy gdzies, oni Ci poradza, moze lepiej.

kiedys sie wiecznie przytulalismu,calowalismy a teraz....... bardzo bardzo zadko,az mi czasami dziwnie jak mnie sam pocaluje zwlaszcza puplicznie.kiedys uwazalam nas za idealna pare,....

ja uważam ze trzeba rozmawiac i że powinnaś mu powiedzieć co Cię gryzie. Może on ma jakiś probem... Napewno wszystko bedzie dobrze

czesto rozmawiam z nim o tym ale on uwaza ze mi sie zawsze cos niepodoba:( pytam sie jego dlaczego niejest miedzy nami tak jak kiedys to jego zdaniem ze kocha mnie bardzo ale juz tak to jest ze jak sie jest tak dlugo ze soba to jest inaczej niz na poczadku:(

to może tak jest rzeczywiście.... nie wiem bo 6 lat z nikim nie byłam:D:D ale kiedyś słyszałam że 6 lat to w wielu związkach jakiś kryzys jest --- ale czy to prawda to nie wiem....

aga225 ---> myslę ze faceci nigdy nie rozumieją o co chodzi jeżeli prowadzi się ich do tego naokoło. Trzeba powiedzieć mu wprost a nie próbować działać na niego w bardzo zawoalowany sposób. Jutro rano znajdz czas zeby pogadać z nim, ale pogadać a nie kłócić, czyli wyglądałoby to w ten sposób: Wczoraj wyszłam wcześniej bo mamy 7 m-czne i planowaliśmy wybrać się razem nad morze. Było mi bardzo smutno, że zostałes tam przez cały dzień, a jak wróciłes od razu poszedłes spac. Wkurzyło mnie to i byłam wściekła, że zamiast spacerować nad morzem siedziałam tutaj sama. Chciałabym uniknąć takich sytuacji w przyszłości i żebyś ty skupił się bardziej na mnie i naszych planach i reagował wtedy kiedy cię potrzebuję. Moglibyśmy miec wiecej czasu dla siebie i spedzic razem i przyjemniej wolne dni. A przede wszystkim czułabym że nasza rodzina jest ważniejsza dla ciebie a nie czyjeś urodziny. I na tym zakończ. Głęboko oddychaj, rób pauzy jak chcesz, tylko nie wybuchaj. :) Nie prowokuj do kłótni. Jeśli to powiesz łagodnie i rzeczowo, nie powinno być kłótni. powodzenia :)