Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga225

smutno mi..

Polecane posty

Gość to gratuluhe

Gość to gratuluje

6 lat to bardzo długo i zazwyczaj ludzie wtedy dochodzą do momentu, kiedy zaczyna być normalnie, bez spadających gwiazd i fajerwerków - on przestaje nosić na rękach, mimo, że nadal kocha, ale kocha inaczej, nawet lepiej, bo spokojniej, sensowniej, już nie tylko jest płomienne uczucie, ale też sympatia, zaufanie, przyjaźń. Przynajmniej tak powinno być, ludzie powinni się ze sobą zżywać, nie można całe życie być zakochanym, w końcu trzeba zacząć kochać. A tak serio - nie zadawaj mu pytań retorycznych \"czy Ty mnie jeszcze kochasz\", albo \"co się z nami stało\". Czy gdyby on zadał Ci takie pytanie umiałabyś odpowiedzieć?

hehe nie ciebie, poprostu był tu taki co wyzywał itd, i napisał że zgłosił ten temat do usunięcoe i mu odpisałam że jego by pasowało usunąć. Ale widać usuneli jego:D

ZMORKA--- chyba masz racje.Dzis rano smialam sie z niego bo cala noc chaftowal i niemogl spac,powiedzialam mu ze sam chcial zostac i zmarnowal 2 dni wczorajszy i dzisiejszy bo choruje,dobrze mu tak:) chyba zaluje ze zostal na tej imprezie :) a ja mam ubaw na calego i slodko do niego mowie ,,TY MOJ CHLORKU\'\':)

ale szkoda ze sobie juz niepatrzymy juz tak woczy jak kiedys:(,wiem ze juz po tylu latach jest juz normalnie bez jakis uniesien i wogole,ale czasami chcialabym poczyc motylki w zeladku tak jak kiedys,ale juz jestesmy po slubie i ju mnie ma i juz niemusi mnie zdobywac i zabiegac o moje wzgledy,to pewnie tez dla tego.Pewnie ze mnie kocha ale juz inaczej.