Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Modlishkaaa***

MINETKA,SEKS ORALNY,SEKS ANALNY ... ORGAZM !!!! Czyli wszystko o ...

Polecane posty

Chciałabym się dowiedzieć jaki jest Wasz stosunek do miłości francuskiej,hiszpańskiej,greckiej i najróżniejszych pozycji ?? Jakie są Wasze marzenia,które chcielibyście spełnić lub czego byście nigdy w życiu niezrobili. TEMAT OTWARTY DLA WSZYSTKICH!!!

Gość juz Ci radze
A to sie dwoiedzialas buahahahahhahaha

dobra też nie wiedziałam:P a co do reszty....kiedyś byłam zbulwersowana na myśl o czymkolwiek oprócz tradycyjengo seksu...ale miałam wtedy 13 lat wiec niech bedzie że sie nie liczy:P tearz natomiast lubie być zaskakiwana czymkolwiek i w jakikolwiek sposób. jest mało rzeczy na które bym się nie zgodziła...oczywiście tylko i wyłacznie ze swoim facetem lub ostatecznie trójkąt on+ja +ona:)

Gość ggytrenko
nie m SENSU????

zwykly seks np w srode i sobote sensu zycie nie ma bez oralnego, analnego itd

Gość asssia
mam dopiero 15 lat i nie jestem dobra w tym temacie Mozecie mi wytłumaczyc na czym dokładnie polega sex grecki, hiszpański itd. no i co to jest minetka

Gość hggk
Minetka - lizanie cipeczki i okoli aż do orgazmu u kobiety (lub nie) Hiszpański - stosunek w piersi, kobieta ściska piersi a facet penisem wchodzi między nie jak w szparkę aż do wytrysku Grecki - lizanie pupy znaczy okolic odbytu (nie wiem czy ten termin dotyczy tylko kobiet - kobiecych tyłków - czy też wszystkich)

Gość chetny
po grecku to miedzy piersi ale tez slyszalem ze na hiszpana szlak wie :)

Gość Sonter
Ja tam bardzo lubie lizac pupcie kobiecie:)) Tylko , ze jakos wiele uwaza to za zboczenie.. moze dlatego , ze jestesmy stosunkowo mlodzi i nie wszystkiego probowalismy:)Generalnie wszystko mnie kreci w okolicach kobiecej pupci;)) Niekoniecznie oral z jej strony :P Pozdrawiam

Gość demri
hehhhh...a ja słyszałam inne określenia na "hiszpański", mniej eleganckie, nie da się ukryć, tj.: 'zrobić dziewczynie krawat'... dziewczyny, czy Wy rzeczywiście lubicie wszelkie zabawy 'greckie', bo ja powiem szczerze wcale, choć mój partner strasznie na to bywa napalony... probowaliśmy, ale dla mnie żadna radocha...lizanie- łaskocze, ale nie jest to łaskotanie, które by mnie podpalało, a penetracja, łojjjjj.... tylko ból,a już abstrahując od odzcuć. to mnie ten zakątek ciała kojarzy się tylko z jednym...

Gość demri
a tak ściślej do temetu to dla mnie minetka jest nr1 i uwielbiam patrzeć na tego, co mi ją robi:)

Gość do gorracej 25
ale ty brzydka jestes:O fuuuuuj po co fotki wkleilas, teraz juz nie ma złudzeń:O wstręciuchu:O i twoje wypowiedzi zawsze jedna i ta sama gadka nic mądrego do powiedzenia nie masz :o:D

Gość jestem ladna
no coz :P

Gość xxx2
a jak nakłonic kobiete do zrobienia lodzika?? bo ja nie potrafie

Gość ja tam prawie wszystko lubię
a czym się różni minetka od seksu oralnego? :P no a grecki to nie tylko lizanie, to ogólnie seks analny :P