Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angellina 22

CHolera jutro jade do teściowej... buuuu -

Polecane posty

a nie gama z nia i wogle jestesmy na drogach wojennych a maz kazal mi tam echac po jedna rzecz a od naszej klotni z nia nie gadalam i wogle nie chce z nia gadac a jutro ku... a musze do niej jehcac ratunku!!

Gość tylko mogę
wspólczuć!!!!!!!

chyba nie przezyje tej wizyty nie wiem nawet czego siespodizewac czy mnie zjedize czy bedzie udawac obrazona czy co cholera zrobi, mialam plany nigdy wiecejjej nie widziec ale wyjdzie na to zenie mam wyboru :-( nawet nie wiem jak sie zachowac tak bardzo nie chce tam jechac buuu

Gość a co taka zla
? o co sie poklocilyscie?

Gość forum.ogólne.o2.pl
ty analfabetko:classic_cool:

nie jest az taka zla poprostu kiedys byla normalna a ostatnio cos jej pierdolnelo na dekiel ;-) wogle w rodzinie emza jest ogromny konflikt pomiedzy jego matka a jej bratem chodiz o zazdrosc ja stanelam na poczatku po stronie tego brata teraz zaluje nie dlateog ze mylilam sie co do tesciowej bo ona swieta nie jest tyle ze jak to sie mowi u nich \"wszyscy sa po jednych pieniadzach\" stanelam po strnie brata a on tkai sam jak i ona no i ona sie o tym dowiedziala nagalam mezowi maz zrobil haja ale sam zrozumial z ejego mamuskanie jest swita - troche to skaplikowane ;-) w kazdym razie ja zrobilam blad bo gdybym wiedizla ze oni wsyzscy sadawno jeb...iec to byl sie od nich odizolowala a ne stawala po cyzjejs stronie bo teraz sama na glupia wyszlam :-( ale coz czlowiek sie ucyz na bledach, teraz tesciowa ma zlosic i nie gamady ze soba obiecalam mezowi z eja przeprosze ale w sumie nie mam na to ochoty wogle odkad kontakt sie urwal czuje sie lepiej ze nie widuje tej mędy ;-) no a teraz maz kazal mi zaltwic parespraw i musze wziasc cos z ich domu i musze tam jechac jutro bedzie nasze Ispotkanie od tego czasu wogle to mam plan zbarac co zabrac i spiera..lac ale nie wiem czy nie ebdize haji itd i mam obawy, jestem osoba raczej spokojna, wrazliwa wiec na sama mysl ze jutro czeka mnie spotkanie z nia mam bółe brzucha i spac nie umie :-( poradzcie cos :-)