niunia01 0 Napisano Sierpień 7, 2006 mam pytanie w zwiazku z tabletkami yasmin. wiem ze gdy gin mi zapisuje Yasmin, i wykupuje w aptece, moge wykupic na podstawie recepty 2 opakowania. Gdy kupowalam niedawno to wzielam tylko jedno i teraz czeka na mnie drugie w aptece. Jednak zrezygnowealam z zazywania yasmin i drugiego opakowania nie potrzebuje. Czy musze wykupic je w aptece skoro jest tam dla mnie do odbioru ??? Czy rezygnujac po jednym opakowaniu, nie biorac drugiego cos grozi mojemu organizmowi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika1987 Napisano Październik 25, 2006 wydaje mi sie, ze jezeli nie chcesz juz wykupic yamin, to nic sie nie stanie gdy tego po prostu nie zrobisz. tylko nie sądze zeby oddadzać Ci Twoją receptę. ale po co Ci ona skoro odstawiasz tabletki;) ja odstawiłam na miesiąc yasmin, nie czułam sie z tego powodu jakos źle, okres dostałam 3 dni po planowanym terminie, jest moze troszke bardziej intensywny, tyle. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach