Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Gość kawa z mleczkiem
polecam się na przyszłość. Książka naprawdę fantastyczna jest, dlatego dobrze że najpierw obejrzałaś film - ja się własnie boję odwrotnej kolejnosci - bo moge czuć sie zdegustowana filmem po przeczytaniu tak dobrej ksiażki.

Gość goździk sztuk jeden
To niewykluczone... Ja go obejrzałam z rozpędu, nie spodziewając się czegoś, czy czegoś nie oczekując, bo tak naprawdę to poza treścią reklam telewizyjnych nic więcej o SAMOTNOŚCI nie wiedziałam.

ja ksiazke tez juz czytalam ...pare razy... na film sie wybieram... podobno w tej kolejnosci mozna sie rozczarowac :O

Gość kawa z mleczkiem
no właśnie....moze lepiej poczekac i sciągnąć sobie z netu film jak sie pokaże...?

Gość kawa z mleczkiem
no to do domciu :D

:O , no to jeszcze godzina..... kiepsko sie czuje .... muli mnie cos... i ta glowa nie odpuszcza.... do lazienki chodze czesciej jak zawsze a malo pije... :O dziewczyny ... do jakiego lekarza isc jakby co ? internisty ?

Gość prezent
Angel zacząć trzeba od internisty, on już ppokieruje Cię dalej w razie czego. Mam nadzieje ze nie bedzie to konieczne...

Gość goździk sztuk jeden
Angel, to nerwy?... Faktycznie najpierw do ogólnego, tylko mu powiedz że podejrzewasz że to na tle nerwowym...Coś ci pewnie uspokajającego i wyciszającego przepisze. Od razu się pytaj czy po tym można kierować samochodem...

jak do jutra mi nie przejdzie ,to zadzwonie sie umowic... ... troche meczace juz sie to robi.... :O , dodam do tego dziwny smak w ustach ... bol glowy - to tam gdzie jest czolo i jakby w \"srodku\" oczu ... (sama nie wiem jak to opisac ) ...

hmm wlasnie wrocilam z kolacji :D , na ktora zostalam niespodziewanie \"porwana\" .... ale bylo milutko .... :) jak za dawnych czasow.... ;) stwierdzilam ze musial sie uderzyc w glowe w piatek, bo zupelnie go nie poznaje od tamtego czasu ... :)

Gość kawa z mleczkiem
Angel no widzisz - trzeba było mu zafundować wstrząs ze nie jestes na jego kazde zawołanie - a teraz niech sie stara. POgratulować !

Gość kawa z mleczkiem
dziewczyny BOBUUUUUDKAAA :D

no juz wstalam :D , ehhh marza mi sie takie wieczory jak wczorajszy ..... dzis niewykluczone ze bedzie powtorka ... ;)

Gość kawa z mleczkiem
nie przyzwyczajaj sie za szybko.... Ale ciesze sie...Prezet pewnie utonęła w dokumentach, goździk sie zaczytała w samotnosci... zostałysmy chyba same..

wiem ... staram sie nie przyzwyczajac ..bo nie wiem czy to jego zachowanie juz takie bedzie czy jest tylko po to zeby uspic moja czujnosc.... ? ale ja sie nie dam ... :classic_cool: :P usmialam sie jak mnie odwozil do domu ..stala babka z kwiatami na chodniku i mnie nagle olsnilo - przeciez za kazdym razem jak sie widzielismy dostawalam roze ... a dzis nie ... oczywiscie mu to powiedzialam , a on na to ze \"okres zalotow sie juz skonczyl\" ..no to mu powiedzialam zeby sie nie zdziwil :P , zatrzymal sie , hehehe :D

Gość kawa z mleczkiem
ale takie "wymuszone" to już nie to samo, prawda?

prawda... ;) ku.wa gg mi padlo ... jakis blad mam , kaza mi od nowa instalowac - i jak instaluje nowa wersje - nie chce sie uruchomic ..... :( wrrrrr macie moze stara instalke gg ? nie gg75.exe ?

Gość prezent
Hejj dziewczynki 🖐️ Wysłali mnie wczoraj na delegacje :O To było prawie jak zsyłka na Sybir ;) Angel ciesze się, że humor powraca... Może chłop wreszcie pojąl na czym polega związek :D

🖐️ mam nadzieje ze to nie chwilowe ;) , ani ze to nie sen :) ale chyba zaczyna \"łapac\" o co mi chodzi.... wczoraj np. jak rozmawialismy , powiedzial ze teraz przez pare dni moze byc bardziej zabiegany i miec troche mniej czasu , tylko zebym sie nie martwila jak mi natychmiast nie odpisze na smsa ,czy cos ..... ;) :D hehe Ale za to szykuje mi sie mily weekend :) , narazie sie nie nastawiam ,ale BAAAAAAARDZO bym chciala zeby to wypalilo ....

Gość prezent
Spałam dziś 3 godziny (z małymi przerwami :P) :O Zaraz mi głowa eksploduje :O Ratunku!!!!!!!!!

uuuuu wspolczuje.... pamietam jak tak spalam jakis czas temu :O , nie ma czego zazdroscic ....

Gość prezent
Gdyby nie ta głowa to wcale bym nie narzekała... :D Boże jak ja kocham mojego męża :D :D :D Mam dziś jakiś "miłosny" dzień ;)

Gość kawa z mleczkiem
a my znowu w pracy sałatke robimy sobie :D Kroiłam produkty i niedługo bedzie wyzerka.A mój Misiek przyniósl mi jeszcze orzeszki w polewie na osłodzenie życia :D

Gość prezent
Chce do domu 😭 Obawiam się, że zasne za kierownicą jak pojade autem :O

Gość kawa z mleczkiem
znaczy ze juz sie znowu bujasz autkiem? :D Nażarłam sie sałatki i juz mi sie nic nie chce....

Gość prezent
A no bujam się, bo mężulek dalej na L4 więc nie jeździ :D Ale już nie długo... Jego auto jest już zrobione, podobno bo ja się nie znam :D Tylko trzeba dać wyklepać maske :O ;)

Gość kawa z mleczkiem
i jakby nie klepać to i tak wyjdzie przystanek autobusowy hahahah znasz ten kawał?