Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Go艣膰 prezent
Angel... Sto lat! Sto lat! 馃尰 Mo偶e to Ci nie bardzo poprawi humor.... 呕ycz臋 Ci moja droga kole偶anko, zeby przyby艂 po Ciebie pi臋kny ksi膮偶e na bia艂ym rumaku (wcze艣niej napisa艂am robaku, ale si臋 zorientowa艂am :O ) i porwa艂 Ci臋 tam, gdzie ju偶 nie dopadn膮 ci臋 偶adne zmartwienia ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
dzieki prezent :kwiat: :) czekam na tego ksiecia caly czas.... i jakos same ropuchy mi sie trafiaja.... ale widocznie tak mialo byc.... i gdzies ten ksiaze jeszcze jest.... a tego wadliwego co mam.....czuje ze niedlugo spakuje.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go藕dziki sztuk dwa
Ale za to jak przyjedzie ju偶 ten ksi膮偶臋, to na pewno go docenisz! :-) Wszystkiego naj, naj, najlepszego! :-) 馃槝 馃槝 馃槝 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezent
Wiem, 偶e taka decyzja jest trudna do podj臋cia, ale do p贸ki nie spr贸bujesz, nie b臋dziesz wiedzia艂a czy by艂a s艂uszna. Mo偶e b臋dzie to dla niego jaki艣 wstrz膮s, kt贸ry uzmys艂owi mu co zrobi艂 藕le. Czasmi jedynym wyj艣ciem jest terapia wstrz膮sowa....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
Angel http://wedding.best-in-prague.cz/images/photos/cake-14.jpg http://ww81.tiki.ne.jp/~minokoshisou/image/prezent.gif Kochana - wszystkiego o czym w g艂ebi serduszka marzysz, zdr贸wka i prawdziwych przyjaci贸艂, kt贸rzy b臋d膮 dla Ciebie podpor膮 w najgorsze dni. Nie b膮d藕 z艂a na faceta...mo偶e jednak niezapomnia艂 i co艣 Ci szykuje.

Udost臋pnij ten post

dzieki Wam kobietki :) 馃尰 馃尰 馃尰 gozdziku szt dwa - ciesze sie ze Cie widze :D kawa - moze i on cos szykuje , mowil cos o sobocie, zeby pojsc na Starowke itepe... ale juz tyle razy slyszalam te jego obietnice..... niespelnione zreszta.... ze juz w to po prostu przestaje wierzyc... wystarczyloby gdyby wstal dzis wczesniej i np. zrobil mi sniadanie.... trudne ? nie... tylko ze jemu sie nie chce... ale w sumie ...to nie o to tylko chodzi... mieszka u mnie jakis czas... obiecywal wczesniej (znow) ze da mi pieniadze na czesc rachunkow... do tej pory nie dal .... nie pamietam tez kiedy ostatnio placil za jakies zakupy.... ..nie lubie o tym rozmawiac, ale jutro pewnie bede musiala.... nie drukuje przeciez sobie pieniedzy na drukarce..... jest jeszcze jedna kwestia, ktora mi sie tez nie podoba... ale nawet nie chce mi sie o tym pisac.... ma niby te 37 lat, ale jest taki nieodpowiedzialny.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
w wolnym t艂umaczeniu obawiasz si臋 si臋 ze stary kawaler znalaz艂 sobie "mamu艣k臋" kt贸ra nie do艣膰 偶e go utrzymuje, karmi to jeszcze z nim sypia...? Porozmawiaj z nim i jasno ustal regu艂y Waszego wsp贸lnego zamieszkiwania...Je偶eli chcesz z nim mieszka膰. Pami臋taj ze mo偶esz w ka偶dej chwili powiedzie膰 mu 偶e to jednak nie by艂 zbyt dobry pomys艂 jak na ten moment i odes艂a膰 go spowrotem. :P Twardym trza by膰. A m贸j Misiek w tym momencie zwiedza sobie Bruksel臋.Ciesz臋 sie ze m贸g艂 obejrzec mecz w kt贸rym Polska w ko艅cu wygra艂a :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezent
Go藕dziku podw贸jny :D:D:D Zostaniesz ju偶 z nami prawda? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezent
Angel odbiegaj膮c od tematu... Twoje urodziny u艣wiadomi艂y mi, 偶e do 艣lubu zosta艂 r贸wny miesi膮膰... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Udost臋pnij ten post

kawa...... wlasnie to mniej wiecej mialam na mysli..... tylko ze jedno mi sie nie zgadza.... ...... nie sypiam z nim .... przynajmniej nie ostatnio.... :O i to wlasnie tez mnie dobija..... dlatego w tamtym tyg. zadawalam takie dziwne pytania..... tlumaczy sie tym ze po tym swoim wypadku ma problemy z oddychaniem... itepe.... jakos wczesniej ich nie mial..... co prawda sa przeciez rozne inne sposoby.... nie trzeba \"isc na calosc\" ..ale on jakby tego nie dostrzega... dla niego nie ma problemu..... :O a ja mam juz dosc.... rozmawialam z nim o tym wielokrotnie..... oczywiscie nie raz slyszalam ze \"Zalezy mi tylko na sexie\" .... a teraz po tym co chce mu wygarnac.... uslysze ze na sexie i kasie ... :P swietnie nie ? chyba czas to skonczyc.... prezent ... juz tylko miesiac :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
Angel...dziwne to jest. M贸j facet nawet jak nie ma sam ochoty (jakim艣 cudem hahah) to i tak chce zadowoli膰 mnie.Dla niego to jest priorytetem.. A nie podejrzewasz 偶e moze sypia z kim艣 innym...? Kurde..facet kt贸ry nie lubi baraszkowa膰... JA bym si臋 czu艂a nieatrakcyjna i do艂owa艂o by mnie to...:O Poza tym - on pracuje, prawda? dlaczego sam od razu nie zaproponowa艂 swojej kobiecie 偶e przejmie obowiazek p艂acenia rachunk贸w? W koncu zamieszkali艣cie razem... M贸j facet od pierwszego dnia kiedy zamieszkalismy powiedzial ze pieniadze bed膮 wsp贸lne.JA wtedy nie pracowa艂am, a on kupowa艂 mi co tylko chcia艂am.Teraz tez kasa wsp贸lna mimo tego 偶e on zarabia wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
kurde...ja to jednak mam szcz臋艣cie 偶e mam mojego MI艣ka.....:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

kawa ..... no jak widac dla \"mojego\" nic nie jest priorytetem.... czy sypia z kims innym - mysle ze nie ... pewna na 100 % nie jestem .... mialby mozliwosc na pewno... bo ma \"nienormowany czas pracy\" :O .... a czuje sie fatalnie z tym .... co do pieniedzy....on zanim zamieszkalismy razem mowil mi ze bedzie dawal te cholerne pieniadze na te cholerne rachunki ...... tylko ze jak widac na zalaczonym obrazku - nie daje.... dlatego to nie ma sensu.... .... podlaczalismy ostatnio jego komputer do mojego monitora i internetu.... moj komp stoi odlaczony.... jego ma haslo... mowie mu dzis rano zeby podal mi haslo (mial je usunac pare dni temu i tez bez efektu...) , bo chce cos zrobic po pracy... to powiedzial mi ze w tej chwili nie pamieta , ze niby przypomina mu sie jak patrzy na klawiature (on ma mnie za idiotke?? ) i ze w ciagu dnia podlaczy moj komp....powiedzialam \"dziekuje za zaufanie\" .... i wyszlam....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go藕dzik sztuk jeden
pozdr.dla wszystkich:D Angel no niestety co艣 jest na rzeczy,pocz膮tek ko艅ca?...:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
heh.... wiesz, nie znam go...ale po tym co czytam ju偶 od bardzo wielu post贸w...nie ufam mu...ZByt wiele niedopowiedze艅, przek艂adanych spotka艅, niedotrzymanych obietnic..a wz艂aszcza ten nieunormowany czas pracy... i te teksty ze wyszedl do pracy a tu si臋 jego tlen zapali艂...i teraz jeszcze nie da Ci has艂a do kompa...:O :O Jak mo偶na tak 偶y膰? Faktycznie chyba chce z Ciebie idiotk臋 zrobi膰. ALe pociesz臋 Ci臋...Napisa艂a艣 偶e on Cie wkurza ju偶 przy pierwszym poscie kt贸ry o nim napisa艂a艣 :P My艣l臋 偶e w koncu tak Cie wkurzy 偶e go wykopiesz ze swojego 偶ycia. I albo on sie zmieni i wr贸ci wytresowany, albo poznasz ksiecia z bajki , kt贸ry b臋dzie odpowiedzialny, opieku艅czy, szczery,solidny i przy kt贸rym wreszcie b臋dziesz mog艂a byc s艂ab膮 bezbronn膮 kobietk膮 kt贸r膮 kto艣 sie zajmie :D

Udost臋pnij ten post

ten koniec jest chyba blizej niz dalej.... ale coz... moge tylko jedno napisac..... jakby nie mial nic do ukrycia to by sie tak nie zachowywal..... on po prostu na mnie nie zasluguje.... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
Angel jak Ty m膮drze gadasz no... 馃尲

Udost臋pnij ten post

dzieki 馃尰 ide zapalic..... jak dobrze siedziec samej w firmie... :D / ksiegowa jest na gorze, ale mi nie przeskadza.... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
no tyle tych komentarzy ze nie chce mi sie czyta膰 wszystkiego... Ja niedawno wywalczylam jaki艣 podzia艂 obowiazk贸w, bo wczesniej sprzata艂am sama.Teraz on wie 偶e ma si臋 zaj膮膰 艂azienk膮, odkurzaniem, wynoszeniem 艣mieci itp. JAk ja gotuj臋 on wychodzi z psem (moja mama zmywa :P) Zawsze mo偶na si臋 jakos dogadac ale trzeba to zrobi膰 juz na poczatku, bo potem coraz trudniej..

Udost臋pnij ten post

gorzej jak na poczatku mowi co innego ,a pozniej tez jest co innego.... wlasnie dostalam od niego zyczenia.... smsem... smiac sie czy plakac ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go藕dzik sztuk jeden
mo偶e chce u艣pi膰 twoj膮 czujno艣膰,偶e niby nic nie przygotowa艂 na te twoje urodzinki,tylko n臋dzny sms,bo szykuje jakiego艣 odjazdowego surprisa???...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
albo jest naprawd臋 tak 偶a艂o艣nie.... Ja bym sie um贸wi艂a z jakimi艣 kumpelami na piwko po pracy i nie wraca艂a do domu.Wr贸ci艂abym po p贸lnocy.A jakby wtedy chcia艂 osobiscie z艂o偶yc 偶yczenia powiedzia艂abym ze ju偶 si臋 sko艅czy艂y urodziny i 偶e si臋 sp贸藕ni艂...:P (wredne, nie?)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
Prezent zwia艂a szykowa膰 kieck臋 na 艣lub :P

Udost臋pnij ten post

niech sobie szykuje surprajsa.... prezent jako taki i tak mi sie nalezy ... ;) ale to i tak niczego nie zmieni... on sie nie zmieni.... wlasnie ..ciekawe czy prezent juz ma ta kiecke .... :) wlasnie czytalam swoj horoskop w jakiejs gazecie.... "Twoje zycie uczuciowe nagle stanie w plomieniach....Sama nie bedziesz wiedziala co czujesz i w jaka strone masz isc...." trafili ;)

Udost臋pnij ten post

no i nie moge za bardzo sie umowic z kolezankami... jedna siedzi w Plocku ( :( ) ,bo otwieraja jakas filie jej firmy... druga lata i zalatwia sprawy zwiazane ze slubem (06.01.) , a innych takich bliskich tu nie mam.... moglabym isc do siostry ,ale i tak musze wrocic wczesniej , bo ma male dziecko... ehh ... posiedze w domu , obejrze komedie na \"2\" - \"Tesciowie \" i pojde spac.... a on niech sobie robi co chce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawa z mleczkiem
o kt贸rej ta komedia..? Ja mam na kompie nowego Asterixa wersja rysunkowa :D Mam jednak nadziej臋 ze jutro wejd臋 na forum i b臋dziesz Angel mia艂a nam do napisania same przyjemne rzeczy zwi膮zane z przebiegiem urodzin... Ja dzisiaj mam chyba nock臋 z g艂owy..B臋d臋 musia艂a odebra膰 Mi艣ka spod firmy (35km od domu) i nawet nie wiem o kt贸rej to b臋dzie..Zapewne 艣rodek nocy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezent
Jeszcze jestem... Pracuje :P Kiecke ju偶 mam w domu :D Jeszcze tylko welon i buty ;) Tzn luby chcia艂by, 偶ebym mia艂a welon, a ja chc臋 kwiatki we w艂osach ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go藕dziki sztuk dwa
Prezent, ale wiesz, 偶e tak naprawd臋 to ani welon, ani wianek nie s膮 na miejscu, bior膮c po uwag臋 ich pierwotn膮 symbolik臋? :-P ;-)

Udost臋pnij ten post