Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

ja chce faceta , dla ktorego bede najlepsza \"rzecza\" , ktora go kiedykolwiek spotkala .....chce to uslyszec...... aaaaaaaaaaaaaa

Jeszcze usłyszysz, Aniołku 😘 😘 😘 To bardzo piękne, ale też nieco obciążające wyznanie. Pomyśl sobie, po czymś takim nie możesz zawieść czyichś nadziei i wyobrażeń. ;-) Tyle, że ja nie zamierzam, bo głupoty mi nie w glowie. :-)

Gość ja dla mojego
jestem , tzn . on mi to mowi .A ja nie jestem warta .

Ech kobity - przecież nie po to mamy facetów żeby nam prezenty kupowali. Mają tylko zarabiać - a prezenty same se kupimy heheheh :P Wróciłam z obiadku a tu Angel rurke wkleja. Już ją widziałam ale niestety \"Nie jest to profesjonalna rura do tańca i nie utrzyma pełnej wagi ciała\" - czyli to raczej ozdoba.Nie mozna na niej kręcić piruetów. O Stała sie pojawiła. Ciekawe czy coś nabazgrze :D Metaxa - a może Ty masz ból urojony? ;P ;) Naczytałaś sie o Angel i goździku i teraz sobie wkreciłaś ból zęba...;)

\"ja dla mojego\" - witamy na topiku :) , Ty tak jednorazowo, czy zamierzasz u nas troche pobyc ? ;)

wierz mi Kawa, nie jest to ból urojony... ale przynajmniej po wczorajszej wizycie przespałam całą noc - ale wypas! ;) człowiek nie docenia tego, co ma. Stała chyba na dobre zapomniała o tym topiku... (?)

Witam :D siedzę sobie sama w biurze, grzejniczek grzeje, w głośnikach muzyczka z mp3.. :D:D Przyjemnie. Lubie jak kadrowa nie przychodzi do pracy :D:D:D:D Dzisiaj zajęcia spinningu.Ciekawe czy dam rade pedałować przez godzine... Metaxa to gratuluję że juz lepiej :D Oby tak dalej

Stala jeszcze nie ma dostepu do netu :) ... raz na jakis czas wpadnie na gg, ale to na krotko ... paskudnie sie dzis czuje... myslalam ze nie wyjde w ogole w domu ....ale po godzinnej walce ze soba , udalo sie :O zatrulam sie chyba czyms :/

musze tu byc niestety , moze uda mi sie wczesniej wyjsc, ale nie sadze... czekam na dokumenty od klienta , a ostatnim razem przyslal mi je po 16 :O a niestety w tej chwili nie ma tu nawet nikogo \"rozsadnego\" ,zeby zostal z moimi sprawami do skonczenia.... a nie usmiecha mi sie co pare chwil odbierac telefonow.... nawet juz mi troche lepiej .... zreszta musze sie wykurowac jakos do wieczora ... :O

Kawa, ale nie odpowiedziałaś na pytanie RzW - po co Wam faceci? ;) Angel, to w Tunezji nie miałaś sensacji żołądkowych a tu masz?... oj, współczucie.. mojego szefa też dziś nie ma, także odpalamy sobie co głupsze filmiki. no i na dzień dzisiejszy w rankingu prowadzi babcia - polecam ;) http://pl.youtube.com/watch?v=VKh1iWpmvc4

nie wiem co z tym moim zoladkiem , mdli mnie jeszcze troche :O , ale juz nie tak jak rano .....za zbedne komentarze dziekuje - w ciazy na pewno nie jestem :) i nie mam glosnikow 😭

zapodaj sobie herbatę miętową i dasz radę. i nic nie jedz, tylko suchary. mnie zawsze pomaga. a z tą ciążą to kto Cię tam wie, pisałaś ostatnio o jakimś wspólnym nocowaniu.... ;)

propozycja kolacji,zatkało mnie!prośba o mój nr tel.! o rany,chyba muszę się napić:P chwila na samoocenę: ani szczególnie miła,ani ładna,ani wolna,ani młoda, tak sobie myślę,czy ja mając tego świadomość,może wysyłam jakieś sygnały pod tytułem dowartościowania się, potwierdzenia że nie jestem jeszcze taka stara,że jednak jeszcze mogę się podobać,i jeden z takich sygnałów został przechwycony,odebrany i voila ta oto propozycja,nie będę się oszukiwać powodująca jednak że było nie było,człowiek poczuł się pozytywnie, jak faceci w wieku średnio starym oglądający się za młodymi babkami?

hehehe :) goździk, a co to za jeden? ;) ps: swoją drogą, myślałam, że wyłączność na dylematy zw. z facetami ma na tym topiku Angel :P ;)

:P wszystkiego i tak nie pisze..... o moich dylematach ..... m.in tego ,ze ja tez dostalam zaproszenie na kolacje... jutro :D ;) ... nie wiem jeszcze czy pojde, bo hmm to nie Wojtek ani Michal ;) ,ale w sumie....co mi szkodzi ? :classic_cool: ps. Wojtek nadal sie nie odzywa :(

no właśnie babki wasza sytuacja jest jednak jakby nie patrzeć inna,wolne dziewczyny;) a ja?stateczna matka,żona,etc.:O powinnam w fotelu siedzieć i już skarpety dla przyszłych wnuków dziergać,na męża z obiadkiem czekać,i piwo zimne z lodówki mu podawać,sprzątać itd. powinnam? ogólnie jestem spokojna,grzeczna,ale... żeby jeszcze ten to pan,o którym wspomniałam,był beznadziejny,ale nie jest,nic a nic:P

goździku to Ty chrzanisz...jakie skarpety na drutach...chyba ze wysokiego napięcia hehehehe. Trzeba żyć pełnią zycia.Być atrakcyjną jak najdłuzej i cieszyć sie każdym dniem - a nie stawać sie skapciałą żonką przy garach.

Gość hej wybory tuż
Założenie butów 30 sek. Spacer do lokalu wyborczego 600 sek. Oddanie glosu 120 sek. Zobaczenie niezadowolonej miny kaczora po wyborach BEZCENNE Koniecznie przekaz dalej

🌼 będę was informować o ewentualnym rozwoju sytuacji,muszę to jeszcze przemyśleć;) potrzebował coś ode mnie i zostawił swój nr tel.wysłałam mu to co potrzebował,ale z bramki:P zaskoczony na max,myślał że wyślę ze swojego i nr już ma,haha nie poszło mu:P