Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

a racja nie było dziś jeszcze tematu Śmiałka:D ostatnie smsy w sobotę, trochę go ostudziłam,i napisał że to czy się spotkamy w poniedziałek czyli dziś zależy tylko ode mnie,a ja się spokojnie nie odezwałam, zobaczymy jaki będzie c.d. tej historii;)

jak to zwykle w zyciu bywa... czasami trzeba zaryzykowac... chociaz z drugiej strony masz wiele do stracenia ... :) wybor nalezy do Ciebie... wybierasz brmake nr ... a co zrobisz jak bedzie ZONK ? ;)

wow ! ! ! ! ! ! ale lista.... cena za domek zabija :O , masakra ... ale wiesz co... z 15 lat temu mialam domek dla Barbi , nie taki oczywiscie ;) piesek fajny :) , samolot mi sie nie podoba :P

Angel - no wiesz???!!! Ja nie jestem ani lizusem ani przydupasem. I wcale się nie zachowuję wrednie w stosunku do innych. Jestem lubiana. Mamy zarabistą atmosfere w pracy - wszyscy żartujemy, smiejemy się, nikt nikomu nie wchodzi w paradę. I właśnie boje sie że przyjdzie jakaś pinda co to wszystko popsuje bo faceci zaczną się popisywać, dziewczyny wkurzać..itp..itd.. A że prywatnie imprezuje z szefostwem - reszta o tym nawet nie wie tak do końca, nie wiedzą ze w czasie pracy nawijamy na gg.. nie okazujemy tego.Nie jestem dupowlazem, nie prawie komplementów.

Kawa - nie zrozumialas mnie :) 🌼 nie pisalam o Tobie (bo w sumie sama pewnie bym sie zachowywala podobnie jak Ty :) , gdybym miala inna atmosfere w pracy ) a o tych dwoch \"osobowosciach\" u mnie w pracy napisalam ot tak , nie nawiazujac w zadnym wypadku do Ciebie :), tak mi sie po prostu zebralo na marudzenie i tyle :) masz kwiatka 🌼 🌼 🌼

no u mnie super... :classic_cool: w czym jak w czym , dogralismy sie po prostu :D ;) dzis niestety wylatuje... , widzimy sie po poludniu na chwilke.... :( 😭 , wraca w piatek wieczorem na moje urodziny akurat :classic_cool: (jade po niego na lotnisko ;) )

tak jestem skorpion :classic_cool: i tez slyszalam ostatnio ze jestem \"suczka\" ... ale nie wiem gozdzik , czy piszemy o tym samym kontekscie ;) :

dodam ,ze ja oczywiscie nadal biegam w pantofelkach (oczywiscie na plaskim obcasie...) jakos kozaki do biura sa za cieple jak dla mnie ... , no chyba ze zaloze takie z \"zamszu\" nieocieplane ...

tyle,że zamszowe na tę pogodę to nie jest najlepszy pomysł, ja w zimowych ciepło mi i przyjemnie, ale widziałam dziś jedną dziewczynę naginającą po tych kałużach w balerinkach

wiem, wiem , zamszowe przemakaja :O a balerinki to hmmm niezbyt dobry pomysl... ja mam pantofle, bo stawiam samochod 5 metrow od drzwi biura , inaczej pewnie zalozylabym kozaki ... ;) a tak na marginesie... za godzine stad wychodze :D :classic_cool: