Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

nie tylko Tobie podoba się ten opis ;) :D Jejku dzisiaj sie nie mogłam rano zwlec z łożka...masakra. Witaminy musze kupić. Czy ewentualne umówienie się na piwo w instruktorem fitnessu byłoby niewłaściwe? Tak jakoś dziwnie rozmowa sie potoczyła i nie wiem jak ją zakończyć - propozycją czy zmianą tematu hahahha

hahahahaha no Kawa, widzę, że zaraziłaś się od nas pewnymi zachowaniami ;) ale to znowu zależy, czy umawiasz sie z nim, bo masz ochote pójść z kimś na piwo, czy dlatego, że jest fajny... i masz ochote poznać go od strony nie tylko ćwiczeń... a ja dziś odczytałam kolejny mail od (nazwijmy go w końcu jakoś, np. C.), no właśnie od C. bardzo miły i w sumie taki ciepły i co mnie zastanawia, kończący się tak: \"Dobranoc, KOLEŻANKO? PRZYJACIÓŁKO? Chyba to drugie\" Przyjaciółko, to chyba zbyt wielkie słowo, a koleżanko, to już chyba nie pasuje do naszych relacji dawniejszych... Boże jakie ja mam problemy, znowu jak nastolatka 😭

hehehhehheee no ja od instruktora fitnessu nic nie chcę bo mam najukochańszego mojego Misiaka :D:D:D No ale jakbym byla wolna to bym go chętnie zgwałciła gdzieś w szatni hahahahhahahaa Stała - czy C to ten Twój ex?

Stała -> \'nazwijmy go w końcu jakoś, np. C.\' hehehhehehe nie mogę:D nie zwiałam wczoraj, tylko ci się wywnętrzyłam i czekałam na reakcję,a ty tylko tak mi krótko odpowiedziałaś😭;):D a od wczoraj zmieniło się tyle,że napisałam mu dziś,że u niego wszystko sprowadza się do pukania(uwaga na słowo;) ) i póki co jest obrażony:P Kawa a ty co?:D;)

ale który eks ;) żartuje oczywiście C, to moja pierwsza miłość, jak miałam 15-18 lat, pisałam Wam któregos dnia, że odnalazłam go na naszej klasie, w sumie przez przypdadek, bo wrzuciłam kolejne nazwisko, które mi przyszło na myśl i zaciekawił mnie facet, który nazywa sie tak samo i mieszka w sumie blisko miejscowości, w której kiedyś on mieszkał; ale profil jest tylko ze zdjęciem dzieci, więc tak sobie napisałam, że kiedyś znałam kogoś o takim nazwisku, i jeśli się pomyliłam, to przepraszam :) no i wyszło, że się nie pomyliłam, zawiła ta moja wypowiedź

łooooochochooo żeby sie stare emocje nie rozbudziły :D:D:D A ja z moim ex raczej przechodze na etap dogryzania...i raczej przyjaźni z tego nie będzie.

Angel, jak Ty w końcu masz na nazwisko?? bo zgłupiałam wczoraj widząc Agę G. a nie J. a co do pracy - chciałabyś zostać analitykiem sprzedaży? ;) bo mnie głównie takie oferty interesują :) ufff... budżet oddany.... do końca dnia pie*dolę, nic nie robię :P :D a co do naszej klasy... powiem Wam, że w szoku czasem jestem jak patrzę po znajomych z LO, dwoje dzieci, mąż / żona.... OMG.... goździk I - nie odpowiedziałaś na moje pytanie :P ja wiem, że nie lubisz się za bardzo zwierzać ;) ale c\'mon, powiedz czy masz na niego ochotę ;) swoją drogą pojechałaś mu ciężkim żwirem z grubej rury tym pukaniem :P ;)

Goździku, facet teraz będzie udawał obrażonego, że niby on taki nie jest :P Kawa, czyli Twój eks się jednak nie zmienił :( aby troszkę urozmaicic tematycznie nasze pisanko, to macie jakies sprawdzone, ciekawe przepisy na święta? (ale wyskoczyłam)

na to wygląda,bo odpowiedział dopiero po godzinie...ale odpowiedział!:classic_cool:;):D:P więc luuuz, a jakie było pytanie?czy mam ochotę się z nim puknąć?może i mam,ale trzeba się szanować pamiętasz?;) więc zobaczymy...

stała - mój ex się zmienił, bardzo - ma spaprane życie moim zdaniem, jest dla mnie miły a ja mu dogryzam :P Goździku dobrze mówisz... Ale ja Ci zyczę żebyś go puknęła i miała z tego przyjemnosc bo przecież nie robimy tego tylko w nagrodę dla faceta który w koncu zasłuzył ale tez dla własnej przyjemnosci ;)

w radyjku właśnie leci Queen \"Love kills\" super piosenka :D no właśnie, wydawałoby się, że bardzo sprzeczne są te słowa... miłość zabija... co moje forumowe koleżanki na to?

chcialam tylko napisac, ze jestem :) i czytam na biezaco , ale jak sie tylko zabiore do napisania czegos, to cos musze zrobic :O i tak w kolko ... ;) Stala , myslisz ,ze temat o przepisach na Swieta nam sie rozwinie ? :D Metaxa - nazwiska mam dwa, tam na portalu zdazylam wpisac tylko panienskie , obecnego klawiatura widocznie nie chce przyjac :D (wywala mnie ze strony po prostu) czy milosc zabija ? trudno powiedziec ... na pewno jak sie konczy, to cos w nas umiera....

no nie wiem czy sprzeczne... Dla niektórych miłość jestjak nieuleczalna choroba przenoszona drogą płciową ;) a odnośnie przepisów - ja bede robiła pewnie krokiety z pieczarkami, uszka z grzybami albo mrożone kupne albo pierwszy raz w życiu zrobie sama (wątpie)..karpia normalnie smażę..robie niewiele bo ja i moja mama niewiele zjemy..a Misiek bedzie u ojca...znowu smutna wigilia...

no własnie, tak sobie pomyślałam, ze temat przepisów nie pasuje tutaj... ale chociaż Kawa mnie nie opuściła 🌻 co do tematu love kills... to też właśnie myślę, ze miłość taka, która nas zawiodła zabija w nas pewną cząstkę... mówię teraz na swoim przykładzie i jest to tylko moje spostrzeżenie a poza tym, próbuje jakoś Was rozruszać :) bo Wam tylko pukanko w głowie :P

Kawa - a nie mozecie jakos razem tej wigilii spedzic ? we czworke ? 🌼 ja jeszcze nie wiem jak beda te swieta wygladac ? hmm R. ma rodzine pod Olsztynem i nic narazie nie mowi na ten temat... hmm chyba musze zagadac ;)

Kawa:) ja się do świąt kulinarnie totalnie ale to wcale nie przygotowuję,jesteśmy za zmianę jeden rok mój dom rodzinny jeden teściowie,w tym roku do moich:D:D:D:D:D a do teściów tylko potem po prezenty,no czymże to mnie zaskoczą;):P nie przygotowuję nic,kuchnia rządzi moja mama,a my tylko mieszamy,próbujemy za co ciągle jesteśmy opieprzani jak dzieciaki;) i czekamy

Angel jakbysmy mogli spędzić we czwórkę to byśmy spędzili... Mój brat jak zwykle bedzie miał to w dupie, zwłaszcza że termin porodu żonki wypada 24 grudnia...

Dzień dobry. :-) Kawka, delikatnie zapytam - a może porozmawiaj z Miśkiem i zaproś jego z tatą na wigilię? Choć przypuszczam, że już to przerabiałaś i pewnie są powody... 🌼 Angel, a Ty juz planujesz wspólne Święta? :-D U mnie zapewne będzie jak co roku, że Wiadomy zostanie przeze mnie zaproszony, ale zaproszenie odrzuci. I ja pojadę do domu do rodziny, a on będzie siedział sam, bo do swojej mamy tez nie pójdzie. :-0

współczuję zakochanym dziewczynom, że będą spędzać tak szczególny czas bez swoich miłosci ale mam nadzieję, że to się zmieni :) pytam Was o te świąteczne przepisy, bo w tym roku mam nawałnice gości u siebie, tzn. wolałabym, aby az tyle nie przyjeżdżało, bo az takich warunków to nie mam na cały tabun ludzi u siebie, ale sądzę, ze teśiowie będą na pewno. Wypadałoby cos smaczego przygotować. Co do świąt, to jestem jak dziecko, ciesze się całą atmosferą i wszystkim co jest związane z tymi dniami. Wiem, że to naiwne, ale jak pewnie już zauważyłyście, to cała ja :)

Stała, ale ja Cię bardzo dobrze rozumiem, bo mam podobnie. :-) Osobiście nie wyobrażam sobie spędzenia świąt bez najbliższej rodziny - i np. nie jestem zdolna do takiego poświęcenia, żeby nie pojechać do domu i zostać z Wiadomym tylko dlatego, by nie siedział sam. Zwłaszcza, że deklaruje, że to żaden szczególny dzien dla nieo. W co akurat nie wierzę i mam swoje na to powody i dowody. :-0 Ale jak juz kiedyś mu zresztą powiedziałam - nie porzucę nigdy kontaktów z rodziną, i nie odetnę się od rodzinnych tradycji aby być tylko i wyłącznie z nim. Ech... Ciężko z tymi chłopami, ale bez nich często jeszcze gorzej. ;-) Tylko ten smutek w czas radosny... No nic, może kiedyś... 🌼

Stała,wg mnie cieszenie się atmosferą świąt i życie nią przez ten czas w roku nie ma zupełnie nic wspólnego z naiwnością:) dużo zależy od naszych domów rodzinnych,od rodziców,jak do tego okresu nauczyli nas podchodzić, ja tam też UWIELBIAM święta,wigilia to dla mnie najważniejszy dzień w roku,a gdy mogę spędzać go w domu rodzinnym,to uwielbiam poprostu:) cała atmosfera jest dla mnie super,ozdoby w domach,w oknach,prezenty,choinka etc. etc. etc. lubię bardzo:)

no nic dziewczyny, zostawiam Was w nadgryzionym temacie świąt i facetów :O nie smutajcie się, pamiętajcie, że nie warto się smucić przez facetów, zazwyczaj nie są tego warci, najważniejsze, aby polubić siebie, a reszta, to już nasze nastawienie i tym optymistycznym akcentem pożegnam się z Wami do poniedziałku życząc udanego weekendu 🌻 😘