Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

hehehe ;) u mnie jest szaro buro deszczowa jesien 🖐️ aaaaale bylo fajnie w Krakowie :D , deszcz mi nie przeszkadzal ;) :P

ps. jadlam stek z rekina .... PYCHOTA :D (mialam wziac se homara, ale stwierdzilam ,ze moge se nie poradzic z konsumpcja :D ;) )

Te..Goździkowa, a Ty właściwie nie napisałaś jak wypadły urodziny Twojej o rok starszej córki :-) Dzisiaj podpisałam już wypowiedzenie... trochę smutno. No ale na pocieszenie dostałam sliczny bukiet róż od Miśka :) Ciekawa jestem co będzie dalej...Z jednej strony z chęcią wypocznę trochę bo nie miałam urlopu w tym roku, a z drugiej strony kurcze zarabiać trzeba, a o pracę wcale nie tak łatwo..

Kawa , bo wg mnie troche zle robisz z ta praca - jesli mialas juz jakies oferty , to trzeba bylo brac - nawet jak placili troche ponizej Twoich oczekiwan. I nadal szukac. Przeciez na poczatku i tak dostajesz umowe na nie wiecej niz 3 miesiace. 🖐️

znacie to? Dzisiaj rano jechałem jak zwykle do pracy Trasa Łazienkowska. Przede mną, lewym pasem nowiusieńkim BMW jechała blondynka... Przy prędkości 130 > km/h.... siedziała z twarzą tuż przy lusterku i...malowała sobie rzęsy. Ledwie na moment odwróciłem głowę, a kiedy spojrzałem znowu na BMW oczywiście okazało się, że blondynka (wciąż zajęta makijażem!!!) już jest połową auta na moim pasie! I chociaż jestem naprawdę twardym facetem, to tak się przestraszyłem, że i golarka i kanapka wypadły mi z rąk. Kiedy próbowałem kolanami opanować kierownice tak, aby wrócić na swój pas ruchu komórka wyleciała mi akurat prosto do kubka z gorącą kawą, który trzymałem między nogami. Kawa naturalnie się wylała, poparzyła moja męskość, zrujnowała mój telefon i przerwała bardzo ważną rozmowę!!! Jak ja, nienawidzę kobiet za kierownicą!!!

Kawka może Angel ma rację:) a co do urodzin,to weszłam z tą pizzą na niej zapalone świeczki,Mała nie mogła chyba uwierzyć w to co widzi,a potem powiedziała że to był najlepszy tort na świecie:) a impra dzieci teraz w sobotę

Angel, jakby to była ciekawa praca z normalnym szefem to może i bym się zdecydowała, ale facetowi z tamtej firmy jedna pracownica zwiała po 3 dniach a inna po 2 tygodniach. Ja już po samej rozmowie kwalifikacyjnej wiedziałam że facet nie szanuje ludzi, ich czasu i lubi gnoić kobiety, praca bez perspektyw i za marne grosze. Tak jak powiedziałam - na szczęście Misiek ma wystarczające zarobki na to żebym nie musiała się szmacić za minimalne wynagrodzenie - po prostu troche dłużej będę szukała pracy, i nie po to żeby ją za chwilę zmienić - tylko żeby się realizować. Goździku, no to szykuje Ci się niezła imprezka w sobotę :-) Ja idę na imieniny do przyjaciół. Znajoma pytała o dobrego ginekologa bo ma kiepskie wyniki cytologii..Od razu przypomniałam sobie że też miałam zrobić w wakacje cytologię i od razu zadzwoniłam...Oczywiście termin najbliższy na listopad :O Ale to jeszcze nic - kumpela z pracy umawiała się w maju na....wrzesień :O

u mnie nie... Ale za to zimno jak w lodówce bo w budynku w którym jesteśmy stwierdzili że jest jeszcze ciepło i nie grzeją :O Dogrzewam się elektrycznie, ale zanim się nagrzeje to zamarznąć idzie... No ale za to moje storczyki zwariowały i niektóre zaczynają drugi raz w tym roku wypuszczać pędy do kwiatów...

Angel w jakich zawodach szukasz pracy? Widziałaś te oferty? http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,423791,,Asystent%2Fka+Biura.html http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,423608,,Asystentka+Zarz%C4%85du.html http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,417482,,ASYSTENT+DYREKTORA.html http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,418688,,DYSPOZYTOR+TRANSPORTU.html http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,421355,,ASYSTENT%2FASYSTENTKA.html Kurcze u Was w Wawie to jest w czym wybierać....

hehehe jaaasne ,ze widzialam , wiekszosc byla w wyborczej w poniedzialek i tak : 1. nie podali oczekiwanego wyksztalcenia - to ogloszenie jest troche ponizej moich kwalifikacji zreszta ;) 2. tu w sumie moglabym odpowiedziec , ale nie ufam "posrednikom" ... typu manpower , juz sie naczytalam o tym - zatrudnia cie tak naprawde ta agencja , no i placi zazwyczaj mniej . 3. szukaja jelenia ze swoim samochodem , ma wozic dyrektora ,czy bawic sie w ekspertyzy ubezpieczeniowe ? albo szukac klientow ? ;) 4. nie szukam w transporcie ,ale jesli juz - to firma miesci sie w piasecznie, jakies 40 km ode mnie - 3 h w jedna strone rano jakies - bo przez cala wawe musialabym w korkach przejezdzac :) 5. bieglego angielskiego nie mam :) wiesz, ogloszen jest duzo ,ale jak przyjdzie co do czego ... wczoraj np. dzwonila do mnie jakas pani z banku ,gdzie wysylalam kiedys cv na stanowisko asystentki jakiegos dyrektora + praca przy projektach (dokladnie juz nie pamietam) . Juz mnie miala zaprosic na rozmowe, ale zapytala jeszcze o moj okres wypowiedzenia (mam 3 miesiace, owszem, mozna to skrocic, ale na pewno nie moglabym pracowac "od zaraz" , przynajmniej miesiac musialabym jeszcze zostac) oraz o o czekiwane wynagrodzenie. Powiedziala, ze musi sie skonsultowac jeszcze ;) Gdyby nie to ,ze nie lubie wciskac ludziom "kitu" ,ani zachecac ich do czegos,czy prosic zeby kupili produkt, to pewnie wysylalabym tez oferty np. na PH . (oczywiscie tylko ze sluzbowym samochodem :P )

ps. to ostatnie ogloszenie = 4 z mojego poprzedniego postu :) , za daleko . Poza tym nie chce spedycji :)

no moze przesadzilam z tymi 3 godzinami, ale 2 to na bank - w jedna strone oczywiscie :) ,czyli lacznie 12 h (nie mowiac nic o "nadgodzinach) poza domem dziennie - w tym 4 "w drodze" . jakas masakra :O

nie słyszałam o jakiś cyrkach z pośrednikami pracy, ale będę to miała na uwadze.. :O No tak to jest że jak przychodzi co do czego to oferują niskie zarobki itp, ale chociaż masz możliwość wysłania w wiele miejsc CV. Jak ja wpisuję swoją miejscowosć to zdarza się jedna oferta na tydzień dwa.. No i oczywiście głownie przedstawicieli szukają. A myślałaś o przedstawicielu medycznym? Ładna kasa, samochód, laptop, komóra, fajne pieniażki, możliwość rozwoju, szkoleń awansu po którym ma się jeszcze fajniejsze pieniążki...

musze przyznac ,ze mi to przemknelo przez glowe , narazie szukam "stacjonarnej" pracy , wiec to PM narazie zostawilam. U nas jest baaaaaardzo duza konkurencja jesli chodzi o te oferty - i wymagaja przewaznie wykszl. medycznego lub pokrewnego ew. doswiadczenia na tym stanowisku ;)

no właśnie z tego co wiem nie wszystkie firmy. Moje dwie kumpele ze studiów są medycznymi i sobie chwalą. Ja złożylam papiery do tej samej firmy ale nie mają na razie rekrutacji.

tu jest duzo takich firm (i duzo kandydatow) ,wiec ... maja z \"czego\" wybierac . Ale moze popatrze na to jeszcze ;)

przyklady ogloszen u nas: 1. Przedstawiciel Medyczny Opis stanowiska: osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie się zajmowała promocją leków wsród lekarzy i farmaceutów. Wymagania: wyższe wykształcenie dyspozycyjność, kreatywność i umiejętności nawiązywania kontaktów prawo jazdy kategorii B min. 2-letnie doświadczenie na stanowisku Przedstawiciela Medycznego ( :O !!!!!!!!!!) Oferujemy: interesującą i ambitną pracę w młodym, przyjaznym zespole atrakcyjne wynagrodzenie samochód służbowy szkolenia możliwość rozwoju zawodowego i drugie - w Zielonej gorze tez szukaja :D ;) http://www.pracuj.pl/oferty/1329944.html (tylko jest haczyk - \"wyższego wykształcenia medycznego bądź pokrewnego \") 3. Przedstawiciela medycznego Warszawa Od kandydatów oczekujemy wykształcenia wyższego silnej motywacji do osiągnięcia sukcesów w sprzedaży otwartości i łatwości w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi aktywnego podejścia do powierzonych zadań prawa jazdy kat. B znajomość języka angielskiego mile widziana doświadczenie w sprzedaży będzie dodatkowym atutem niezbędne jest posiadanie w miejscu zamieszkania stacjonarnej linii telefonicznej Naszym przyszłym pracownikom oferujemy: wysoki standard pracy w międzynarodowej firmie atrakcyjny system wynagrodzeń i premii uzależniony od wyników pracy samochód służbowy moze tu wysle cv ;)

Angel ale oni tel stacjonarny piszą a chodzi im on stały dostęp do internetu w domu, więc złóż. Codziennie trzeba wysyłać mailem raporty dokumenty itp. - kontakt z bazą poprzez internet. To w Zielonej widziałam ale wymagają wykształcenia medycznego. Poza tym ja poluję na konkretną firmę medyczną, bo nie wszędzie jest fajnie.

jedyny problem - jakby mnie zaprosili na rozmowę w tej firmie gdzie ja bym chciała - to rozmowy kwalifikacyjne są w Wawie...:O Więc co najmniej 2 wycieczki na rozmowy i nawet nie wiadomo czy przyjmą czy nie. I też niezła konkurencja...