Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczka..

nie umiem zyc bez faceta

Polecane posty

Gość biedaczka..

Zawsze miałam faceta, czułam ze ktos jest obok, ze ktos czeka, ktos kocha. Zawsze po jednym był nastepny, nigdy nie było luki. Był moment ze przez dwa miesiące nie było nikogo a miałam juz koło 30stki- to czas do ustatkowania sie i zakładania rodziny , a ja ładna, zadbana, z dobrego domu itp nie miałam nikogo. I sek w tym ,że nie umiałam sie pozbierac. Wracałam po pracy do domu bez celu zycia, miałam napady histerii, braku sensu, nie miałam inie mam znajomych, nie chodze nigdzie bo gdzie i z kim, mam swoje lata więc dyskoteki odpadały. Dodtawałam ataku płaczu,, nerwicy, szału. Nie umiałam zrozumiec ze mozna zyc samemu , Marzyłam o męzu dziecku i nagle sie okazało ,że nie mam gdzie poznac faceta.A mialam swoje wymagania. Wszysc znajomu pożenieni, a ja sama. Czułam sie jak trędowata. W domu cisza, nie wiedziałam co robić, gotowac?komu, prac co? sprzątac? przeciez czysto, więc zasypiałam i rano do pracy, i znów powrót do 4 scian, nuda.A potem weekandy samotne. Mam teraz faceta - jest super, planujemy przyszłośc, kocham go, sa spory , ale jest cudownie jak to w zyciu. Teraz bedzie czas,że bede sama (musi w delegację jechac), jak znieśc te dni. Owszem wiem,że wróci - ale zaraz mi sie przypomni ,jak byłam sama, mam przez to depresję. Teraz doceniam co mam.a jak u was?

Gość żal mi cie kobieto bez żadnych
zainteresowań i znajomych uczepiona jedynie jakiegokolwiek faceta :P Byleby tylko jakis byl :O

Gość biedaczka..
no otóż to, nie ma kasy to i zainteresowań rak, nie ma znajomych by gdzieś iść, nawet jakbym miała to pójde sama? wszędzie pary, miłość a ja byłam sama, strasznie bym przezyła utrate miłości. Mam juz swój wiek i nie ma czasu na zabawy w poszukiwanie nowych facetów.

Troche to smutne co piszesz.... Bo Twoje życie jest Twoje. Takie bezwzględne opieranie go na kimś nie jest dobre dla nikogo. Róznie w zyciu bywa. Trzeba się nauczyć samemu żyć, nawet gdy jest się z kimś. Powodzenia. :)

nie do kazdego zainteresowania trzeba kasy (wielkiej kasy). Ty po prostu jestes nudna, zalosna, bez zadnych zainteresowan, pasji. Dziwne ze jakis facet (na poziomie) z toba wytrzymuje :O

Gość biedaczka..
ale czemu mnie wyzywasz? załosna i tp. tak jestem nudna bez zainteresowac ale ze mna facet jest bo jestem dobra , kochana ........czy to takie trudne? tak , nie mam kasy na zainteresowania na kursy na aerobik, bo mam mało kasy a mam kredyty dom na utrzymaniu czynsz, dorabiam sie i niezawsze stac mnie na chleb, tak cięzko pojąc?najlepiej wyzwac prawda? tak , cęzko mi bez faceta zyc, ale czy odrazu mam byc pusta i załosna itp?

Gość biedaczka..
wiesz, ja to umiem sama zyc w sensie, ze jestem operaywna, umiem załatwic to i owo, to nie jest tak ze ja nie radze sobie sama, poprostu samotnie nie umiem zyc, musze miec miłośc, musze kogoś kochac, do kogos wracac, miec kogoś.

Gość ikaa___
żal mi cie kobieto bez żadnych ---> daj już spokój kobieto, coś sie tak przyczepiła ? to takie straszne przestępstwo za kimś tęsknić i bać się samotności ? zazdrościsz jej że ma faceta, czy co ?

Gość biedaczka..
al niedoczytałe.ja juz mam faceta..poczytaj co pisałam a nie krytykuj itp

Gość ikaa___
to nie do Ciebie biedaczko, tylko do tej wrednej pani, która się Ciebie czepia. niektórym trudno wytłumaczyć, co to tęsknota, bo nigdy za nikim nie tęsknili i na nikim im tak naprawdę nie zależy.

Wiesz, co, Twoja nieumiejętność bycia ze sobą wcześniej czy później stanie się problemem w związku. Trzeba mieć własny świat, przyjaciól, przyjemności i rozrywki, bo inaczej, jeśli partner jest calym światem, zacznie mu to wcześniej czy później ciążyć. Mając w życiu coś oprócz partnera i miłości, udowadniasz swoją niezaleźność i podnosisz swojąwartość w jego oczach. Dajesz mi margines swobody (tak jak sobie), ale też cień nie pewności, że nie ma cię całkowicie. Są sprawy i ludzie, którzy też są ważni. To tylko podnosi Twoją atrakcyjność w jego oczach. Inaczej, przepraszam, ale ludzie mają rację, po okresie fascynacji, kiedy buzują horomony, w codzienności związku zaczynasz być nudna. Nudna i męczącą, niestety.

to prawda - jestes nudna i meczaca, jestes obciazeniem dla kazdego faceta :O A zeby miec zainteresowania nie trzeba duzo kasy a czasem wcale :P Ale jestes tak ograniczona, ze nie umiesz sobie zorganizowac czasu - twoje zycie kreci sie wokol jednej osoby :O Zal mi tego biednego faceta - przyczepilas sie do niego jak rzep do psiego ogona :P Biedak nie ma czasu dla siebie, na piwko z kolegami czy obejrzenie meczu bo musi organizowac czas jakiejs tepej niedojdzie :O

albi to prawda co napisalas. ja rowniez nie potrafie zyc bez faceta.zawsze go mialam..niestety jestem bardzo zaborcza i jezeli nie ma go ze mna to zaraz do niego wydzwaniam wiedzac jednak ze zle robie.to prawda ze po kilku juz miesiacach hormony sie uspokajaja i nie ma juz miedzy partenerami takiej fascynacji jaka byla kiedys na samym poczatku.dlatego tak jak piszesz-powinnismy miec swoj swiat takze i zostawic ten cien tajemincy-dlatego bedziemy dalej dla nich atrakcyjne...trudne?..ale do zrobienia;)

Gość nie daj mu - daj psu

Gość fsdfdf
nieeeeeeeeee.... to jest tak denne że nie wierzę żeby było prawdziwe, chyba nie ma tak beznadziejnych ludzi... ;DDD zresztą nick też wskazuje na to jakby ta osoba nie pisała serio

Gość no cóż...
różne są uzależnienia :) komfortowa sytuacja to nie jest ...bo przypuszczam, że na wiele rzeczy się zgodzisz choć nie będzie ci się to podobało. i to tylko ze strachu przed samotnością????????