Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po części opęta

Pytanie isćie do mężczyzn-dziewica and bdsm soft?

Polecane posty

Gość po części opęta

Czuję, a raczej wiem, że mam spaczoną psyche-w mojej wyobraźni niewiele miejsca zajumuję delikatny romantyczny seks, w większej mierze jest on wyuzdany i zakrawa na bdsm soft - wynik śledzenia tego rodzaju seksu w teorii od kilkunastu m-cy. Mogę się naturalnie mylić, że taki rodzaj miłości fizycznej mi się spodoba poza fantazjami, ale mam takie przypuszczenia i ta na bazie nich, aby oszaczować, musiałabym spróbować Pytanie do mężczyzn jak byście zareagowali na perwersyją dziewicę??

Gość po części opęta
no właśnie obaiwam się, że w moim przypadku nie tylko w teorii. Wiesz czym jest dośw. aprioryczne:P: wiesz, że coś lubisz, nim spróbujesz...wiedziałam, że polubię mango-jak tylko je zobaczyłam, nim spróbowała...:D A poważnie - a jeśli byłoby to nie tylko w teorii?

Gość po części opęta
:) odbiegłeś od temtu - zakładając, że wiem to i tamto, i również w powyżśzej sztuce - jak zareguje mężczyzna, jeśli od początku bym wykazywała taką inicjatywę, bądź dła, do zrozumienia, że tego chcę...

Gość czy w fantazjach połykasz
bo dziewice się tego raczej brzydzą?

Gość po części opęta
dlaczego się nie trzymasz tematu -naturalnie, że tak.

Gość po części opęta
tam było w piewrszej kolejności, ale mało mężczyzn-tutaj jeszcze mniej...ale wiem, po fakcie:P