Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc..

pytanko mam..

Polecane posty

Gość abc..

czy w innym banku oprócz WBK płaci się za "zapytanie o saldo" za które się płaci 1??właśnie przyszedł wyciąg i widzę żę to jest płatne..bez sensu a jak mam zobaczyć czy wpłynęły pieniądze??

ja mam konto i BGZ i o sprawdzenie stanu konta nic nie place. Mialam kiedys konto w banku millennium i tez za ta sama usluge nie placilam. a w jaki sposob sto sprawdzasz?

Gość abc..
poszłam do bankomatu chcą sprawdzić konto..jest tam taka opcja, żę wychodzi wydruk ile się ma.. zmieniam bank, bo to śmieszne żęby za takie coś płacić złotówkę..

Gość abc..
w tym problem ,żę w tym samym:( chyba będę musiała iść się dowiedzieć dokładnie..ale nie chce mi się z nimi użerać.. a ile kosztuje zlikwidowanie konta??

Gość abc..
nikt nie ma w tym banku konta i nie wie??:(

za likwidowanie konta nic nie placisz,chyba ze masz tam cos na minusie to doplacasz aby wyrownac do zera stan konta. Zmien bank bo to bez sesu placic za sprawdzenie stanu konta. To poprostu poroniony pomysl. Przeciaz jak chcesz sprawdzic stan konta nawet w innym bankomacie to tez nic nie placisz,zadnej prowizji tylko przy wybieraniu gotowki. Kurcze jak tak bys chciala sprawdzic 20 razy w ciagu dnia czy przelew doszedl na twoje konto to sciagna a raczej \"zedra\" z ciebie 20zl. To paranoja jakas...

Gość abc..
cicia poradziła mi żebym zmieniła bank..ona się na tym zna i też twierdzi że to bez sensu..w PkO płaci się chyba 2,5o na miesiąc za prowadzenie studenckiego konta bez żadnych dodatkowych opłat..

to i tak drogo za rok cie to wyniesie. zaluz konto studenckie w banku millennium ja tam wlasnie mialam takie konto i placilam za prowadzenie konta rocznie tylko 15 zl.to jest mniej bo w tym PKO wyniesie cie 30 zl za rok.

Gość abc..
to jest fakt:( ale jakoś nie chce mi się ryzykować..a w PKO ma wielu znajomych i są zadowoleni.. a ja nie ufam nowo powstałym bankom:( bo chyba bank Millenium nie jest aż taki stary i sprawdzony??nie wiem bo sięjakoś w tych sparawach nie orientuję..bynajmniej u mnie nikt tam nie ma konta..