Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość Pytanieeee
Czy to ta sama doktor Kasia Turczyńska, która przyjmuje w Szczecinie? Tam gdzie u niej byłam to bardzo luksusowy salon, Z usłu też jestem zadowolona, no i bardzo tanio. Zrobiła niezłą konkurencję jak widać po postach innym lekarzom. Nie wiedziałam, że robi badania do prawa jazdy. Chcę zapisać sie na prawko, to pójdę do niej.

Gość Pytanieeee
A ja wiem, ze Ona jest tez ginekologiem. Kobieta ma łeb nie od parady

Gość ketsie
PYTANIEEEE-odpowiedz mi proszę,gd?zie i kiedy można namierzyć dr.Kasie Turczyńską w Szczecinie

Gość GIVOT
Czy Panią K.Turczyńską nie stać na reklame płatną tylko reklamuje siebie na topiku.WSTYD gdyby reklamowała coś bardziej nowoczesnego ,a nie tą trucizne.Kończ waść wstydu oszczędz(do dr.Kasi)

Gość ketsie
GIVOT- spadaj! Przestań się wcinać! Kto Cię prosił o rady!To w końcu moja kasa, i moją sprawa co i gdzie sobie z nią zrobię! Nie wiem ,to pytam tych co wiedzą i g.. Ci do tego,a, że przy okazji ktoś ma z tego darmową reklamę ,to nie Twój zas...interes-OKEY!?Ciotka,, Dobrarada" sie znalazła!

Gość Coś jest na rzeczy
Co

Gość Coś jest na rzeczy
zrobić

Gość Coś jest na rzeczy
żeby

Gość Coś jest na rzeczy
tanio

Gość Coś jest na rzeczy
i dobrze

Gość Coś jest na rzeczy
poprawić...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................wygląd

Gość Coś jest na rzeczy
Np:powiększyć ..........................................usta............................za............................................................................................................500 zł.............................................

Gość Coś jest na rzeczy
Albo Botox za 300 zł za 1 okolicę...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................WYSTARCZY.............................. wykręcić numer..............................................................................................................................................................................???????????????????

Gość oo/////
chyba komus tu bardzo żal, zebysmy były ładne

Gość GIVOT
Zyczę Pani Kasi w roku 2008 jak najwiecej pacjentek chętnych do ostrzykiwania sie botox-em.To jest Polska właśnie. (bez ironii to jest fakt)

Gość aleale
nie mam wątpliwości że połowa tych wpisów jest robiona JEDNĄ RĘKĄ Domyślcie się czyją. A reklama dźwignią wiadomo czego Wstyd po prostu.

Gość Basik _34
DO KASIE &GIVOT Nikogo tu nie obchodzi aktualny cennik żadnej lekarki. Niech zapłaci za reklamę to będzie fair. Tutaj mamy się wymieniać naszymi problemami i wzajemnie sobie pomagać a nie reklamować nikomu nie znanej osoby, Ten topik to jeden wielki PRZEKRĘT i nie dajcie się robić w konia. Po prostu go olewajcie i nie wchodźcie tu bo to jest jak GRA W POMIDORA, Zawsze ten sam kit.

Gość Xank
No, wątpie w te cuda, któe ktoś wypisuje, zę lekarze sie sami reklamują, a jeszcze te teksty "niech zapłaci za reklamę". Ja byłam u p. Kasi. Tam ruch jest cały dzień. A jak byłam wieczorem, to widziałam, że jest zmeczona. Mam meża lekarza - faceta - oczywiscie. Wyglada mi to na nudzacego sie lekarza faceta, któy nie ma co robic i jest zazdrosny, bo ktoś inny ma klientów. Żal mi Ciebie. MOze opuść trochę ceny i badź miły. No ale jak z natury nie jesteś miły no to i starania nic nie pomogą. Pani Kasia ma szeroki wachlarz usług. Duzo róznych sprzętów, które nawet nie wiem jak sie nazywają. Wiadomo, we wszystko trzeba zainwestować. Mój maż - lekarz - nie lubi inwestować, i traci przez to pacjentów. Nie chce zrozumieć jak mu to tłumaczę. Ja zrobiłam sobie u p. Kasi usta i wczoraj byłąm na lipolizie - spalanie tłuszczyku. Jedna z pierwszych w Polsce zaczęła to robić. Mówi, zę teraz wielu lekarzy to robi, a ona zawsze chce byc na czasie. Wiec jedzie do Mediolanu na szkolenie - laser rozbijajacy tłuszcz, bez opuchnieć jak po lipolizie, bez koniecznosci masowania. To mi sie podoba pracowita laska. Chce zapewnic full serwis klientkom za przystępne pieniądze. Plus za checi do nauki nowego. I za ceny

Gość Agamaj
Witam,Mam 35 lat i dopiero w tym roku postanowiłam sobie zafundować-Botox czy cos innego odpowiednie dla mojej skóry oraz zmarszczek mimicznych czoła,jeśli ktoś zna dobry nie drogi salon w Warszawie lub okolicach prosze o info na @, będę cholernie wdzięczna z powodów bardziej osobistych. Pozdrawiam.

Gość sylwiaczek30
:)

Gość Coś jest na rzeczy
Odwiedźcie stronę http://www.dermatologia-estetyczna.pl w zakładce -\"gabinety\" znajdziecie wiele renomowanych gabinetów z adresami i miejscowościami gdzie działają oraz opis zabiegu i cennik. Może któryś z nich jest blisko Ciebie. Nie musicie więc dopytywać się na tym topiku bo i tak zawsze odpowiedź będzie -POMIDOR,POMIDOR,POMIDOR

Gość Coś jest na rzeczy
Do Agamaj Tu dobór jest jednoznaczny.Liczy sie tylko i jedynie CENA nie jakość tak że pod tym wzgledem -dobrze trafiłaś. Dowiesz sie że najbliższy gabinet w Warszawie mieści sie w Sulęcinie.(20km od granicy z Niemcami) No i ze jest tam super.I tyle.

Gość Sharley
Ja polecam Sharleya. Botox mi długo trzyma i piękne czoło. ceny też nie sa oszałamiające. Robię raz na 3 miesiace i jestem zadowolona.

Gość KingaAś
Śledze topik od jakiegos czasu, bo mam ochotę zrobić sobie czółko. I Uzyskałąm info, ze mozna zrobic tak, zeby podniosły sie lekko brwi. Tylko czy to wyjdzie naturalnie? Czy któraś może miała czy ma z Was tak robione? Lekko zapadają mi sie górne powieki, dobrze by się podniosły. Proszę o odpowiedź. Nigdy nie miałam Botoxu, chce ale też troche się boję

Gość Xank
Nie znam sie na tyle na botoxie , zeby Ci odpowiedzieć, ale zadzwoń albo napisz do p. Kasi. Ona Ci na pewno to wyjaśni. Podaje Ci maila kasia@chiropraktyka.com. Napisz co się dowiedziałaś.

Gość A ja robiłam
Można za pomocą Botoxu unieść boczne części brwi. Efekt jest ..uroczy. Nic prostszego dla lekarza który robi zabiegi Mozna unieść centralną część i będzie efekt tzw.Mefisto czyli fatalny wyglad uznawany jako powikłanie.Unoszenie części przyśrodkowych nie ma sensu z przyczyn estetycznych Polecam wiec uniesienie bocznych części brwi -będziesz wygladac rewelacyjnie.

Gość KingaAś
Wyobraźcie sobie, że ja już tez wszystko wiem i nawet mam juz zrobione. Tak jak napisałaś. Mam uniesione brwi. Efekt ma być do 2 tygodni. Zadzwoniłam do Sulęcina, p. Kasia, rzeczywiście miła osoba, wytłumaczyła o co chodzi i zgodziła mi sie zrobić dzisiaj przed ósmą rano. Zrobione, załatwione. I teraz czekam.

Gość KingaAś
Wydaje mi sie ,że coś zaczynam czuć> nie moge zmarszczyć górnej części czoła. Ale brwi mi chodzą. Chyba zaczyna się pojawiać działanie botox-u. Doktor mówiła, że do 2 tygodni bedzie pełen rezultat.

Gość altruistka
KingaAś i Xanx - to prawdopodobnie pracownice gabinetu kosmetycznego w Ośnie Lubuskim lub Sulecinie. Zajmują sie narajaniem klientek do gabinetów- widać to po tych tekstach. Nie dajcie sie zwiesc.obserwuję ten topik od jakiegos czasu i jest to czarno na białym. A przy okazji może ktos wreszcie tu napisze czy ta lekarka ma jakąś specjalizację bo na jej stronie internetowej CISZA. Tylko lek.med. to troche za mało.A jak by nie było chodzi o nasze twarze! Rejestratorki co robicie ten topik dajcie glos.Nie wstdźcie sie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować