Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość EWITA1000
Robiłam u dr.Kiełczewskiej,ale wiem ze dr.Mielecka też jest dobra o innych nie wiem.Poza tym dr.Kiełczewska była kiedyś okulistą robiła operacje na oku to na pewno zna je od środka bardzo dobrze,każdy mięsień,dlatego powinna najlepiej wiedziec gdzie co wstrzykiwać w okolice oczu żeby nic nie uszkodzić.

Gość i ja tez wczoraj
i ja tez wcozraj zapodalam sobie ten upragniony botox nie zastosowalam sie do zadnych zalecen po bo o nich nie wiedzialam:( umylam glowe, a dzis rano poszlam jak zwykle biegac. jednak po lekturze postwo i policzeniu godzin wyszo mi ze kaplm sie po ponad 4 godzinach od zabiegu wiec mam nadzieje ze nic mi na moja wymazrony botox nie zaszkodzi. dzi o 13 bedzie dopiero doba od , ale ja mam efekt - qidze go-czolo - ktore bylo moim prywatnym dramatem jest dzis ladnie napiete i poziome zmarszczki sie wygladzily. pionowa, ta "na grozno" jeszcze jest ale jakby plytsza. szczegolnie ze ja sie z nia - calkiem konkretna budzilam , a dzisiejszy jej wyglad bardzo mnie ucieszyl. jestale jakas taka plaska. a to nawet nie minela doba. az mnei laskocze w brzuchu gdy pomysle ze za 4 dni czy 2 tyg moge miec gladko. pozdrawiam

Gość ilaria55
dziewczyny ja nie moge sie juz doczekac , a dopiero w lipcu przyjezdzam do wrocka, i pod igielke, dzieki wam nie boje sie i jestem spokojna, az chce mi sie zyc. buziaczki dla wszystkich .

Gość inka35
Po wstrzyknięciu preparatu kwasu hialuronowego pod oczy też mogą być siniaki, które utrzymują się przez tydzień. Dodatkowo jest obrzęk znaczny przez 3 dni, a póżniej nierówności, które się wyrównują około 2 tygodni. Niewielka korekcja zmarszczek jest, ale nie do końca. Spodziewałam się lepszego efektu. Za to botoks na kurze łapki to rewelka i siniaczki po botoksie są prawie niezauważalne.

Gość i ja tez wczoraj
robilam we wtorek o 13. dzis czwartek 18. czyli niewiele czasuminelo. a jednak - boszzz moj - jak ja wygladam. poziome zmarszki ktore mialam we wszelkich mozliwych kombinajcach i ktore to w ostatnim czasie usilowalam zakrywac- niby -grzywka poszly na ten botox jak niewiem. serio - mam moze kilka takich rys - w mijscu zmar naprawde poteznych. w miejscu zmarszczki pionowej nadal zmarszczka:)) bo nadal ruszam ta czescia twarzy. ale tez dzis juz wyglada jak ryska.mam nadzieje ze w ciagu kilku dni sie ten botox i tam uruchomi. nie mam zadnego ucuzcia blachy, ani nic. wrecz odwrotnie - czuje swoja skore tak jakbym miala kitke na czubku glowy - z tym ze mam wlosy krotko sciete - wrazenie jest bardzo mile - czuje sie jędrnie:)) wiem jedno - to moj pierwszy botox i na tym pierwszym razie nie poprzestane:))) czy ktoras z was moze byc tak mila - bo nie dam rady pzreczyatc dokladnie wsyzstkiego -moze mi powiedziec kiedy sie najwczesniej blokuje lwia? i jak to wyglada "po czasie". tzn czy b puszcza stopniowo? i co wtedy? nalezy isc na nastepny raz jak tylkonzaznie puszczac czy czekac do momentu az wrocimy w pelni do stanu "pzred" z gory dzieki za odpowiedz. polecam, wiem ze kosztuje, ale jak pomysle ile kasy puscilam w ostatniej pieciolatce na specjalistyczne kremy - nie zyskujac nic to chce mi sie smiac z rozpaczy:)) pozdrawiam serdecznie.

Gość nigdy wiecej w collagenie w Wa
Dzis otrzymalam maila promocyjnego z collageny botoxexpress,obnizyli na wiosne o 100zl haha,...ludzie!!!czy ta baba (Eryka Kowalik) nie ma juz jak sciagac kasy???mysli,ze na jej smieszne obnizki znowu ktos sie nabierze? Dziewczyny odradzam z calego serca,do tego gabinetu wejdziecie i wyjdziecie z taka sama twarza bez zadnego efektu no moze +jakis siniak po kluciu,..no ale z lzejszym portfelem.STRZEZCIE SIE COLLAGENA ..

Gość zmartwiona40
do Inka35 Fajnie, że się odezwałaś i napisałaś o tym kwasie pod oczy. Tak też myślałaś, że to nie za wiele pomaga, bo przecież te zmarszki pod oczami nie są odciśnięte na stałe, żeby je wypełniać, a robią się dopiero podczas uśmiechu czy jakichś innych min. Napisz Inka, czy po zrobieniu botoxu na kurze łapki nie uwypukliły Ci się zmarszczki pod oczami? Moja lekarka nie chciała mi zrobić botoxu na kurze, bo powiedziała, że ich prawie nie mam, a za to mogą bardziej wyjść te spod oczu :-( do A ja wczoraj.... To miłe słyszeć, że jesteś zadowolona, widać lekarz znał się na robocie. Niestety nie powiem Ci, kiedy znika lwia zmarszczka, bo moja po 3 tygodniach jeszcze nie znikła, wiec już chyba zostanie...

ZADOWOLONA,NIE MAM EFEKTU BLASZKI NA CZOLE I NIE CZUJE KREPACJI MIESNI NA PRAWDE SUPER!!BARDZO NATURALNY EFEKT ,JESZCZE ODROBINE ICH WIDAC ALE PRZYNAJMNIEJ NIE WYGLADA TO WLASNIE SZTUCZNIE ROBILAM W bIELSKU

Gość GIGIgirl
Zmartwiona twoja lekarka ma racje, ja dostalam botox na kurze lapki ktore byly prawie niewidoczne natomista chcialam cos zrobic z tymi linjami pod oczami ale wlasnie efekt jest taki ze te kurzych nie ma wcale (efekt naturalny i jest super) ale niestety te pod oczami podczas usmiechu staly sie jeszcze bardziej widoczne :( mysle o wypelniaczu ale skoro dziewczyny pisza ze nie za bardzo dziala to juz nie wiem (??) moze ktoras mi cos doradzi prosze?

Gość zmartwiona40
GIGIgirl! Lekarka poradziła mi serię zabiegów mezoterapii, ale tylko pod oczy. Jestem na razie po jednym, zero efektu, ale będę kontynuować, może rzeczywiście pomoże cała seria. Oby!

Gość inka35
Do Zmartwiona 40 Ja miałam botoks na kurze łapki i te zmarszczki pod oczami się zminiejszyły. Natomiast lekarz, który to robił, powiedział, że jeżeli wstrzyknąłby botoks trochę niżej niż trzeba, ostrzykując kurze łapki, to wówczas pod oczami zrobiłyby się WORY. Pod oczami miałam Restylane, ale nie ma tak dobrego efektu jak po botoksie ( wstrzykniętym na kurze). Zmarszczki nadal są, nieco mniejsze, układają się nieco inaczej. Jeszcze może zdecyduję się na jakieś dostrzyknięcia Restylanu pod oczy, ale jest jeden minus ( jest spory obrzęk i często siniaki, które widać, więc jak tu chodzić do roboty ). Zresztą widać nawet to u znanych gwiazd, że zmarszczki pod oczami mają, chociaż nie mają ich na czole i w kątach oczu. Myślę, że najlepszy efekt jest tylko po ostrzykiwaniu głębokich bruzd, np nosowo -wargowych, miałam je zrobione i efekt jest super.

Gość ilaria55
niestety dziewczyny , czasu sie nie da zatrzymac, ale mozemy go troszeczke oszukac nie?

Gość jestem po Botox
Witam, Botox to idealny zabieg kosmetyczny dla poprawienia wyglądu twarzy i samopoczucia.Miałam spore "kurze łapki" oraz mocno widoczne zmarszczki na czole.Przyczyną ich powstania w tak szybkim czasie była mimika twarzy i solarium.Zdecydowałam sie na Botox i jestem bardzo bardzo zadowolona.Nie spodziewałam się takiego efektu.Żadnych powikłam ani skutków ubocznych-jest całkowicie bezpieczny. Kazdy lekarz musi powiedzieć o ewentualnych powikłaniach lecz tak naprawde nie występują.To jest tak jak z lekami-leczą ,a na ulotkach mase srodków ubocznych jakie wywołuja. Tak więc drogie Panie jak macie na zbyciu ok 1500 zł to gorąco polecam BOTOX-REWELACJA

Gość ilaria55
prosze piszcie gdzie robilyscie ,to nam 'pierwszakom' bardzo pomoze w wyborze

Gość jestem po Botox
Wrocław,ul.Inowrocławska 21/2 Gabinet WellDerm-Centrum Dermatologii Kosmetycznej-POLECAM,ceny przystępne

Gość jestem po Botox
wyprzedzając pytanie za czoło, lwią, kurze łapki-1250

Gość zmartwiona40
do Inka35 Dziękuję za odpowiedź, tak właśnie myślałam, że zmarszczki pod oczami to chyba tylko chirurg usunie, ale na razie nie mam na to czasu ;-) Myślę, że moja lekarka po prostu bała się robić mi ten botox na kurze, bo nie wiedziała, jak jej wyjdzie. Może to i lepiej, bo skoro nie była pewna swego profesjonalizmu to lepiej, że nie zrobiła mi krzywdy. W końcu ten botox na lwią też jej nie wyszedł :-( Szkoda, że mieszkam tak daleko od Wrocławia, tam są - sądząc z wypowiedzi kilku użytkowniczek - same dobre gabinety :-)

Gość zmartwiona40
do "jestem po BotoX" Dziękujemy za informacje, ceny rzeczywiscie przystępne, a jeśli efekt zadowalający, to tylko się ciesz :-)

Gość W Opolu
W Opolu jest też duzy wybór.Botox 400zł za obszar.Kwas hialuronowy powiększanie ust Teosyal od 1000zł za 1 apmułkę. Sprawdź na stronie http://katarzyna-guinot.pl. Sprawdzony doswiadczony lekarz robi zabiegi.Czas oczekiwania na zabieg ok.tygodnia.(jest dużo chetnych).Sama sprawdzłam na sobie jestem zadowolona z ceny i obsługi.Robiłam Botox i usta w marcu. Narka- Dajcie znać jak poszło

Gość kaja02
Jestem po wstrzyknięciu botoxu-efekt super.Troche sie bałam ukłuć ale idzie to przezyc i na prawdę warto!!!!

Gość kaja02
Czytając wasze wypowiedzi ,chcę dodać ze miałam wstrzykniety botox -czoło,lwie,kurze łapki i pod oczymya-żadnego nawet śladu nie miałam ,chyba ze przez pierwsz 5 minut potem wygladalam normalnie,ani jednego śiniaka ,nic!!!jesli tylko finanse wam na to pozwalaja to polecam,ja poczułam sie o 100% lepiej.

Gość ilaria55
a jak to jest , czy lekarze ampulki otwieraja przy was , czy maja otwarte , i przechowuja w lodowce, slyszalam na forum ,ze czym swiezsze to dluzszy efekt.

Gość zmartwiona40
kaja02 Proszę, napisz gdzie dokładnie miałaś wstrzyknięte pod oczami i kto Ci to robił. Napisz też, czy miałaś duże zmarszki pod oczami, a może wcale? Inni lekarze nie chcą wstrzykiwać pod oczy.

Gość zmartwiona40
Ilaria55 No właśnie, na innym forum dziewczyny umawiają się w dwie albo nawet w trzy, żeby razem wykorzystać całą ampułkę, bo w pojedynkę albo się nie wykorzysta całej, ale za całą trzeba zapłacić, albo wstrzykują jakieś stare resztki z lodówki :-( Niestety, ja nie widziałam nic, bo lekarka położyła mnie na kozetce, a za moimi plecami przygotowywała preparat. Nic nie widziałam, a glupio było wstać i patrzeć!

Gość ilaria55
zmartwiona glupio nie glupio za darmo nie robi, to ja wole zaplacic wiecej i na dluzej niz potem dowstrzykiwac ,

Gość zmartwiona40
ilaria55 Masz rację, ja miałam obiekcje przed sprawdzeniem fachowości lekarki, a ona kasę wzięła, a efekt marny!

Gość ilaria55
zmartwiona 40 tak czytajac wasze doswiadczenia to juz nie wiem, najpierw sie balam , pozniej mi przeszlo i sie zdecydowalam , a teraz znowu mam stracha . brakuje mi osoby ktora by mi powiedziala , sluchaj idz tam robia dobrze i mozna im zaufac, nawet na cenie mi nie zalezy . ja nie mieszkam w polsce , tylko we wloszech , i tutaj tez nie znam nikogo . mieszkam na poludniu i straszne zacofanie. we wrocku bede na wakacje, mysle ze do tego czasu kogos znajde.

Gość Dr.X
Dziewczyny opamietajcie sie!! Nie zawsze to czy Botox zadziała mocniej czy słabiej jest wynikiem jakiegoś matactwa lekarki czy starego Botoxu.Często bywa tak że przy bardzo mocnych mięsniach marszczacych czoło nie da sie uzyskać pełnego efektu.Szególnie u tych które mają grubszą tłusta skórę.Nie jesteście wszystkie takie same.Czasem pełny efekt pojawia sie po 2-3 zabiegach a czasem wcale. Nie zawsze w tych sprawach 2+2=4 Sorry ale taka jest prawda.Powinni wam ją mówić lekarze przed zabiegiem. Czasem też mówia -ale jesteście tak przejęte że słyszycie tylko bicie swego serca......no i zeby juz było po wszystkim. Pozdrawiam i życzę pełnego zadowolenia z zabiegów.

Gość zmartwiona40
ilaria55 We Wrocławiu jest dużo gabinetów- dziewczyny na tym forum polecają, a do lata na pewno się dowiesz czegoś konkretnego. Bać się nie ma czego, boleć nie boli, a jeśli obawiasz się powikłań, to myślę, że zdarzyć sie mogą nawet u dentysty, jak pójdziesz do jakiegoś szarlatana. Sprawdzony przez innych doświadczony lekarz na pewno krzywdy Ci nie zrobi. Ja jestem niezadowolona, bo mój botox słabo trzyma - zmarszczki nie poznikały, a grymasy robię normalnie, bez wysiłku. Własciwie nie widać różnicy (jestem niecały miesiąc po). Jednak nadal jestem ZA, jeśli masz kasę to się nie wahaj! Życze Ci, żebyś była zadowolona :-))

Gość A ja robiłam
Ilaria 55 Przed przyjazdem do kraju daj znać na kiedy potrzebujesz ten Botox. Mogę ci polecic kogos sprawdzonego i pwenego we Wrocku albo niedaleko od Wrocka.Jesli chcesz to napisz adres na maila to ci wyśle namiary. Narka