Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tatar

LWY-zodiakalne jacy jesteście??

Polecane posty

Gość no dobra
no dobra,a jak poderwac faceta lwa :> jakies propozycje?? co lubicie,a co raczej odstrasza lwa,pozdrawiam :)

Gość upppppppppppuppppp

"...... LWY maja jakby dwie osobowości. Na zewnatrz dla ludzi twardy, nieugiety, z zasadami- a jak juz komus zaufa, to ta cała bariera pryska, mieki, kociak, łatwowierny, - normalnie dwulicowy" Dokładnie,gdyby podwładni wiedzieli jakie w głębi duszy "ciepłe kluchy"jestem....to już od razu zostało by mi spakować się wyjść i więcej nie wracać:O :D A tak to żyją w przekonaniu że jestem silna baba "z jajami".;)

Gość to tak jak ja...
" Na zewnatrz dla ludzi twardy, nieugiety, z zasadami- a jak juz komus zaufa, to ta cała bariera pryska, mieki, kociak, łatwowierny, - normalnie dwulicowy" tylko niestety w związku ta druga osoba miękką stronę brzydko wykorzystać...

Gość tez tak mam...
moze cos jest w tej dwulicowosci dlatego lwy najbardziej dogaduja sie z blizniakami i wagami.

też jestem lwica i uważam, że główne cechy mamy wspólne tj. wcześniej wymienione i jak na króla zwierząt przystało lubimy rządzić i wszystko wiemy lepiej ale nie wiem jak wy bo ja jak widzę, że ktos jes madrzejszy ode mnie to ustępuję (czyli tak naprawdę często haha). Poza tym mamy wiele cech pozytywnych jak poczucie sprawiedliwości, wrażliwość, wierność, lojalność i lwice sa najlepszymi matkami pod słońcem. Cholera i znów wyszedł ze mnie lwi charakter

Gość lwiatko
moim zdanien lwy najlepiej dogadują się z lwami szczególnie w relacji kobieta/mężczyzna bo tym wypadku kobieta będzie usługiwać samcowi tak jak to jest w naturze tych zwierząt

Gość a moim krolewskim zdaniem
najbardziej do lwa pasuje rak i waga, wiem to z doświadczenia długoletniego związku z rakiem. Z waga tez kiedys bylam zwiazana i tez bylo super tylko zakochałam się w raku... Natomiast nie wyobrażam sobie być z bliźniakiem, kolega owszem ale partner? never

No faktycznie,nie jest z nami tak źle.....ale że pokręceni z lekka jesteśmy,to też fakt:) A ja miałam przez wiele lat partnera koziorożca i było naprawdę świetnie...:D

tez miałam koziorożcza ale w moim wypadku było zbyt spokojnie, fajny charakter ale typ stacjonarny, nic mu się nie chciało, nudził mnie

Gość mój dziadek
był spod tego znaku. Wspanialszego człowieka nie znałam. Wesoły, bezkonfliktowy, nikogo nie obrażał, bardzo szlachetny. Dbał o siebie, zawsze nienagannie ubrany, czysty i pachnący. Obrońca uciśnionych, pomagał biednym itd. Miał tylko jeden minus.. słabość do kobiet, choć z babcią przeżył 50 lat i dopiero śmierć ich rozłączyła

Gość dosyć juz tych samozachwytow

Podziwiałam w moim partnerze spokój,choćby ziemia się waliła i stabilność a "stacjonarność"kochałam, najbardziej.....bo ja taka raczej impulsywna jestem;)

Gość tez tak mam...
moj byly lew ma siostre lwice i 2siostrzenice lwice. wszyscy uwielbiaja sie. on jest dla nich jak ojciec. prawdziwy krol lew. potem dlugo nic i dopiero laskawie ktos inny np. ja waga. ale trwalo to krotko bo szybko znudzilam mu sie. wzial co chcial i to mu wystarczylo do nastepnego skoku w bok.

Gość a co ze jestesmy
popieram calkowicie

Gość Lwica w każdym calu
Hej ja tez lwica potwierdzam wasze spostrzeżenia co do znaku, pozdrawiam wszystkie lwiątka cieplutko

Gość tez lwica z grzywa lokow
naprawde jaka jestem nie wie nikt, no moze tylkon ksiezyc ale tez wie tylko to o czym ja moge mu powiedziec:) kochane lefki👄

Gość tez tak mam...
ale gdyby tylko kiwnal palcem bylabym znow jego. umie czarowac spokojem, inteligencja, uroda typowo meska a co do sexu to lepszy jest obecny blizniak. lew bardzo szybko przechodzi do dzialania a potem puszy sie zadowolony.

Gość vicki32
naprawde wierzycie w zwiazek znaku zodiaku z tym jak sie zachowujemy? Jestem lwem, ale to jak zyje zalezy ode mnie a nie od tego,ze jestem lwiatko:):)

gdybym wczesniej znala charakter lwa nie angazowalabym sie uczuciowo. a tak to ten dumny LEW wykancza mnie wage psychicznie. tesknie za jego meskoscia duma i swobodnym sposobem bycia.

Gość tez tak mam...
powiedzcie LWY czy jestescie pamietliwi jesli chodzi o byle sympatie? chcialabym aby moj byly lew pamietal o mnie i rozmyslal nad naszymi czulymi sam na sam skoro nie chce lub nie moze byc ze mna. marzy mi sie odnowienie naszego zwiazku ale on jest bardzo powsciagliwy bo ja jestem zamezna a on chcialby wszystko albo nic.

Gość owszem......
pamiętamy......wszystko albo nic...cos w tym jest;) ale nie do końca...lew doskonale zna granice tego ...czego może oczekiwać i w tych granicach chce wszystko...albo nic,a co najważniejsze chce mieć pewność ,ze o nim pamiętasz.......

Gość kadarka 1l
pamietam o moim LWIE i wszystko co bylo miedzy nami. ciagle go kocham i on o tym wie. ale tez mam kobieca dume ktora nie pozwala mi na calkowite poddanie sie bo nie wiem do jakich granic on sie posunie. nie chce dopuscic do sytuacji kiedy on mna zawladnie i zostawi. chyba umarlabym ze wstydu. ale tez wiem ze LWY lubia czuc sie zwycieżcami.

Gość taka inna
tu tez sa lwy?

Gość misiowka
Mój mąż jest lwem ;-) raczej nieśmiały (nie wiem, czy to cecha znaku zodiaku), trzeba chwalić lwa, inaczej może czuć się niedoceniony.

jaka jestem? w życiu: spontaniczna, otwarta, zaradna, nietuzinkowa, energiczna, pewna siebie, ale również czasem chimeryczna i humorzasta, bardzo wymagająca ( od siebie i od innych ), solidna i sumienna, ambitna, niezależna, przebojowa, zwykle w centrum wydarzeń. ale równocześnie delikatna i subtelna, wymagająca dużo uwagi i teba się nauczyć rozpoznawać dyskretne sygnały które wysyłam żeby mi nie nadepnąć na odcisk albo co gorsza na dłużej zaleźć za skórę. pamiętliwa ale i wielkoduszna. w łóżku: demon :) zawsze i wszędzie o każdej porze dnia i nocy. na milion sposobów ale nigdy z kimś zupełnie obcym - muszę poznać i polubić.

Lew promienny i zwycięski, pewny siebie, władczy, męski. Wśród dowódców widywany i z szacunkiem podziwiany. Dygnitarski, patetyczny, wzniosły i egocentryczny, protekcyjny, nieomylny, a stronnikom swym przychylny. takiego znam lwa i ciagle go kocham chociaż nie jesteśmy już razem.

Gość 12487
like-hell też jestem lwica i Twój opis to praktycznie opis mnie;) lwy są dumne, lubią być w centrum uwagi, otrzymywać masę komplementów. trochę próżne, leniwe. lubią luksus, lubią otaczać się pięknymi przedmiotami, podróżować w piękne, bajkowe miejsca. ale są też dobroduszne, mają wielkie serce, wrażliwe na krzywdę, wierne, ambitne, pomocne. i bardzo zazdrosne (przynajmniej ja;)) albo coś jest moje w całości albo nie. nie ma pół na pół. a mój facet to skorpion. tworzymy mieszankę wybuchową ale się uzupełniamy i świetnie dogadujemy.

Dobrze,ze like-hell poruszyla temat seksu.. bo juz mialam pytac :D Czy tylko ja tak mam,ze moglabym codziennie,wiele razy dziennie? Uwielbiam rozpieszczac zmysly,czy to smaku,dotyku,czy zapachu.. kocham seks i dobre jedzenie :D Z tych 'lwich' cech zgadza mi sie duma (wszystko albo nic w ziwazku). Nie dalabym soba pomiatac,jak to czytalam w watku o facetach molestujacych psychicznie-tylko odeszlabym. Bez komplementow czuje sie czasem jak ryba bez wody. Umiem ''grac'' pewna siebie. I jestem impulsywna,spontaniczna,otwarta. Zwiazek tworze z Ryba,i wszystko mi w nim pasuje oprocz malej spontanicznosci i otwartosci..ale mzoe to wypracujemy,kto wie ;) '' tez tak mam... moze cos jest w tej dwulicowosci dlatego lwy najbardziej dogaduja sie z blizniakami i wagami.'' Fakt. Zawsze przyjaznilam sie z blizniakami. odkrylam ten pattern dopiero przy 3ciej osobie-blizniaku :classic_cool: Ale sa malo wierni,niestety.