Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem pomóżcie

Grzybica? Infekcja bakteryjna? I co z partnerem?

Polecane posty

Czesc dziewczyny Wszystko zaczelo sie od 2 dni swędzenia i pieczenia. Potem te objawy znikł. Myślałam ze już wszystko OK i ze to była wina np proszku do prania czy płynu do płukania tkanin. Jednak pojawił się dziwny zapach mojej wydzieliny. Nie wiem jak go opisać, w kazdym razeie nie kwaśny jak zwykle tylko taki dziwny. Od 10 dni się z tym męcze i nie daje mi to spokoju. Wiem że coś jest nie tak. Mój ginekolog jest na urlopie 😠 a do innego nie chcę iść. I tu pytanko do Was kochane - co to może być? Grzybica? Bakterie? Stosowalam przez 5 dni globulki propolisowe - po nich wszystko wrocilo do normy - tzn moja wydzielina byla OK - ale po stosunku z partnerem niestety ten zapach wrócił :( Wychodzi na to ze go zaraziłam a teraz on zaraża mnie. Tylko czym?? I jak wyleczyć mojego mężczyznę? Clotrimazol? Czy moze cos innego? Co polecacie???? Bardzo bardzo dziekuję za pomoc! Dodam ze obecnie jedyny objaw tego czegoś to inny zapach mojej wydzieliny. Nie wiem co robic :(

Gość brylancikowa
oooo to wymaga kontroli lekarza. bo zapach wskazuje na infekcje ale bylo swedzenie czyli objaw grzybicy. badania tu sa potrzebne. i w zaleznosci jake wyjda wyniki takie leczenie dla faceta idz jak najpredzej do lekarza. nawet innego pozdrawiam

Tak, było swędzenie i zaczerwienienie, na zewnątrz, przez 2 dni. Teraz nie ma takich objawów, tylko zapach wydzieliny jest inny. Kolor i wygląd bez zmian - wydzielina jest gęsta i biała. Heh, nie moge sie dodzwonic do swojego gina :( Próbuję nadal, moze telefonicznie czegos sie dowiem???? Moze gdzies skieruje, cos podpowie... A jak nie to jutro do przychodni normalnie pojde na cytologię i juz 😠

Gość brylancikowa
jezeli gesta i biala (taka serowata) to nadal jest to grzybica. proboj dalej bo wizyta jest niezbedna

Gość kłopocik
ehh własnie..ta wydzielina...od dłuzszego czasu mi taka wypływa..gęsta,biała i do tego nieprzyjemnie pachnie..bylam u ginekologa..powiedział ze to jakas mała infekcja..nie widział tez wydzieliny ale zapisał mi jakies tabletki dopochwowe... ale ona dalej jest...i mam takie wrazenie ze czesc jej wydobywa sie nie z pochwy a z cewki :/ kompletnie nie wiem co robic..boje sie ze wkoncu nadejdzie chwila w której zdecyduje sie na współzycie i bedzie niemiło..ten zapach...ta wydzielina...pomózcie

Gość al1234
a spoznia sie wam przy tych infekcjach okres??????? ja u siebie cos takiego podejrzewam i do tego czekam juz 3 dni na okres :(

Gość kłopocik
no nie...z okresem wszystko gra...nie mam zadnych dolegliwosci..pełen luzik...no tylko ten zapach..ta wydzielina... :/ tragedia

hej dziewczynki! Mam ten sam problem co wy :( Tzn jeśli chodzi o zapach-bardzo mnie to krępuje kiedy jestem z moim partnerem :/ Podmywam się kilka razy dziennie, ale to nic nie daje! Zapach wydziela się tylko podczas stosunku! Wątpię żeby to była grzybica, bo nie odczuwam ani pieczenia, ani swędzenia- co to może być hmm??Pomóżcie!!!!