jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Jak o co? Pytasz się mnie czy nie dalabym rady 10 obsłużyć (gdzie jeszcze obsłużyć to określenie typowo jak dla ku...) I jakiej odpowiedzi oczekujesz i skąd ja niby to mam wiedzieć. Nie miałam takich sytuacji i mieć nie będę. sama pisalas o obslugiwaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 198 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: W niczym poprostu nam ochotę a nie zawsze mogę. Dużo pracy i innych rzeczy. Spoko rozumiem, mam często podobnie. Na szczęście już sobota, więc wypoczniemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, jmin jack napisał: nie wiem czy by chciala tak To idź i zapytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Wygoni go jak w miarę normalna i będzie gadał jak tutaj . Kto to jest ten jmin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, jmin jack napisał: sama pisalas o obslugiwaniu Bo pisałeś o divach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To idź i zapytaj Wcale drzwi mu nie otworzy , albo zadzwoni po policję że zboczeniec grasuje po nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kto to jest ten jmin? Myślałem że karzeł , ale wychodzi na to że ten tirowiec co lubi wypić sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kto to jest ten jmin? Byczy, jak ci to mówi coś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Spoko rozumiem, mam często podobnie. Na szczęście już sobota, więc wypoczniemy. Sobota to jutro a dziś piątek ja tak na to patrzę. Słuchasz coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Myślałem że karzeł , ale wychodzi na to że ten tirowiec co lubi wypić sobie. 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Byczy, jak ci to mówi coś. Nic nie mówi i nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Sobota to jutro a dziś piątek ja tak na to patrzę. Słuchasz coś? Już jest sobota gapo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Wcale drzwi mu nie otworzy , albo zadzwoni po policję że zboczeniec grasuje po nocy. Czyli ze mną jest coś nie tak bo bym otworzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: To idź i zapytaj a jak odmowi? to wstyd bedzie i rozgada ze jestem zboczencem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Get Out napisał: Po całym dniu fajnie się zalega prycze przy muzyce i jakiś film. zalega prycze i masuje cyce, mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Myślałem że karzeł , ale wychodzi na to że ten tirowiec co lubi wypić sobie. Karzeł to by nie pisał o tym ze chce mieć kobietę a tym bardziej ślub z nia, on kobiety nazywa femoidami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli ze mną jest coś nie tak bo bym otworzyła Sam by się wpakował do lokalu jak nie zamykasz na noc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Kto to jest ten jmin? nie jmin tylko jumpin bo 2 literek nie wpisalem do nika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, jmin jack napisał: a jak odmowi? to wstyd bedzie i rozgada ze jestem zboczencem Oj tam odmówi to trudno. Idź zaryzykuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Bo pisałeś o divach. ty pisalas ze 10 dziennie obsluguja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Karzeł to by nie pisał o tym ze chce mieć kobietę a tym bardziej ślub z nia, on kobiety nazywa femoidami. Racja bo go tak nie czytałem do końca i tamten nienawidzi bab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 godzin temu, salix napisał: 70 km/ h na 25 letnim Romecie? Chyba że mierzyłeś prędkość licznikiem z kinder niespodzianki. Z gòrki trasa dłuzsza dokładnie 67. zmodernizowany, sama rama została starsza. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 198 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Sobota to jutro a dziś piątek ja tak na to patrzę. Słuchasz coś? Luzik, ja widzę sobotnią noc nic nie szkodzi. Tak słucham, a Ty ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Racja bo go tak nie czytałem do końca i tamten nienawidzi bab. a to nie karzel nimfy nudle upublicznil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Sam by się wpakował do lokalu jak nie zamykasz na noc. Na noc zamykam tylko na dzień nie. Jakbyś sie wpakował to bym na 112 dzwoniła że jakiś koleś wszedł i wyjść nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Z gòrki trasa dłuzsza dokładnie 67. zmodernizowany, sama rana została starsza. A z tym silnikiem do rowera coś kombinowałeś ? Gościa wyprzedzałem i leciał z siedem dych prawie , ale miał jakiś silnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, jmin jack napisał: ty pisalas ze 10 dziennie obsluguja Przykladowo, bicz pliz, nie udawaj glupszego niż jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jmin jack napisał: a to nie karzel nimfy nudle upublicznil? Nie to był inny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu im jumpin jack flash its a gas gas gas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Racja bo go tak nie czytałem do końca i tamten nienawidzi bab. A juz najbardziej samotnych matek bo go jedna kopneła w dope. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Z gòrki trasa dłuzsza dokładnie 67. zmodernizowany, sama rama została starsza. motor masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach