Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berlinka21

facet ktorego nie kocham....

Polecane posty

Gość berlinka21

prosze,potrzebuje pomocy....jestem w ciazy z facetem ktorego nie kocham i wlasnie jak mialam go rzucic okazalo sie ze bede miala z nim dziecko.wiem ,ze nie wszystkim sie to spodoba,ale jako studentka nie mam innego wyjscia jak usunac to dziecko...tylko pieniedzy nie mam. pomozcie co mam zrobic zeby moj niecny plan ( wyciagnac od niego pieniadze i przy okazji rzucic) sie udal! prosze o wyrozumialosc

Na litośc boską,nie usuwaj ciązy.Wypij teraz tego piwa,którego nawarzyłąs.Tak to jest jak się mysli czymś,a nie głowa :/

myślę że jak mu powiesz zwyczajnie prawde to sam Ci da czym prędzej kasę by sie pozbyć kłopotu

Na litość boską,nie usuwaj ciąży.Wypij teraz tego piwa,którego nawarzyłaś.Tak to jest jak się mysli czymś,a nie głowa :/

to jej ciało i nie uważam byście mieli prawo kwestionowac słusznośc tej decyzji jako osoby obce. mówię Ci powiedz mu a przekonasz się że od razu sam to zaproponuje.....

Gość berlinka21
nie moge byc wspaniala matka jezeli nie mam partnera do macierzynstwa.nikt tego nie zaakceptuje jezeli je urodze.zostane sama,a dziecko bedzie nieszczesliwe...

Gość ja bym zrobiła tak samo
jak autorka topiku:) poprostu powiedz temu facetowi ze jestes z nim w ciązy a nie chcesz robic i jemu i sobie kłopotów więc niech finansuje usunięcie ciąży:) naopowiadaj mu o alimentach przez jakies 25 lat które bedzie musiał płacic :)bedzie dobrze trzymam kciuki

Gość berlinka21
klopot jest w tym ze on w ogole nie jest facetem na zycie.jest 15 lat starszy i pewnie chcialby to dziecko,zebym przy nim zostala.nie wiem co robic.

Gość berlinka21
ja bym zrobila tak samo dziekuje za wsparcie

Gość berlinka21
wydaje mi sie ze ludzie ciagle zmieniaja bieg historii.kazda decyzja w zyciu.

Gość a skąd wiesz
walet - przynudzasz :-O sio stąd

nie ma za co:)

jestem za wolnym wyborem i naparwde Cie nie potępiam. sama kiedyś myślałam że jestem i już miałam numer do ginekologa wypisujacego tabletki RU...dlatego wierz mi że Cie rozumiem. pogadaj z tym facetem jak najprędzej. jesli faktycznie jestes zdecydowana by usunąć lepiej nie czekać...mężczyźni nie posiadają instynktu macierzyńskiego i wierz mi że jak sobie pomyśli o konsekwencjach posiadania potomka przestraszy się i z braku konieczności ucieczki niczym spłoszona sarna:o rzuci kasą....

Gość berlinka21
echhhh....czuje sie taka bezradna.nie chce komus niszczyc zycia.nie mam kasy.Z facetem nie wiem co zrobic.tylko plakac.

Gość berlinka21
mam nadzieje ze nie ucieknie i sie gdzies zakopie.brak odpowiedzialnosci u niego daje sie we znaki

Gość berlinka21
o boze a jezeli on bedzie chcial to dziecko?? co wtedy ?? ja nie chce z nim byc a co dopiero miec dziecko? i wtedy o pieniadzach na usuniecie nie ma mowy!on jeszcze nic nie wie przeciez

Gość a skąd wiesz
walet - wez sobie zrozum jedno - nie kazdy wierzy w boga, czy w cokolwiek, wiec spier

Gość berlinka21
a skad wiesz-dziekuje-jakos nie mialam odwagi:)

jak bedzie chciał to nisetety bedziesz musiała wyłożyć karty na stół i powiedzieć że nie widzisz przyszłosci ani z nim ani z jego dzieckiem. jesli wtedy też nie wpadnie mu do głowy że on też ponosi odpowiedzialność....bedziesz musiała sama postarać się o pieniądze. jesli dojdziesz do wniosku że nie dasz rady....wtedy przeciez nie masz nic do stracenia. możesz go poprosic wprost mimo że to krępujace....ale pomyśl. nie wiem w którym tygodniujesteś...ale do 3 miesiąca możesz usunąć. gdybyś była we wczesnej ciaży masz trochę czasu na uzbieranie pieniędzy....a ten koszt to jakieś 600 zł. dla chcącego nic trudnego:) walet jestes nudny i biorąc pod uwagę determinację autorki trochę się osmieszasz:o

pier..... głupoty:)kazdy robi jak uwaza i tyle kazdy musi dbac najpierw o własny interes i juz i nie pier...o bogu i kosciele bo to jak w sredniowieczu:)

Gość berlinka21
niestety ja nie mieszkam w polsce i koszt to 400 euro.moze pozycze od kogos ale uczucie ze sama musze ponosic odpowiedzialnosc za taki czyn sprawia ze jestem rozwalona psychicznie.dopiero dzisiaj postanowilam ze ja tez zasluguje na ulge( czyli podzielic ten problem z nim...)

Gość berlinka21
jak tak czytam co walet pisze to dochodze do wniosku ze ludzie wierzacy to najbardziej nietolerancyjni i niewyrozumiali ludzie.po prostu czarny dziura....

Gość do berlinki
jesli on ma tyle lat to moze chciec tego dziecka.musisz wziac to pod uwage . zastanow sie spokojnie, emocje odloz na bok. wiem jakim przewrotem w zyciu jest dziecko ale moze lepiej wychowywac dziecko bez niego? bedzie placil alimenty wiec kasa bedzie. zrobisz jak zechcesz. ale wez pod uwage wszystkie plusy i minusy bycia matka.a jezeli masz te 21 lat (jak w nicku) to moze nie jest to planowane ale zawsze dziecko. wiem ze Cie to teraz przeraza ale moze warto urodzic. Jesli zdecydujesz usunac tosprawdz baaaardzo dobrze gabinet i lekarza - to wazne by zabieg przprowadzil dobrze bo w przyszlosci moze bedziesz chciala zajsc w ciaze. pozdrawiam

a ja mysle że walet wcale nie jest wierzacy przynajmniej nie aż tak tylko że to prowokator/prowokatorka...kolejne dziecko tych nudnych już prześmiewców ojca rydzyka:o

Gość a skąd wiesz
walet - osoby wierzące, nie wchodze na topik, gdzie jest grzeszne słowo - EROTYCZNE - wiec ty jesteś szatanem, przebranym w owieczkę - strzeżcie sie go :-o

Gość a skąd wiesz
mia - też tak myślę ;-) Autorko topoki, możesz wysądować faceta co by zrobił, np. powiedziec mu, że jesteś w ciąży, i zobaczyć jaka będzie jego reakcja. Ostatecznie możesz powiedzieć, że żartowałaś z tą ciążą, jak on będzie chciał to dziecko.

Gość hej walet
a jak to jest z duszą? Jeżeli dusza jest już od poczęcia, ale dopiero po paru tygodnaich może się "zrobić" ciąża bliźniacza, to skąd wziąć drugą duszyczkę?

Gość hej walet
To możena najpierw powiedz co to szczęście?

Gość hej walet
A nie odpowiesz na pytania zamiast się powtarzać?