Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkkkaaa

Duuuży , a miękki

Polecane posty

Gość załamkkkaaa

Proszę o poradę , bo już nie wiem sama o o tym sądzić. Mam najcudowniejszego faceta pod słońcem , bardzo się kochamy , ale jest jeden problem:( Jego pernis jest duuuużych rozmiarów:) , ale niestety nie może osiągnąć pełnego zwodu:( ,poprostu jest miękki:( Jak się kochamy , to ja dochodzę , ale żeby potem to powtórzyć to niestety nie ma szans.Nie wiem co mamy robić , jeszcze z nim nie rozmawialam na ten temat , tylko go pocieszam , że bylo mi cudownie , a jego drobna niedyspozycja nie ma znaczenia, ale nie wiem jak będzie dalej :( Czy może ma zacząć brać Viagrę?

Gość nie nie nie
bo jak ma wielką knagę i krew s[płynie z mózgu do fiuta może już nigdy nic nie powiedzić :D

Gość załamkkkaaa
a jakby by go kredką usztywnic ?

niestety czesto się tak zdarza że jak ma facet dużego to nie zawsze da się go całego porządnie krwią usztywnić...taki urok...teraz musisz wybrać. wolisz dużego pluszaka czy sredniego ale za to z cementu:P

Gość załamkkaaa
Hmmm.. ale ten świat jest niesprawiedliwy:( Bo jak znalazłam super faceta , to on nie może mieć sztywnego , ale cóż wystarczy mi:)

Gość avensis123
mozna lakierem w spray'u popsikac i sie usztywni ;)

Gość załamkkaaa
Podniecam go wystarczjaco,wiem o tym :) Ale on jest baaardzo długi

Gość pozazdrościć

Gość konkol
no to jak juz piszesz ze jest duuuuzy... to napisz konkretnie czy ma te 23 czy 24 cm?:) bo skoro ma 19 cm i mu nie do konca stwardnial to mozwe znaczyc ze ma problemy ze wzwodem..

Gość załamkkaaa
On ma napewno ponad 20 cm,ale dokladnie nie mierzylam.

Gość załamkkaaa
On ma napewno ponad 20 cm,ale dokladnie nie mierzylam.

Gość załamkkaaa
Już i tak robilam, poprostu facet czym bardziej chce aby byl twardy to mu to jakoś nie wychodzi , za bardzo się wtedy stresuje. A ja robię wszystko aby byl w formie , ale jak już bylo tu opisane ,poprostu za duży rozmiar i nie możma go do końca ukrwić. Ale i tak facet jest boski , bo tak mnie potrafi zadowolić , choć nie ukrywam , że do pelni szcześcia brakuje mi tej twardości.

Gość załamkkaaa
On cudownie dochodzi:) Ale nigdy przy pelnym wzodzie:(

Gość załamkkaaa
Dobry pomysl z ta nasadką , ale jak ja mu to zaproponuję? Chyba, że kiedyś po jakimś alkoholu zaszalejemy.

Gość oooooo
co za bzdury !!!!! Miałam kiedyś też takiego wielkiego i zawsze był na maxa sztywny...coś z tym kolesiem jest nie tak, rozmiar tutaj akurat nie ma znaczenia :P

Gość oooooo
i zawsze mnie rozwalają rady, żeby założyc pończochy jak facet ma problemy z erekcją zeby go podniecić. Pończochy jako remedium na zaburzenia erekcji hehehehehehe !!!! Ludzieeeee, skąd wy się pourywaliście ? Jak go laska nie podnieca to choćby nie wiadomo jak się odstrzeliła to NIE BĘDZIE ŻADNEGO EFEKTU. To wszystko zaczyna sie duuużo wcześniej i nie od braku pończoch zależy bynamniej :O

Gość mhmmmmmm
mialam do czynienia z kilkoma duzymi penisami, i kazdy z nich byl bardzo twardy, wiec tu nie problem w rozmiarze, mysle ze on powinien sie udac do seksuologa albo urologa.

Gość jakesa
ja nie proponowałam pończocvh jako lekarstwa. tylko podałam przykład jak ma go namówić na tą nasadkę. na zasadzie "cos dla ciebie i coś dla mnie"

Gość załamkkaaa
Tem link to nie ja wstawiłam , więc radzę go nie otwierać bo niewiadomo co tam może być , poprostu wstrętni podszywacze robią sobie głupie żarty. A co do braku erekcji mojego partnera , to też myślaląm aby Go wyslać do lekarza , bo wiem ,że go podniecam i ze On mnie bardzo pragnie, ale od jakiegoś czasu na problemy w pracy i to też może się odbijać na zdrowiu. Od niedawna zaczeliśmy wspólżyć, więc jeszcze dam mu trochę czasu , może wszystko będzie ok. , a jak nie to wyslę mojego pana do lekarza, bo naprawdę nie wiem czy On zawsze mial takiego miękkiego, czy dopiero od niedawna ,

Gość noneska
Spotkało mnie coś podobnego. Chłopak miał dużego (ale nie wielkiego) penisa i w obwodzie i w długości ale nie był do końca twardy. Szczególnie przy nasadzie był miękki. Był bardzo podniecony, pragnal mnie jak szalony ale jakos do konca mu nie stał i glowka do konca tez nie wyszla z napletka, nawet jak go zsuwałam to jakos tak dziwnie wracał. Piescilam go i on doszedl, nawet dość szybko. Dziwne to dla mnie było. Zauważyłam też, że nosi penisa ułożonego do dolu a nie do gory. Jak sie podniecal to penis przez to, że był tak ułożony w spodniach wyginał sie w dół a to chyba nie jest naturalne? Moze to przez to. Nie kochałam się z nim. Byliśmy ze sobą, krótko. Spotkał się ktoś z czymś takim? Panowie jak to jest z tym noszeniem penisa w spodniach?

Gość noneska
nikt się nie wypowie? Nie spotkaliście się z czymś takim?

Gość brucewszechwiedzacy
Niech pije wodę z gipsem :D A na poważnie to może niech ćwiczy dodatkowo mięsnie wspomagające wzwód.

Gość trewqad
penisa w spodniach nosi się głową w dół :classic_cool:

Gość SLONIUSZKO
Skoro piszesz że od niedawna współżyjecie, to Twoj mężczyzna po prostu się stresuje, przynajmniej z moim tak było, po jakims czasie nie miał problemów, chociaz na poczatku było cieżko. Mysle ze powinnas poczekac jeszcze troche. Jak zaproponujesz mu od razu wyjscie do lekarza to wtedy sie chłopak dopiero załamie... po dłuzszym czssie oczywiscie mozesz, ale nie tak od razu.

Gość noneska
naprawdę głową w dól? A jak staje to sam się przekręca w górę? SLONIUSZKO czyli jak sie stresuje to do konca mu nie twardnieje? Jak dlugo to u Was trwało?

Gość załamkkaaa
Ja też myślę, że On za bardzo się stresuje , a z pójściem do lekarza to będzie tak , że to On będzie chcial iść , ja mu nigdy bym nie powiedziala , że coś mi przeszkadza , ale jeżeli On będzie miał jakiś dyskonfort to trzeba będzie coś z tym zrobić;) No i jeszcze muszę sprawdzić jak On układa swoje przyrodzenie w spodniach. Jeszcze raz dzięki za wszystkie rady:)

Gość ja miałam dokładnie tak samo
Moj były facet miał dokładnie tak samo też miał dużego a nawet bardzo, jajka też miał spore w poruwnaniu z innymi i też mu do końca nie stał, nawet jak dochodził to nie był taki sztywny i twardy jak powinien Najgorsze było zakładac prezerwatywe bo nie chciała się trzymać, zwłaszcza że szybko mu opadał jak tylko na chwilkę przestawałam się nim zajmować. i niu mógł we mnie wejść taki miękki zwłaszcza ze jestem dość ciasna! i zawsze były z tego powodu problemy. a jak się tym zestresował to już był koniec... ale teraz mam mniejszego ale wspaniałego, a jaki twardy....jak skała.....