Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma cellulit

czy ktos tu nie uznaje miłości francuskiej?

Polecane posty

Gość twoorek
Do wszytskich co "nie lubia i sie "brzydza" .... Kobiecie ktora by mi powiedziala, ze nie lubi oralu, ze sie tego brzydzi, itd. od razu bym podziekowal :) Tak w ciagu 10 sekund mniej wiecej nie bylibysmy juz para :) To wedlug mnie dowodzi skrajnego niedorozwoju emocjonalnego w strefie seksu , braku wyobrazni, spaczonych pogladow na cialo i seks, byc moze nabytego zaklamania, itp. itd. Nawet jak dziewczyna ma jekies urazy z dziecinstwa, ja nie chce nawet o tym wiedziec bo mam jedno zycie i nie mam czasu na beznadziejne proby prostowania czyjejs pogietej psychiki .. Niech ktos inny sie bawi..:) Ja w seksie chce sie bawic i chce dawac i otrzymywac to co lubie ...

Gość Gosia21
Ja nie uprawiam tego rodzaju miłości , też się dziwie że tyle osób to robi , i mnie to brzydzi , mój chlopak nawet nigdy o tym nie wspomina . I dobrze przynajmniej wiem że nie ma mnie za pierwszą lepszą

Gosia 21 -> zgadzam sei ze on cie raczej nie ma za pierwsza lepsza .. Ale tez szanse sa sporem ze on cie ma za nudna i beznadziejna w lozku, i to za taka od ktore nigdy nie dostanie tego czego naprawde pragnie ... W zwiazku z tym sznase sa tez duze ze ktoregos dnia cie oleje i znajdzie sobie inna ...

Gość Gosia21
No raczej wątpie , to dla ciebie tylko to jest przyjemne w seksie ?? A jak by mu na tym zależało to myśle że by coś powiedział.

Hehehe . .czas pokaze moja droga .. Jako ze jestem starym listem bylbym w zasadzie gotow zalozyc sie o spora stawke ze mam racje a ty sie pewnego dnia srodze zawiedziesz ...:) Ale jak chcesz to pozostan w swoim swiecie wyidealizowanego seksu ... Nie bede ci juz psul zabawy ;)

Gość makowka
Ja , tak srednio przepadam , ale moj facet to uwielbia

Gość nextet
Heh tworek a ty jestes jednym z tych nieudacznikow ,ktorzy nadają się tylko do sesku a raczej dupczenia.No niestety taka prawda,moze i jestes dojrzałyale tylko i wylacznie w sprawie sesku hehe.A wypowiedz o tym,ze nie masz zamiaru prostowac czyjejs psychiki siadczy tylko i wylacznie o tym,ze nigdy nie kochales tak naprawde,wiec nie masz nic do powiedzenia na temat zwiazkow.Cikawejak bedziesz sie czul gdy jako 40latekbedziesz niedomagal a twoja zona bedzie u szczytu sesksualnej formy?Pewnie uznasz to za normalnem,ze zostawi cie dla inneo bo juz jestes zurzyty,do bani,stary,nie staje ci itd.A przeciez ona ma zycie tylko jedno i nie bedzie go marnowala :)

anka_23 - przede wszystkim dobrze jest odkryć, w czym tkwi problem (mam na myśli Twoją niechęć do penisa), co ten problem wywołało/wywołuje, a potem starać się coś z tym zrobić. Tutaj na forum nie da się raczej wiele pomoc, w każdym razie najbardziej to Ty sobie możesz pomóc (przy współudziale chłopaka), może też pomóc Ci psycholog albo seksuolog (ale pewnie się tam nie wybierzesz). No i czas też jest po Twojej stronie. :) twoorek - podchodzisz do seksu czysto egoistycznie, wymagasz bezwarunkowo - masz do tego prawo. Szkoda tylko, że Twoje podejście jest takie płytkie, że nie bierzesz jeszcze pod uwagę uczucia. A gdyby Tobie kiedyś coś się przydarzyło i miałbyś potem z czymś problem, to uważałbyś, że dziewczyna może Cię rzucić właśnie z tego tylko powodu i nie miałbyś do niej żalu? I pamiętaj, że są osoby, dla których seks oralny może nie istnieć i one z tego powodu nic nie tracą - też się kochają, tak jak chcą.

Gość twoorek rulezzz
nextet------> co Ty za glupoty piszesz ze twoorek nadaje sie tylko do dupczenia?! co to za sex w ktorym jest non stop to samo czyli: wkladanie i wyciaganie + pocalunki i pieszczoty biustu:O nawet jesli jest w najrozniejszych pozycjach ale lipaaaaa

Uwielbiam penisa swojego chłopaka. Uwielbiam wtulać twarz w Jego penisa, ocierać się o \'\'niego\'\' policzkiem, a potem pieścić ustami. Cieszę się, że \'\'STARUSZEK\'\' właśnie takiego Go stworzył/ulepił. :) Ulepił Go dla mnie. :)

Gość mala mimi
oral jest wspanialy...oczywiscie nie z kazdym facetem...ale nigdy mezczyzna nie jest tak bezbronny w lozku jak w czasie oralu.....i nigdy tak nie wariuje gdy skonczy.....uwielbiam patrzec jak przez kilka minut nie moze sie uspokoic......uwielbiam.......a czy mnie yo brzydzi...nie...to sparwa higieny partnera..warunkow w jakich sie spotykamy...w koncu skoro wybieram kochanka...to takiego jakiego akceptuje pod kazdym wzgledem...

Gość anka_23
dzięki Casanova dobrze że jet na tym forum ktoś normalny myśle że jeszcze młoda jestem i mam czas by odkrywać różne przyjemności przez resztę życia (wam pozostają tylko zboczenia....) :D

Gość anka_23
tworek - chyba masz mało wyobraźni i urozmaicenia w łóżku mimo sexu francuzkiego (myśle że możesz się jeszcze wiele nauczyć :) )

Gość do mala mimi
a Ty robisz to tylko z kochankami?

15:25 anka_23 to jak mój światopogląd albo zahamowania mogą być takie że anal lubie a oralnego nie (jak on mi robi to tak ale ja jemu nie) może mi to ktoś wytłumaczy :O to mówi samo za siebie:O

Tworek ma rację, życie jest tylko jedno. Prostujcie sobie dziewczyny psychikę (i takie tam podobne) z kimś innym.

Gość ja mialam kiedys
jakies glupie zahamowania, bo od razu żadna babka nie jest odważna i w ogole, ale oswoiłam się z nim i teraz nie brzydzę się już np. zrobić mu ustami, choć niedawno pisałam na kafe że do upodlenie ;P

Gość anka_23
do Japonka a przeczytałaś całość ? jak tego nie rozumiesz? i co to znaczy to samo mówi za siebie? akurat na kolorach się znam i na sexsie też wiem co lubie a czego nie i mam odwagę się do tego przyznać

anka_23 -> dziewczyno ... Ja tylko uczciwie mowie ze kobieta taka jak ty by mne nie interesowala ... i ze wiekszosc facetow znudzi sie toba predzej czy pozniej .. Ale jak tam sobie chcesz.. nie ja sie z toba mecze poki co :) jak kiedys przejzysz na oczy moz ejuz byc za pozno :) I tylko nie mow wtedy ze cie nikt nie ostrzegal .. ;) ja mam malo fantazji ??? ... :)) buhuhahahahahha !!!!!!!!!!!!!

a swoja dorga coz to za zaklamanie .. Jak ktos mowi ze nie lubi robc oralu to jest to \"odwaga zeby sie przyznac\" ... A kiedy ja odpowiadam, ze kobieta co nie lubi robic oralu by mnie nie intersowala to jest to oznaka \"egoizmu\" i braku \"fantazji\" :) Wznosze toast za wszystkie kobiety, ktore uwielbiaja oral w obie strony i zycze im wspanialych orgazmow !!! To wlasnie dla was warto w lozku zrobic wszystko :) Niech zyje oral !

Gość gekon
Całkiem ładna kobieta, 29 lat, LEKARKA, nie pozwoliła się nawet ani razu tam pocałować.

Gość French love
Uwielbiam miłość franuską, kto jej nie lubi, to z nim coś nie tak;)

Do: Gosia21- Jak można brzydzić się miłością francuską??? Przecież to tak, jak byś brzydziła się swojego partnera! Ludzie, czy możecie sobie wyobrazić sex bez oralnych pieszczot?! Bo ja nie ;] Dlatego też uważam, że Ty Gosiu (bez obrazy) nie masz wyobraźni. Twój partner nie wspomina Ci o miłości francuskiej bo się na pewno wstydzi. Boi się Twojej reakcji i tego, że odrzucisz jego propozycję na nowe doświadczenie! Każdy mężczyzna pragnie miłości francuskiej, nawet typowy, cichy chłopczyk- informatyk, który godzinami ślęczy w kompie nie myśląc nad techniką, tylko nad gołymi cipkami;) Troszkę się znam;)

Gość CDream
Mówcie co chcecie , ale większość zanim spróbuje miłości francuskiej jest przeciw... Wg mnie problem tkwi w stereotypach ,że jak kobieta robi "loda" to sie nie szanuje itp.. a to nieprawda i nie mówcie ,że to coś obrzydliwego,bo kiedyś sama tak mówiłam ale doszłam do wniosku ,że wszystkiego trzeba spróbować i teraz uważam to za element obowiązkowy seksu:) Oczywiście tylko z zaufanym partnerem:) Spróbować warto , najwyżej poprzestaniesz na jednym razie:)pozdrawiam forumowiczów;)