Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana_20 latek

czy któraś z was zaręczyła się w wieku 20 lat???

Polecane posty

Gość Zakochana_20 latek

czy to za wczesnie??

Gość Kraaaa
Niektorzy moi znajomi w tym wieku juz dzieci maja. :) Zreszta jeszcze dwiescie lat temu samotna dziewczyna w tym wieku juz zaczynała byc uwazana za stra panne. ;)

ja się zaręczyłam w wieku 20 lat, teraz mam 24, a on kilka m-cy temu wymienił mnie na młodszy model. Hm, przemyśł sprawę. I życzę jak najlepiej, pozdrawiam :)

Gość owszem ja
zareczytalm sie w wieku 20 lat. a wlasciwie w wieku 19 lat, 3,5 miesiaca po skonczeniu 19nastki. teraz mam lat 23 i po obronie mojego magistra planujemy slub

Gość Zakochana_20 latek
Agucha-ropucha to mnie pocieszylaś mam nadzieje ze nie wszyscy są tacy sami...przeciez ty nie jesteś stara żeby wymieniać ciebie na młodszą...dziwne te chlopy są...

Gość Zakochana_20 latek
ale zaręczyłyście się tylko? czy byl cywilny??? a po paru latach dopiero kościelny??

Gość owszem ja
tylko sie zareczylam. na poczatku myslelismy o cywilnym ale stwierdzilismy ze chcemy wszystko to miec bardziej uroczyscie i razem - cywilny i koscielny wiec zdecydowalismy, ze dopiero po moich studiach.

Gość akinimodka
moja psiapsiola w marcu 20 skonczyla, w maju byly zareczyny..drugie w tym roku, z innym oczywiscie. Moim zdaniem to ZA WCZESNIE na takie decyzje, choc oczywiscie kazdy dorasta w innym tempie.

Gość demri
ja wyszłam za mąż w wieku 22 lat... chyba za szybko. ale chyba najważniejsze jest to, jak długo znasz swojego partera.

Gość Kraaaa
Wiesz, zareczyny to jeszcze nie slub. Ja mysle ze to taki dobry dla zwiazku okres, taka mała proba. To cos wiecej niz po prostu "chodzenie ze soba" (chociaz nie lubie tego okreslenia), ale jeszcze nie małzenstwo, wiec ewentualnie łatwiej sie rozstac i to rozstanie nie pociaga za soba takich konsekwencji jak w przypadku małzonkow. Moze wiec warto zaryzykowac? :)