Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co najlepsze

Jaki balsam, krem itp polecacie na celulit?

Polecane posty

Gość co najlepsze

Dodam, ze jestem szczupła i znów niewiadomo czego nie oczekuje, ale tez celulitu chciałabym sie pozbyć, co poleacie dobrego i taniego? Tak powiedzmy do 15 zł?

Gość yarcunieczka
najlepszy jest rowerek !

Gość magda mmmm
serum z eveline takie bialo zielone opakowanie

Gość krem ujędrniojący Thalgo

samymi preparatmi sie cudow nie uzyska, trzeba mniej jeść,a jesli już to owoce i warzywa,nic tłustego,pić ogromne ilości wody no i ruszać sie! te różne specyfiki to tylko zdzieraja z nas pieniadze.

Gość znowu to samo
i znowu założony został kolejny bzdurny topik!!! Po co zakładacie wciąż nowe na ten sam temat, czy nie można wpisać w wyszukiwarkę i poczytać to co zostału już napisane? Przynajmniej teraz wiem skąd macie ten celulitis - z lenistwa, bo skoro ciężko wpisać jest coś na wyszukiwarkę i poszukać coś na ten temat, to co dopiero żeby ruszyć dupę z przed komputera i trochę poćwiczyć! Jasne, lepiej założyć klejny topik o tym samym tytule i czekać spokojnie aż ktoś odpisze, a w tym czasie celulitis rośnie... Współczucia dla twoich rodziców, że mają takie .... dziecko!!!!

Gość to nie było miłe

Gość monis.
eh, skad w ludziach tyle jadu :(

Gość ja nie jestem wredna
polecam evelline -serum (tak jak poprzedniczka). 1. działa 2. nie pozostawia tłustego filmu na skórze 3. normalana cena jestem w trakcie stosowania i widzę efekty więc polecam :-)

Gość chyba napisałam ze
nie wymagam cudu, ale chce poprawy. Nie mam niewiadomo jakiego cellulitu i chce zwalczyć to co mam zanim bedzie gorzej, to chyba jasne. Po drugie skorzystałam z wyszukiwarki na co znalazłam mnóswto stron na ten temat, ale nie dokładnie to o co mi chodziło. A nie mam czasu czytac przez 8 godzin róznych tematów, żeby znaleźć to co jest mi potrzebne. Zadałam konkretne pytanie i na nie oczekuje odpowiedzi, wiem jak zwalczać cellulit i do tego potrzebny mi jest krem i tylko o niego pytałam. Nie siedze po 8 godzin na komputerze, zadałam pytanie, dodałam do moich tematów i wyszłam, bo nie mam czasu żeby siedzieć i czytać, wchodze tylko co jakiś czas, żeby sprawdzić czy jakas miła osoba mi odpowiedziała. Więc skończcie z tymi wyzwiskami. Nie podoba wam się to nie wchodzcie. Dałam taki temat, zeby było wiadomo o co chodzi i zeby niepotrzebnie nikt nie wchodził.