Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Insomniaa

chce poznac jakiegos fajnego faceta, czy to az tak wiele?

Polecane posty

Gość Insomniaa

czesto trafiaj sie jakies połamance, a ja chce normalnego, fajnego faceta! czy dzisiaj musi byc to takie trudne

Gość nemuś
a w paszczu bieriosz? wtedy jest łatwiej

zmien miejsca w ktorych bywasz, moze trafi sie ktos lepszy niz z tamtego kregu znajomych ;)

Gość Insomniaa
probowalam, ale wtedy czulam sie troche nieswojo, jakby sztucznie, moze potem by mi przeszlo

no to pozostaja 2 opcje: 1. poznac kogos przez internet i do skutku az trafi sie wlasciwa osoba szukac 2.Czekac az samo przyjdzie i zaiskrzy :P

Bardzo trudne:o I tAk kazdy facet predzej czy pozniej okaze sie draniem:o

Gość Bardzo fajny facet
Nie sądzę, żeby to było trudne. Możesz poznać mnie. Satysfakcja murowana.

tak, jasne napewno jestes fajnym facetem , a co za tym idzie masz juz zone i 2 dzieci :)

Gość Bardzo fajny facet
Nie posiadam małżonki (Bóg uchował). A ponieważ mam się za normalnego mężczyznę, Idnianka, nie jestem w stanie podać precyzyjnej liczby moich dzieci.

Gość O boska Insomnioo
Ile masz lat i skad jestes?

Gość Bardzo fajny facet
A czy wiek, bądź odległość mają jakieś znaczenie, kiedy w grę wchodzą uczucia i namiętności?

Gość Bardzo fajny facet
mam 46 lat, ale jestem bardzo namietny ❤️

Gość Bardzo fajny facet
Cześć, hakuna. Jak widać, uczucie nie zna złej pory dnia. Sama przecież o tym coś także wiesz, nieprawda?

Gość Bardzo fajny facet
To się zgadza, że potęga, moja Ryba. Natomiast nie masz racji w kwestii poznawania fajnych dziewcząt. Chyba że ja jestem niesamowitym farciarzem.

Nie, po prostu tak samo łatwo jest poznać fajnych facetów, drogi rozmówco. ;-) Wszystko zależy od nastawienia, oczekiwań, punktów odniesienia.... Im więcej zmiennych, tym może być trudniej. ;-) Naprawdę znam wiele osób, i większość z nich to faceci (taki tryb pracy). Zdecydowana większość z nich to Bardzo Fajni Ludzie. :-)

Gość Bardzo fajny facet
Skoro więc, moja Ryba, dochodzimy do wniosku, że wokół nas dość zarówno fajnych kobiet jak i facetów, to skąd się bierze ten powszechny lament? Dodam od siebie, że w moim przypadku ilość parametrów, jakie musi spełniać kobieta jest spora a i poprzeczka poszczególnego parametru nie jest nisko.

Gość Eryk też fajny
znajdź mnie

Gość Bardzo fajny facet
Nawet bardzo wysoko stawiam sobie poprzeczkę. Wiele oczekuję, ale jeszcze więcej staram się oferować.

Napisałam długą wypowiedź i mi wcięło. :-0 W skrócie zatem - skąd lament? Ano właśnie z przycinania wciąż wszystkich do jakiegoś wzroca, utworzonego przez mieszankę mediów i tego, co się nam wydaje. Co powoduje zamknięcie na drugiego człowieka, na jego różnorodność. I jeszcze jedno - desperacja. :-P I próba od razu postawienia drugiej osoby w charakterze partnera. I jeszcze ciągłe tylko oczekiwanie zamiast dawania. I potrzeba \"posiadania\". (choćby to \"ja CHCĘ faceta\" :-0 ) To nie tak. Njapierw trzeba się postarać otworzyć na siebie. Potem na drugiego człowieka.

Gość Bardzo fajny facet
Eeeeeeeee, jak to Ryba o sobie napisała nie dawno, i co można odnieść do mojej skromnej osoby - nie jestem pobłażliwy dla siebie - wręcz w sposób chorobliwy.

Gość Bardzo fajny facet
Ryba! Przestań się wymądrzać, bo wezmę i stracę dystans.