Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest doroslowc

Gówniano jest.......

Polecane posty

Gość to jest doroslowc

Jestem dorosla. Skonczyłam studia. Mam męża. I nudne to moje zycie jak grom..... KIEDYŚ... to by;ly obozy studenckie, toarzystwo, wypady... dzialo sie duzo ciekawego i dobrego... W pracy NUDY... nie spotkałam fajnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaźnić... Kurcze,bznadzieja... A jak jest w Waszym zyciu? jakie macie sposoby na poznanie fajnych ludzi, marza mi sie wyjazdy w duzym gronie, jak do tego powrocic???

Wszyscy miło wspominaja zycie studenckie, póżniej każdy w inna stronę, ale można podtrzymywać te znajomości i od czasu do czasu spędzać razem czas na wyjazdach... Wiele osób tak robi- bo przyjaznie zawarte w tym czasie jakoś lepiej smakują Póżniej w pracy już się tego nie doświadczy, ale kto powiedział, że to ma byc nudne zycie? Nic podobnego, po prostu inne. Najwazniejsze , żebys Ty była taką jak kiedyś. Niestety ludzie niepotrzebnie zupełnie przybierają stateczne role i wtedy nuda...:(

proponuje ci abys zapisala sie np na jakies zajecia w weekend-zawsze mozna wygospodarowac te 1,5 godz wieczorem albo popoludniu-zapisz sie np na joge lub areobik albo z mezem na kurs tanca-jest wiele mozliwosci-poznasz nowych ludzi,rozerwiesz sie