Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany naukowiec

Do nieszczesliwie zakochanych i tych nigdy niekochanych ....

Polecane posty

Skoro milosc to tylko chemia to postanowilem opracowac jakies lekartwo na nia , zazyjemy i zneutralizujemy zwiazki chemiczne w organizmie , nikt juz nie bedzie cierpial z milosci , dzieci beda szczepione na milosc aby nigdy sie nia nie zarazily . Na swiecie nigdy nie bedzie milosci ktora jest przyczyna najwiekszego cierpienia ludzi , ona nie daje szczescia a tylko bol . Swiat bez milosci bedzie lepszy . W koncu moze bedziemy szczesliwsi 🖐️

ja bym wolała receptę na szczęście, lek na prawdziwą miłość, taką nigdy się nie kończącą...

Nie bedzie milosci , nie bedzie cierpienia , nikt nie bedzie tesknil za czyms czego nie zna , jest jak narkotyk - na poczatku daje szczescie a potem wyniszcza , powinna byc juz dawno zlikwidowana jako najwieksza choroba w dziejach ludzkosci .

Wiem o tym ze mam racje , wiem o tym ze to choroba , wiem o tym ze przez nia cierpie , wiem ze ona nie dla mnie , to wszystko wiem ....ale juz zaatakowala moja psychike i umysl .

Gość trust me
Ludzie są nieszczęsliwi, bo nie ma Miłosci własnie... wiesz na co winien byc lek? na egoizm. Np jestem sama, a co tam ten bedzie moj, nie jest moj? boli duma i to ze nie mam tego co chcialam. W wielu przypadkach to nie miłosci Miłosc jets wtedy jak 2 ludzi kocha wzjaem, i wtedy jak ja cos robie, on cos robi. Jest budowanie, to jets miłosc. A nie ze on na nie, ja na tak, nie budujemy, a ja cos chce, oskarzma go o to, ze nie kocha. to głupie. H2o, aby był związek musza bc 2 pary rak, dwa serca a nie tylko jedno, po jednym. Zatem to nie miłosc jak jedno na tak drugie na nie, to fascynacja nic wiecej. A moze egoizm, musze go miec. i tyle. Miłosc jets leokiem na rany, na zło, na wiele spraw:)))) Only Love:)

Gość vvvvvvvvvv
trust me ----> masz spore problemy z pisaniem , trudno Cie zrozumiec i to nie na pierwszym topicu , staraj sie chociaz

Gość roadrunner
a ja mam lekarstwo C2H5OH...a czasami coś innego ...

Gość roadrunner
ale to raczej medycyna naturalna :)

Gość wrejsa
naukowiec, czekamy na recepturę

Gość ROZ
do zakochany naukowiec- a ona o tobie nie myśli?

Gość i co z tym lekiem
?

Gość cos jak w filmie
equilibrium - piekny film polecam, tam ujrzycie jakie sa skutki zazywania lekarstywa na ozieblosc uczuc :)

Gość inoczi
ja poprosze o takie lekarstwoooo !!!!!!!!!!!! !!!!!!! !!!!!!

Gość oferm ma
to tylko lewackie recenzje tak przedstawiły ten film - że pokazuje niby skutki zażywania lekarstwa "na uczucia". tak naprawdę on przedstawiała skutki ZMUSZANIA ludzi do zażywania takiego lekarstwa. a przymus państwa wobec obywateli nigdy nie rodzi niczego dobrego. ja chętnie bym coś takiego przyjmował.