Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latkaa

głupio mi sie przyznac ze jestem dziewicą - 23latka

Polecane posty

Gość Bongo Bongo
Moje życie było dużo spokojniejsze jak byłam dziewicą :D a teraz strach co misiąc... Moim zdaniem trzeba byc dumnym że ma się taki skarb a nie wstydzić się tego:) Pozdrawiam serdecznie :*

Gość kkasiaa
Ja mam 21 lat i tez jestem dziewicą , Na pewno sie tego nie wstydze , przecież nie jest żadnym problemem stracić dziewictwo . Jak znajomi czasami o tym rozmawiaja , to też sie do tego nie przyznaje , ale nie dlatego że sie wstydze .Przecież to moja prywatyna sprawa nie musze o tym trabić calemu światu.

Gość juz
a czym ty sie przejmujesz,nie musisz zwierzać sie nikomu ,takze facetom z ktorymi ewentualnie chcialabys pójsc do łozka

Gość umbryjka
ja dziewictwo stracilam pod koniec 22 lat (teraz mach ich 26) ze swoim mezem (wtedy bylismy para od dwoch miesiecy). Moj partner najpierw byl nieco przerazony gdy mu powiedzialam o swoim dziewictwie, kiedy poznalismy sie miedzy nami byla roznica wieku 8 lat. on -doswiadczony juz kolo 30 lat, ja 22 i bez doswiadczenia. on chcial seksu juz po krotkim czasie od naszego poznania, ja kazalam mu czekac dosyc. nie bylam pewna ani tego uczucia ani wogole nie czulam sie gotowa na seks gdyz to byl moj pierwszy powazniejszy zwiazek. dlatego tez nie zmuszalam sie. zrobilismy to wtedy kiedy naprawde poczulam sie gotowa. a miedzyczasie odkrywalismy ze mozna czerpac tez przyjemnosc z pocalunkow, objec, przytulania sie, pieszczot, ktore stopniowo sprawialy ze zaczynalam mu ufac coraz bardziej. duzo tez rozmawialismy, poznawalismy sie w sytuacjach codzinnych. on, dzis jako moj maz jest dumny, ze moja dziewiczosc zachowalam dla niego. czesto mi mowi ze cieszy sie ze poszlam z nim do lozka dopiero kiedy miedzy nami juz kwitlo uczucie a nie prawie od razu, no bo wiekszosc tak robi i tak wypada. Dziewczyny, nie wstydzcie sie tego ze jestescie dziewicami i na seks decydujcie sie kiedy wy jestescie do tego gotowe a nie bo tak wypada. jesli byle facet was odrzuci tylko dlatego bo mu nie dalyscie, to lepiej, nie zaslugiwal na was, a na pewno istnieja tez faceci wartosciowi dla ktorego sex bedzie miloscia a nie tylko aktem fizycznym. pozdrawiam aga