Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka stokrotka

probować go przekonać?

Polecane posty

Gość stokrotka stokrotka

Poznalam faceta. Spotkaliśmy się kilka razy. Zaiskrzyło między nami. Jest cudowny. Mamy wspólne pasje, świetnie się rozumiemy. jest tylko jeden problem. On jest starszy o 18 lat ode mnie. Rozmawialiśmy już na ten temat nieraz i upiera się przy twierdzeniu, ze nie mozemy stworzyć związku ze względu na jego wiek. Choć twierdzi, ze bardzo chcialby i szalenie żałuje, ze dzieli nas taka roznica. Wiem, ze ja mogłabym być z nim. Resztę swojego zycia. A on..on wybiera głos rozsądku..mam go przekonywać, rozmawiać z nim na ten temat? Woli zwiazac się z kimś, kogo być moze nie pokocha, ale ona będzie w jego wieku?

Gość stokrotka stokrotka
Nikt nie doradzi?

Gość ______________________
A ile masz lat?

Gość stokrotka stokrotka
20

Gość takajakja
oj. coś mi tu pachnie zwykłą zmyłką. On chyba nie chce być z Toba i tyle. A wiek jest tylko argumentem.

Gość miedzy moimi
rodzicami jest 17 lat roznicy wiku

Gość stokrotka stokrotka
Gdyby nie chciał, to nie pisałby mi takich rzeczy jakie pisze..o wspólnie spędzonych chwilach, nie dzwoniłby, nie pisał.

Gość takajakja
dziewczyno, uwierz, że oni potrafią. Chce Cię mieć, ale nie chce zobowiązań. Faceci po 30-stce tak mają:)

Gość nie boj sie
to tylko taka podpucha, bedzie twoj i bedzie mial argument na rozstanie (gdy pobawi sie malolata), pewnie zauwazyl te iskry :D chyba ze nie wiedzial od razu ile masz lat a wygladasz na starsza

Gość stokrotka stokrotka
no własnie, czyli takie związki są i są trwałe!

Gość nie boj sie
ale widze ze dzwoni i pisze - czyli jednak dobrze mysle :D

Gość nie boj sie
takie zwiazki sa a jesli sa trwale to wyjatkowo facet boi sie chajtac z taka mloda laska bo sie boi ze jak bedzie mial 50 na karku zaczniesz skoki w boki

Gość stokrotka stokrotka
wiedział od początku ile mam lat i od początku się wahal, ale wyraźnie widze, ze "wsiąkł" i sią zastanawia czy się angażować :o

Gość stokrotka stokrotka
Mam go przekonywać? Coś czuję, ze wszystko zalezy od niego, a przeciez ja też ryzykuję..

Gość nie boj sie
ja radze ci odpuscic, chyba ze ma to byc odskocznia od rzeczywistosci taki romans bo nie wroze przyszlosci temu zwiazkowi, zreszta jakby facet chcial zakladac rodzine to raczej zrobilby to wczescniej, chyba ze rozwodnik im facet wolny facet starszy tym wieksza szansa na ukryte defekty :D

Gość takajakja
czasami się udaje takim związkom, ale tylko czasami. Częściej zabawa trochę trwa, okraszona jakimiś uczuciami, potem mija i to najczęściej facet zwija żagle.

Gość stokrotka stokrotka
po rozwodzie jest. Hm..to nie "odskocznia" ani tym bardziej moje widzimisię:o

Gość nie boj sie
ale i tak sie zaangazujesz, juz przepdalas :P

Gość takajakja
jak facet nie chce związku, to nie chce i tyle. I nie ma co się zastanawiać i przekonywać. Masz dwa wyjścia - odpuścić sobie, albo iść na warunki, jakie on stawia, czyli żadnych zobowiązań.

Gość stokrotka stokrotka
Facet zwija żagle? Hm.. Nie będe mu suszyć glowy. Nie będę go uszczęśliwiać na siłę. Nie wiem czego się boi..Chyba tego, zę moze mu "odfrunę" i tgego, ze ludzie będą "gadać"- jego znajomi itp.

Co za brednie \"uktyte defekty\"! Rzecz w tym, że 18 lat to bezmiar czasu i doświadczenia. Ty tego nie czujesz, bo nie wiesz, co to znaczy mieć 18 lat więcej. On za to wie, co to znaczy mieć ich mniej, bo pamięta siebie sprzed lat. Toteż on jest tu mądrzejszy i zaiste, dziewczyno, ma rację. Nigdy nie będziecie partnerami, a ty jesteś zapewne jeszcze tak młoda, że nie masz pojęcia, jak się zmienisz i co z Ciebie wyrośnie za jakiś czas. Mogą Ci się kompletnie zmienić priorytety i będziesz się dusić w związku z facetem, który z racji wieku, doświadczenia i miejsca w życiu będzie zawsze nad Tobą dominował. Zostaw to dla własnego dobra.

Gość takajakja
Gdyby się bał, że odfruniesz, to obiecałby Ci wszystko:) On poprostu nie chce się wiązać i tyle, ma to już za sobą, wie czym to pachnie. Dla niego liczy się tylko tu i teraz, nie potrzebuje sprawdzania komórki i rozliczania się z każdej minuty nieobecności

On się boi, że masz fiu bzdziu w głowie i z jego perspektywy masz. Tak jak napisałam - 18 lat to morze doświadczenia, o którym nie masz pojęcia na razie.

Gość nie boj sie
albi zadne brednie z tymi defektami, towar 1 jakosci najczesciej schodzi pierwszy

Gość stokrotka stokrotka
jak to "nie chce się wiązać"? wprost przeciwnie- chce i chc mieć dzieci.

Gość takajakja
to dlaczego są rozwody ,skoro dobierają się "towary" pierwszej jakości??? Wychodzą ukryte wady w praniu?

Gość takajakja
Chce mieć te dzieci z Tobą???

Gość nie boj sie
tak wychodza ukryte wady z dwoch stron

Gość takajakja
Napisalaś, że nie chce stworzyć związku, ze względu na Twój wiek?

Gość stokrotka stokrotka
Nie ze mną, ogólnie chce.