Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka stokrotka

probować go przekonać?

Polecane posty

Gość takajakja
czyli nie możesz stwierdzić, że towar pierwszej jakości schodzi wcześniej, z czasem okazuje się, że to bubel

Gość takajakja
Sama sobie odpowiedziałaś - nie z Toba, Ty jesteś przerywnikiem niestety

Gość stokrotka stokrotka
Tak, chodzi o wiek.

Gość stokrotka stokrotka
nie powiedział że nie chce ze mną. Wiem, ze ogolnie chce je mieć.

Gość takajakja
Dobrze Ci radzę, odpuść sobie, jeśli się w to angażujesz ( a tak z pewnością jest) albo idź na żywioł, ze świadomością, że będziesz kiedyś wyć w poduchę, jak już znajdzie tę, z ktora chce mieć dzieci

Ja na twoim miejscu bym zerwała kontakt i to jak najszybciej , zakochasz się jeszcze i dopiero będziesz miała problem .To facet nie dla Ciebie , i nawet nie wiesz w co się chcesz wpakować . Faceci w jego wieku są zupełnie inni od twoich rówieśników,i tak szybko się na pewno juz nie angażują , za dobrze znają życie ;-)Tylko byś przez niego cierpiała

Gość nie boj sie
im towar bardziej przebrany tym latwiej na bubel trafic, z ukrytymi wadami,

Gość takajakja
chyba, że ktoś gustuje w recyklingu:)

Gość nie boj sie
no chyba ze tak ale niewiele sie da zrobic z takim typkiem, probowac mozna:D

Gość stokrotka stokrotka
Mam kompletnie zerwac z nim kontakt? Sama nie wiem w co się pakuję..Nie chcę, zeby nasza znajomość się skończyła i chcę być z nim..a on..:o

Gość takajakja
oj nie da, nie da:) wiem coś o tym. Sama chyba jestem towarem poza gatunkiem, skoro wciąz jestem sama:)

Gość nie boj sie
jesli chcesz to bedziesz, uwierz ze tu od Ciebie wszystko zalezy, jak chcesz to sprobuj urwac kontakt na kilka dni, zobaczysz ze on nie odpusci

Gość nie boj sie
taka ja a ile masz lat? ja nie napisalem ze ktos starszy i samotny jest towarem poza gatunku tylko ze jest na to wieksza szansa

Gość takajakja
Stokrotko, nikt za Ciebie nie zadecyduje, musisz sama, ale przemyśl, czy ładowanie się w to wszystko jest Ci potrzebne. Wiem, że oczekiwałas pocieszenia, przytaknięcia, że go przekonasz, że Wam się uda, może.................ale jest to bardzo malo prawdopodobne, Im dłużej, to będzie trwać, tym bardziej bedziesz cierpieć. Wiedz o tym, że jak facetowi bardzo zależy, jeśli myśli poważnie, to zadna przeszkoda nie jest dla niego nie do przebycia. On widzi przeszkody, więc sama chyba musisz rozzumieć....

Gość takajakja
wiek? - oj mam już sporo na karku:) Nie uważam siebie, za kogoś gorszego, ale rozumiem, że moge być przez niektóre osoby tak postrzegana, bo powinnam mieć dom, rodzinę. W tym wypadku jestem niespełniona:) własnie przez takich facetów, ktorzy nie wiedzieli czego chcą:)

Gość stokrotka stokrotka
Ale własnie o to chodzi, ze on jest inny niż moi rówieśnicy..Ma zupełne inne podejście, jest troskliwy, czuły. Nie wiem czy poznam kiedyś kogoś takiego jak on...:o

Gość takajakja
Dziewczyno poznasz na pewno:) masz jeszcze to wszystko przed sobą:):) Ja mam kilka związków za sobą, nadal jestem sama, ale nigdy nie załowałam, żę stało się tak, a nie inaczej. Nie trafiłam jeszcze, ale może kiedyś trafię ( choć mam coraz większe obawy)

Gość takajakja
Teraz pasuje Ci jego dojrzalość, z czasem zacznie przeszkadzać, w końcu to różnica pokoleń:)

Gość stokrotka stokrotka
coś czuję, ze to on jest własnie TYM...:(

Gość takajakja
ale niestety Ty nie jesteś dla niego TĄ, tak to wygląda. Miłość to ciężka sprawa, jeszcze nie jeden raz się przekonasz

Gość stokrotka stokrotka
a więc wiek nie moze być przeszkodą? a więc gdyby kochal naprawdę, to nie miałby wątpliwości, a więc to tylko zmyla?

Odpuść. Nie zrywaj znajomości tylko zobacz w jakim kierunku bedzie się rozwijała. Jesteś strasznie młoda a on przeżył statystycznie połowę swojego życia. Jak sama piszesz spotkaliście się tylko kilka razy. W Twoim wieku uczucia pojawiają się szybko, nie obraź się ale każda miłość wydaje się wielka a każdy facet \"ten jedyny\". Z wiekiem to się zmienia. Nie naciskaj ani nie przykonuj, nie przyj do \"stałego związku\".

Gość prezent
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3286374 Poczytaj mój topik :D Takie rzeczy się zdarzają i jak to mawia mój kochany - ludzie w jego wieku też mają prawo do miłości ;) Nie przejmuj się negatywnymi komentarzami. Ja mam już to za sobą... :D Trzymam kciuki za Was! 🌻

Gość takajakja
Z pewnością wiek też jest przeszkodą. Dla mnie wygląda to tak- dobrze się czuje w Twoim towarzystwie, ale dobrze wie, że nie jesteś materiałem na partnerkę. On żyje tylko chwilą.

Gość takajakja
Zdarza się oczywiście, tylko niestety w znikomym procencie. Powodem do zastanowienia jest nie jego wiek, tylko to, że nie chce z Tobą tworzyć związku, zasłaniając się wiekiem. Gdyby nie to, mogłoby się Wam udać, ale musiały być pewny, że chce z Tobą być, mieć dzieci, tworzyć rodzinę.

Gość stokrotka stokrotka
owszem, a to przeszkoda, jezli on żyje chwilą?

Gość prezent
Dlaczego zawsze uogólniacie? Dlaczego według was mężczyzna 40 letni nie może pokochać 20 latki? Między mną, a moim mężczyzną jest 17 lat różnicy. Jesteśmy razem ponad 2 lata, mieszkamy razem. Wiek nie ma dla nas znaczenia.

Gość prezent
ok, jeśli faktycznie się tym zasłania to może być problem. Ale mój kochany na początku też miał wątpliwości... Tylko dlatego, że bał się, że jego wiek będzie mi przeszkadzał i tego, że narazi mnie na niepochlebne komentarze

Gość takajakja
Do PREZENT - Tu nie chodzi o uogólnianie, raczej o stosunek faceta do dziewczyny. Czy Twój mężczyzna, z ktorym jesteś mówił coś o tym, że nie chce z Tobą związku, czy podawał jako argument wiek???

Gość stokrotka stokrotka
Ale on nie twierdzi, ze nie chce związku, ale, ze "to się nie uda, bo żyjemu\y w takim a nie innym kraju"..