Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ddominika

Czy moze ktos mi powie...

Polecane posty

Wiem to lekkomyslne z mojej strony,ze nie poszlam odraz do lekarza bo juz od dawna to mam, ale wlasnie okropnie mnie boli okolica brzucha, to nie bol miesiaczkowy bo niedawno sie skonczyl okres tylko tak od czasu do czasu chwyci mnie tak jakby jajniki moze a czasem tak kluje ze nie mozna wytrzymac... nie mam teraz mozliwosci skorzystania z wizyy u ginekologa ale moze ktoras z Was choc troche uspokoila by mnie. Czy ktos sie z tym spotkal juz?

Gość Adiunkt Marchewka-Niesiekana
pewnie infekcja

Gość a może wyrostek

jezu.. wszyscy o tych infekcjach moze faktycznie tez mam.. ale skad !?musze sobie poczytac o tych chorobskach i dolegliwosciach bo sie czuje jakbym z choinki spadla ;/

Gość wr
Dziewczyno nie uspokoje Cie ! Jak najszybciej do lekarza ,to sa prawdopodobnie jajniki! Chorowalam no nie wiec jesli mowisz o klociu to najprawdopodobniej to zapalenie

nie mam czasu czekac na Twoja odpowiedz. jesli jednak dzieje sie to w okolicach owulacji (zaleznie od dlugosci cyklu, miedzy 10-10 dniem) przez jeden dzien, moze to byc wlasdnie owulacja. ja tak to odczuwam, jest to bardzo bolesne. jesli jednak czujesz to ciagle, zglos sie do lekarza, jak najszybciej!

nie dobra kobitko, bole sa niezaleznie od owulacji tzn w moim przypadku... chyba jednak jedynym wyjsciem jest wizyta u lekarza...

Miałam kiedyś podobne objawy :( Aż pewnego razu tak mnie bolało że wylądowałam na pogotowiu ... okazało się że mam zapalenie jajników :( Nie wiem jednak czy w Twoim przypadku przyczyna bólu będzie taka sama. Dlatego nie zwlekaj i jak najszybciej wybierz się do lekarza.