Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

jaiej firmy farba do włosów jest najlepsza ?

Polecane posty

Gość riseandshine
Ja używam Garnier 100% Color i uważam, że jest świetna. Próbowałam jednak tylko bardzo ciemny odcień, nie wiem jak jest jeśli chodzi o inne, np blond czy odcienie czerwone. Utrzymuje się na włosach długo i cały czas włosy mają bardzo ładny połysk, ale to już chyba zasługo szamponu i odżywki. :)

Gość riseandshine
akurat nie. ;) jestem w fazie poszukiwania. ale z tego co narazie próbowałam to nowa linia Dove do włosów przyciemnianych się sprawdziła więc mogę polecić z czystym serecem. a na jaki kolor planujesz farbować?

mam włosy ciemny blond, a chcę mieć ciemny brąz albo jakieś czekoladowe :D

Gość riseandshine
o to na pewno wybierzesz coś i mam nadzieję, że będziesz tak zadowolona jak ja. zawsze łatwiej bezpieczniej farbować na ciemne kolory. będziesz to robić sama czy wizyta u fryzjera będzie potrzebna?

Polecam Loreal, farbuję sama i przechodziłam od jasnych blond poprzez brązy do ciemnych czerwieni, ale najlepiej czułam sie jednak w jasnych bo co natura to natura taki jest mój kolor naturalny. Ale oczywiście poekserymentowac musiałam :) Ciemne włosy są fajne jeżeli chodzi o widoczny połysk ale ogólnie wyostrzeją rysy i postarzają wiec trzeba mieć do nich odpowiednia urodę aby sobie nie zaszkodzić :)

byłam wczoraj w hipermarkecie i nie widziałam nigdzie Garniera 100% dlatego zdecydowałam się na Londę bo moja mama twierdzi, że jest bardzo dobra... a włosy będzie mi farbował...chłopak :D

ja też polecam Garnier 100%, uzywam ciemnego szatynu i jestem baaardzo zadowolona:) Co prawda włosy wychodzą dużo ciemniejsze niż bym się spodziewała, wręcz czarne-ale mi to odpowiada... zachowują długo połysk, nie są zniszczone... a włosy zawsze farbujemy w domu, mąż mój doszedł w tym już do perfekcji;)

Gość loreal marijinel

Gość Madda
Tylko nie kupuj Palette!!! To najgorsza firma, wypadaja po niej włosy

Gość piratka79
ja rozjasniam wlosy i uzywam do tego Garniera Natea (nr. 100) i jest to narazie jedyna farba, ktore nie zniszczyla mi wlosow. Po calej reszcie raz na jakies czas musialam wlosy po prostu scinac, a teraz tylko podcinam koncowki. Dodam jeszcze, ze oczywiscie calosciowo ufarbowalam wlosy tylkop za 1 razem, teraz tylko odrosty, dlatego z czystym sumieniem polecam farby Garniera. Odradzam jednak zdecydowanie Palette. Tak okropnego badziewia w zyciu nie widzialam!!! Ja i moja mama mialysmy popalona skore po farbowaniu, normalne rany i strupy i to po 15 minutach trzymania na glowie tego dziadostwa, takze nie uzywaj tego mimo, ze palette sa tanie. Lepiej doplacic i kupic drozsza, a lepsza farbe.

Gość a co myślicie na temat farb
Wellaton firmy Wella?Uzywała może któraś Was?Chodzi mi dokadnie o kolor mleczna czekolAda:-)Jak on wychodzI,rzeczywiście czekoladowy czy czarny?

jak już pisałam kupiłam Londę, a od Pallette będę się trzymać z daleka :D Pozdrawiam 🌼

Gość napisz potem jaki kolorek
Ci wyszedl:-)

Gość tylko Garnier
po Palette miałam siano-ohydztwo. Po lorealu Feria color booster miałam też nienajlepsze włosy. Wczoraj sięfarbnęłam Garnier 100% color-kolorek ładny ale na ocene musze poczekać. Londa-hmmm ja bym nie bawiła siętakimi firmami... Ja mam zaufanie tylko do Garniera,farbuje nią cała moja rodzina ;) Experymentowałam kiedyśz blondem z Joanny-popalone włosy miałam. Polskim firmom mówię:NIE

Gość Londa to nie jest polska firma
używam Londy od kilku lat i jestem zadowolona z jej produktów.Nawet ostatnio fryzjerka polecila mi aby kupila kosmetyk Londy dofarbowaniai,za to stanowczo odradzala Palette:-oI Joannę,szczegónie rozjaśniacze z Joanny:-o

Gość do Friend
i jak tam efekty farbowania?Ładny kolor wyszedl?

Gość uhhh no właśnie rozjaśniacze
Joanny, brrr a ja używałam blondu...brrrr straszne włosy, popalone (wychodził mi rudo-blond) i farbowanie odrostów co 3 tygodnie... Masakra... Never more! Tera Garnier!

no i po farbowaniu ;) mam włosy ciemny blond, farba z Londy była jasny brąz, ale jak zawsze wyszedł ciemniejszy kolor, cieeemny brąz. Osobiście bardziej mi się podobał kolor Mokka brąz (też Londa), ale taki też może być ;) pozdrawiam 🌼