Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PorzeczkowaPanienka

Tutaj bedziemy rozmawiac w sposob ladny i kulturalny o roznych sprawach .

Polecane posty

Gość PorzeczkowaPanienka

Z dużym zainteresowanie i nadziejami przyjęłam powstanie tego forum, mając nadzieję że znajdzie się tu miejsce na rozmowy o seksie, ale na poważnie i po katolicku. Rozczarowałam się trochę gdyż widzę tu wiele niezbyt inteligetnych i przyjaźnie nastawionych młodzianów, którym wartości chrześcijańskie są najwyraźniej obce. Szkoda, ale mimo to sama zainicjuje dyskusję. Otóż, drogie koleżanki i drodzy koledzy, jestem praktykującą katoliczką i wierze, że o seksie, czyli o pięknym cudzie przekazywania życia, można rozmawiać kulturalnie. Zamiast wulgarnych określeń w stylu "członek męski" (i pochodne), mówmy "pielgrzym". Zamiast "pochwa kobieca" mówmy "jaskinia miłości dziewcząt", zamiast "kopulacja" - "wędrówka pielgrzyma do jaskini miłości", zamiast "wytrysk nasienia" - "cudowny akt przekazania nowego ludzkiego istnienia". Co wy na to najmilsi w wierze? Bądźmy mądrzejsi i lepiej wychowani od tych niegrzecznych młodzieńców. Czekam na wasze, pełne miłości i chrześcijańskiego zrozumienia, odpowiedzi.

Gość ić stond
:P

Gość Anna Maria Magdalena
Pokój ludziom dobrej woli. Absolutnie się zgadzam z nadobną koleżanką . Mnie również interesuje taki dialog dotyczący cudu przekazywania życia i piękna poczęcia nowej istoty ludzkiej. Mam 32 lata i kochającego męża. Mamy 2 dzieci a więc 2 razy dostąpiliśmy tego cudu. Mąż (Stefan Jarosław, z bierzmowania Izydor) w chwili słabości chciał żebyśmy ten cud sprofanowali i aby nie zakończył się przekazaniem życia. Gwałtwownie zaprotestowałam i zapowiedziałam, że poskarżę się proboszczowi (Maciejowi Ildefonsowi, z bierzmowania Rochowi). Mąż zrozumiał mnie i przyznał mi rację. Cóż mogę powiedzieć, te 2 razy to było cudowne. Pokój Tobie Pokój Tobie Administratorze Pokój reszcie ludzi dobrej woli

Gość PorzeczkowaPanienka
Wstydliwa 🖐️ Znam Cie , wiem ze jestes zboczona i lubisz misie zelkowe , nie wiem czy powinnas tutaj pisac .

brakuje mi emotki na przekazanie moich uczuć religijnych, więc nie bedę sie udzielać na tym temacie :O Jestem z Wami :O 🖐️

Hmmm troche długawe to \"jaskinia coś tam coś tam\" proponuję bardziej kolokwialnie penis i vagina :]

Gość Jan Jozef
Bardzo się cieszę nadobne niewiasty, że w waszej skromności i czystości ducha, zdecydowałyście się zabrać głos w tak ważnych sprawach. Całkowicie się z wami zgadzam. Moja żona (Pelagia z domu Kureska, z bierzmowania Gustawa) nie rozumie mnie jednak i rząda abym codziennie swojego pielgrzyma trzepał nad jej ustawi. Następnie chce abym wylizywał jej jaskinie miłości oraz wsuwał pielgrzyma w jej dupę (jakim słowem po chrześcijańsku zastąpić "dupa" lub "odbyt"). Nie wiem co mam robić, mój wacek, to znaczy pielgrzym, jest już zmęczony. Jak pytałem się proboszcza (Jana Fagasa, z bierzmowania Alfonsa) to on kazał mi ssać swojego pielgrzyma. Co się dzieje?? Pokój Tobie Administratorze Pokój wszystkim umiłowanym braciom i siostrom z długimi pielgrzymami i głębokimi jaskiniami.

Gość 2 razy ho ho
toście przyświrowali :P

Gość jeszcze jeszcze
:D:D:D:D:D

Gość forum Zycie erotyczne

Gość sam ze soba nie bede gadal
a z wami sie nie da

:classic_cool: Pokój z Wami, albowiem powiadam Wam, podarowaliście mi radość życia w mej nudnej ezystencji, radosny promień rozpraszający mroki. Pokój Wam umiłowani bracia i siostry, za ten kaganek nadziei

Gość Jeśliii
Jeśli mogę się włączyć do dyskusji to bardzo intersuje mnie sprawa poszanowania ciała kobiety czy ktoś wie coś o tej sprawie???

Ja proponuję słowo \"dupa\" lub \"odbyt\" zastąpić: szlachetny akwedukt marginalnych elementów posiłku\" :classic_cool:

jak wiesz my się nudzimy i nie mamy czasu szukać podobnych rzeczy na innych forach. dziekujemy :D

Wstydliwa , dla Ciebie tamte slowa nic nie znaczyly :( Kiedyśmy się żegnali We łzach i w milczeniu, Gdyś się smutna oparła Na moim ramieniu, Twarz miałaś bladą, zimną, Pocałunek zimniejszy, Wróżyła mi ta chwila Okropność dzisiejszej. Zimno na moje czoło Spadła rosa ranku - Przeczułem, że zapomnisz O dawnym kochanku. Dziś zachwiana twa sława, Śluby zniweczone, Dziś słyszę twoje imię I za ciebie płonę. Przy mnie mówią o tobie; Milczę - rozpacz, trwoga, Dreszcz mnie przebiega zimny - Czemuś mi tak droga? Nie wiedzą, że znam ciebie, Jak dźwięk dzwonu ich głosy; Długo, długo klnąć będę Ciebie - i moje losy. W tajniśmy się widzieli - W milczeniu żal tłumię, Że zapomnieć, oszukać Twoje serce umie. Ach! gdy cię ujrzę jeszcze, Jakimż dziękczynieniem Do stóp twoich pobiegnę? - Łzami i milczeniem

Gość Jeśliii
ostatnio byłam w poradni Rodzinnej przy Kościele w swoim małym mieście. Dowiedziałam się wielu interesujących rzeczy od wielce nawiedzonej Pani Leokadii i dziękuje jej w tym miejscu za przekazanie swojej wiedzy na temat Swiadomego planowamnia rodziny. I jeszcze dziękuje za nauczenie mnie prowadzenia kalendarzyka małżeńskiego. Codziennie rano mierze temperaturkę w pochwie sprawia to mi i mojemu mężowi radość Boską!!! Szczęść Boże

Gość jeszcze jeszcze
:D:D:D:D:D

Gość Jeśliii
mój mąż na szczęście tez ma :)