Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PorzeczkowaPanienka

Tutaj bedziemy rozmawiac w sposob ladny i kulturalny o roznych sprawach .

Polecane posty

Gość ffffffffffff
a jaka ma byc prawidlowa temperaturka ?

Gość tandeta
gdzie byłeś jak cie nie było ? ;):P

Gość tandeta
tak :)

Gość Jeśliii
szczerze mówiąć naprawde kazali mi chodzic do tej poradni przed slubem i naprawde istnieje taka nawiedzona pani. i faktycznie dali nam tabelke do wypelnienie gdzie powinnam wpisywać temperaturke :O znalazłam w necie i już wypełniłam na cały nastepny miesiąc :P

Gość Jeśliii
i dostałam lekture do domu>>>>>>> "seks po chrześcijańsku"

Gość właśnie Ci przystojni
Forumowy, tutaj powinieneś na dłużej zabawić! ;) Tylko mniej na tyle silnej woli Synu, aby grzeszne myśli i złośliwe uczynki wobec bliźnich odpędzić precz! :P

Gość siostra Elżbieta
Bracia i Siostry, cud poczęcia nie powinin być w żaden sposób ograniczany - kalendarzyk małżeński i termometr to narzędzia szatana, cieszmy się tym co bóg zsyła i rozmnażajmy się, tak jak przykazał - w marszu (wszak powiedział Pan "IDŹCIE i rozmnażajcie się)

Jeśliii >>>> moja siostra wychodzi za maz , tez mi mowila o jakis zeszycikach , kazda osoba mowi to samo ze tam siedza \" same nawiedzone babki\" , chcialbym kiedys taka poznac , one zawsze okazuja sie najostrzejsze :D

Gość tandeta
pracowałes..........dobrze, że juz jesteś 👄

Gość Jeśliii
Słuchajcie to jest nic!! Jak jej powiedziałam, że już nie mam czasu się z nia spotykać to mi powiedziała, ze ona ma po 20 godz. darnowe rozmowy i bedzie do mnie dzwonić i pytac jak mi idzie prowadzenie kalendarza i czy sie nie pogubiłam :O myslałam , że zejde :O

Zaraz i tak bede musial znowu, nikt mi nie limituje czasu i wychodzi zawsze tak ze siedze do pozna w nocy a w dzien sie przeplacze , nie wazne jak ale wazne zeby bylo zrobione :)

Gość Jeśliii
tej Babki to nawet kijem bys nie potraktował>>>>>> chyba, że jestes naprawde zboczony :P

A jaka ma byc ta temperatura , pytam sie powaznie , ja na moim nowoczesnym termometrze wbudowanym w Wielkiego Pielgrzyma nie mam wyswietlacza tylko takie swiatelka , gdy zaswieci zolte to mozna isc do Jaskini Milosci , dlatego chce wiedziec , tak z ciekawosci :)

Gość tandeta
jesteś uroczy 👄

Gość tandeta
dlatego jesteś :P maleńki :P

Gość Jeśliii
no to masz dokładnie!!! pierwsze dni cyklu od 36,5 do 36,65 w polowie cylku jest taki skok w góre( wtedy nie mozna) do 37 nawet! to trwa ze dwa dni a potem codziennie spada aż do wyjściowej :) powodzenia :)

Gość xkla
Porzeczkowa..a les sa zaproszone? Ja to robie tylko w pozycji na misjonarza :P

Gość PorzeczkowaPanienka
Wybaczcie mi drodzy siostry i bracia moja nieobecnosc ale wlasnie przyjmowalam pielgrzymów w swej jaskini milosci, wiecie to troche schodzi, wpuscic kazdego...

Gość mam_zły_dzień_
Drodzy wierni ... forumowicze! Jako debiutantka w cudzie przekazywania życia, uprzednio wytrwawszy w czystości długie lata i noc poślubną, jako prawdziwe błogosławieństwo przyjmuje powstanie tego tematu na forum...! Widząc tu tyle nadobnych niewiast zaangażowanych w wdrażanie idei przekazywania życia, chciałabym podzielić się moimi obawami, i poprosić o rade: otóż... czy znacie może jakiś sprawdzony sposób by: - oczyścić cud wędrówki pielgrzyma do jaskini z grzechu orgazmu? - wykorzystać pełen, 200mln potencjał życia mieszczący się jednorazowo w pielgrzymie? - jak wydłużyć drogę dojścia pielgrzyma? Pokój z Wami!

Gość grupa inicjatywna worek

szkoda ze ta idea vel projekt nie przetrwal do dzis:( ale jesem wdzieczna za \"podniesienie\" bo wczesniej tego nie widzialam;)