Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moche

Przebicie ucha-w którym miejscu lepiej?

Polecane posty

Mam ochotę przebić sobie ucho w miejscu, które zaznaczyłam strzałką na zdjęciu (link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfc423ebccbe63c6.html ). Czy któraś z Was ma przebite właśnie tak ucho? Czy przebicie w tym miejscu boli bardziej niż w najbardziej typowej części? Czy w ogóle podoba się Wam coś takiego? Waham się, czy przebić właśnie tak, czy może zrobić sobie kilka dziurek w takim mioejscu, w jakim na zdjęciu można dopatrzyć się śladów dziurek. I moje ostatnie chyba:) pytanie: ile kosztuje takie przebicie (zmniejszają cenę, bo to jedna dziurka czy może trzeba więcej płacić, bo to już chrząstka)?

Gość moim zdaniem nie warto

Gość moim zdaniem nie warto
nie mam i ngdy bym sie nie zdecydowała na to, wole tradycyjne przebicie i tylko jedna dziurke w uchu

wolałabym, żeby wypowiedziały się osoby, które mają przebite ucho w ktorymś z dwóch miejsc, o których pisałam, jednak i tak dzięki za oopinię:)

Hej.. ja wprawdzie nie mam w tym miejscu.. ale znajome mają.. Podobno boli \"troszkę\" bardziej niż przekłucie w miejscu tradycyjnym.. Ale to onformacje z drugiej ręki, tzn. od znajomej... A ból- to sprawa względna.. Jeśli chodzi o mnie- to jest to miejsce, które ja- wybrałabym jako ostatnie na przebicie ucha- bo po prostu nie podoba mi się to.. Ale- kwestia gustu.. Sama mam przebite standarowo uszy_1 dziurka gratis w jedym uchu..;) I to jak dla mnie- wystarczająco.. A jeśli chodzi o ceny.. to ta znajoma płaciła ok 150 zł w jednym z gabinetów percingu w Wawie.. I było to już jakiś czas temu.. Pozdrawiam 🌼

Gość kaska________
hej!! jakie s150 zl??? o matko...ja osobiscie tez nie zdecydowalabym sie na przebicie w tym miejscu, mam jednak 5 dziurek w uszach, wyglada to naprawde normalnie w lewym dwie jedna jest wlasnie u gory, bylo przebijane przez chrzastke, mnie osobiscie bardzo bolala ale sama chcialam...pozniej strasznie bolala mnie glowa :) wszystkie przebijane byly przez kogos znajomego i kazda ma inna historie :) za darmo, higienicznie bo znam ta osobe!!!

Gość chirurg
najlepiej u lekarza! Psychiatry!