Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Szukam fajnych facetów!!!

Polecane posty

Gość podczytywaczka.....
dwadziescia......... ...........kilka:classic_cool:

Podczytywaczka urodziny dziś ma Niech nam żyje lat sto dwa! Miłość, szczęście i dużo radości W jej życiu niech zawsze gości!!!!!!!!! 🌼

Gość podczytywaczka.....
prosze sie częstować;) :D 🖐️ i dzieki za życzenia👄

merdałem ogonem do obcych samic:classic_cool: dziś było łono natury po porannym powrocie z imprezy:) wybacz ,że tak późno wróciłem i nie ogrzałem Ciebie w nocy:P

jestem wierny...yyyy...jak pies HAU HAU:P z resztą wypiłem za Ciebie, nie dużo bo potem z kolei znajome mi samice odprowadzałem:) przepraszam😭 wynagrodzę Ci to...tylko powiedz życzenie😘

Gość agresyny kocur
do zobaczenia za ... tygodnie kocico :-D przygotuje specjalny zestwa pytań pikantnych pytań ;-)

Gość ktoś tu się ukrywa
:O

a co z kotem?? znów na balkonie...nic chcę ,żeby się zboczuch przyglądał:classic_cool:z reszta on jakiś agresywny jest:P dziś nie mam sznurka, za to są kajdanki, tylko patrz gdzie odkładam kluczyk bo do ślusarza w niedziele rano głupio dzwonić... oj Dea znów prowokujemy prywatę i domniemania ,że rozmawiam sam ze sobą:P jeśli nawet to jest mi z tym dobrze

oj to kocur chyba robi moją laleczke wódu.... mół łeb będzie cierpiał katusze:P

pałke, pałe...eh cały asortyment, według funkcji i rozmiaru... wybierasz-masz.... bawimy się w dobrego i złego glinę czy co??? w końcu tylko zgrani partnerzy umieją takie sceny dobrze rozegrać:P

kocurowi chyba po wąsie myśl nie przejdzie ,żeby być podczytywaczką...on ostrzy pazury

Gość największe cioty sie zebrały
nie macie co robic,tylko piepszyc głupoty,o niczym całymi dniami?

WIEDZIAŁEM:P ja się dzielić nie będę:D i tak mam zbyt wiele nicków według niektórych:classic_cool:

a ty nie masz co robić tylko czytać według ciebie głupie rzeczy??? i kto tu jest normalny?? my bo to lubimy czy Ty czytając nas, czego najwyraźniej nie lubisz???? tu nie są respektowane prawa zwierząt:P

a widziałeś jak skończył...nawet ostatnią szatę rozerwali na strzępy choc raz w życiu będę egoistą...mówię NIE!!! choc tak na prawdę nie mam na to wpływu, ty z reszta też.....

no własnie ja chcę Ciebie w całości....w każdym okruszku.i milimetrze 😘

Gość największe cioty sie zebrały
nudy tu takie ,ze... Kółko wzajemnej adoracji:O

oh dzieci kochane...dokonujecie nadinterpretacji moich słów:P no ale wybaczam:classic_cool: dea jeseś jedyną kobietą, która oderwała mnie od moich niecnych zamiarów zostania gejem:) przy tobie jestem w 100% heteroseksualny bluerose2000-> dobrywieczór, ja ich tutaj nie zapraszałem😭 jak to bywa z facetami sami się znaleźli, na moją niedolę w nieodpowiednim miejscu i czasie:P

drogi pomarańczowy malkontencie, przepraszamy,że świadczone przez nas usługi nie staysfakconuja Ciebie w zupełności zadzwóń pod nasza infolinię topicową 0-800-001-001 i złóż zażalenie, postaramy się na przyszłość poprawić ewetualnie proponuję założenie topicu dla masochistów...oczywiście na erotycznym...pozdrawiam

Nie ma sprawy Design-a,że masz konkurencję do ręki(lub innej części ciała Dei;-) )-no cóż chyba powinieneś się przezwyczaić!;-)

no niby tak ale ja swoje\"wielbicielki\" z całym szacunkiem ale pozostawiłem samym sobie... a tu proszę Dea utrzymuje kontakty poza😭 no ale muszę się wspiąc ponad ta sytuację i jej zaufać...ewentualnie lepiej przywiązać do łózka:P

a własnie powinno być \"Tą\" czy \"Tę\" sytuacje??? oczywiście ten topic również kształci:)

Dobry wieczór wszystkim współsiostrom i współbraciom:) a ty wujek \"największe cioty się zebrały\" widać prawdziwy twardziel jesteś. Czy aby w poprzednim wcieleniu nie nazywali Cię Adamant?