Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Szukam fajnych facetów!!!

Polecane posty

Gość żałosne po prostu

Gość raczej wiedzą

Gość a Ty znowu swoje

Gość a Ty znowu swoje
Tak przy okazji - dea--

Gość a Ty znowu swoje
:O;)

Gość dea ma rację..
🖐️

Dea😘 usmiech proszę:D taki duży duży duuuuuuuży i tylko dla mnie:P

mmm....to się zbędnie nie denerwuj tak jakby od czyjejś oceny zależało cokolwiek...wiesz doskonale ,że nie, a wyroki tutaj są ferowane jak za czasów polowania na czarownice.... a ja mówię....miej to gdzies i się ładnie uśmiechnij to nic nie kosztuje, a ja na pewno się lepiej poczuję:D z resztą sama widziałaś...ja już jestem wszystkim od Ciebie po TMT a może nawet bluerose2000.....hehehheehe a jak nie to detoks, chętnie pójdę z Toba na odwyk:)

jeśli ktoś jest na tyle porąbany,żeby opierać swoją wartość na opinii innych i w ogóle prowadzi na ten temat rozmowy to znaczy ,że coś już z nim nie tak...to aluzja do pieska ludzie tutaj za dużo piszą bo chcą się wygadać a zdecydowanie za mało czytają innych...pewnie jest sporo osób ,które na prawdę mają coś ciekawego do powiedzenia ale niestety nie chce im sie odzywać. No a potem własnie trzeba się użerać z nieżyczliwymi ludźmi ,którzy forum traktują chyba jako swego rodzaju grę internetową...ilu dziś \"zabije\' swoim ciętym humorem....chyba na przyszłość najlepiej wogóle nie zaczynać rozmowy z ludźmi tak wrażliwymi i nieposiadającymi dystansu do swojej osoby...szkoda nerwów Dea🌻

no chętnie bym posłuchał....pląb nie mam więc śmiało:P no jest szkic mozna tak powiedzieć, czekam na materiały potrzebne do złożenia tego, tekst, ewentualnie zdjęcia...bo co do grafiki to problemu nie ma, wiem czego oczekują a co ja im mogę dać:D

oh oh oh:P no ja tez nie stałbym jak ta pała i patrzył jak gniew na mnie leci, co na niego nie zasłużyłem:P byśmy sobie razem pokrzyczeli do zdarcia gardła.... ja mam trochę \"swoich\" bzdetów na kompie jak będziesz zainteresowana to chętnie prześlę, podał bym link do strony gdzie miałem umieszczone prace, ale ktoś się włamał do nich i poszły się \"walic\' wszystkie galerie uzytkowników:( akurat debile za taką stronę się musieli wziąść...

ajt...wziąć miało być...miałem pamiętać.....bodajże malwaa mnie poprawiała wtedy:) tam było tolernacyjnie:P

no co ty??? miałbym okazać uległość...ehhhhhh...ale przecież byś wiedziała ,że nie masz racji...co by tobie było po takich przeprosinach??? dostałabyś za swoje w nocy:P jesli tak to moge przepraszać oczywiscie jak juz zedrzemy gardła i napijemy się miodu z mlekim na zgodę ,zeby mieć możliwość dalszej zabawy:P Oj ty lubisz stawiać na swoim...no nie wiem , czy tak zawsze Twoje byłoby na wierzchu:P

no co ty??? miałbym okazać uległość...ehhhhhh...ale przecież byś wiedziała ,że nie masz racji...co by tobie było po takich przeprosinach??? dostałabyś za swoje w nocy:P jesli tak to moge przepraszać oczywiscie jak juz zedrzemy gardła i napijemy się miodu z mlekim na zgodę ,zeby mieć możliwość dalszej zabawy:P Oj ty lubisz stawiać na swoim...no nie wiem , czy tak zawsze Twoje byłoby na wierzchu:P

uważaj może się jeszcze okazać ,że czerpałbym z tego dziką przyjemność:classic_cool: przynajmniej oboje bylibyśmy zadowoleni:) a sposób jak się da to sam odkryję, może Ciebie czymś zaskoczę:D no ale takie rzeczy to lata świetlne stąd , na razie udajemy dobrze wychowanych i grzecznych ludzi:D

chciałabyś..... to ty masz ochotę na kłótnię juz widze jak Ci oczy błyszczą:) nie machaj mi tu kończynami....na wszelki wypadek zdejmę okulary, oczywiście ,żebyś sobie nie pokaleczyła...możesz być spokojna ja nie reaguję tak ekspresyjnie jak Ty.....co najwyżej w kulminacyjnym punkcie wezmę Cię z zaskoczenia:classic_cool:

jaka cholero jaka cholero:) a w sumie mów co chcesz, musisz mnie przyzwyczaić do swojego słownika, żebym wiedział co mam puszczać mimo uszu w takim razie ja po plecach poproszę to drapanie:P widzisz same zalety normalnie..... tak długo sobie nie podrapiesz:D no ale dam Ci trochę satysfakcji, nie za dużo żeby się Tobie nie znudziło:P

Gość podczytywaczka.....
Dea🌼 Design🖐️

Dea droczę się \"cholero\":classic_cool: ja jeszcze nie wiem co lubię, jak spróbuję to będziesz pierwsza , która się dowie......tylko nie mam zielonego pojęcia czy na własnej skórze:P to jak już będziesz drapać to pleców nie omiń, chociarz troszkę:)

podczytywaczka z pięcioma kropeczkami te kropeczki to tak jak z hotelami czy to się nie przekłada??? :classic_cool:

Gość podczytywaczka.....
obyło sie bez fajerwerków;) własnie doszłam do wniosku ze z biegiem czasu do kazdych następnych swoich urodzin podchodze bardziej refleksyjnie...no cóż licznik nieubłaganie sie kreci;) a tort smakował?:D

Gość podczytywaczka.....
tak! jestem podczytywaczka piecio kropkowa najwyzszy standard :D all exlusive:D:D:D :classic_cool: ale to zabrzmiało:D

aniołku to się przychyl bo różkami mi sufit rysujesz:P aniołku skąd masz takie kopytka?? ....i ogonek??? ....i widełki??? a jakie masz duże oczy:P wiem ,że możesz\"nie drapać\"....jak nie będę chciał to nie będziesz drapać:P ale mówiłem ,że tobie tez się coś od życia nalezy..... ja nalezę do tych wyrozumiałych inaczej:) podczytywaczko-> masz nasz osobisty znaczek jakości \"Q\" i godło Teraz polska oraz orła przedsiębiorczości

Gość podczytywaczka.....
jestem zaszczycona;)

Ech ten topik cholernie na psy schodzi!:-( Dea-co tu się dzieje!:-( To koniec moich poszukiwań-bo jak w realu fajny facet się nie znajdzie to wirtualnie nie mam czego szukać;-) (taka już ze mnie cholera!!!;-) ) Ralph-where are you???:-(

ty masz skrzydełka ale z czarnymi piórkami:P myslisz ,że byłbym zdolny do takiej okrutnej \"złośliwości\" no ja nie wiem...hmmmmm...eeeeeeeeee OJ BYŁBYM:classic_cool: więc\"aniołku\" nie ma nic za darmo. najpierw podrapać plecy. potem kajdanki...