Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaaa

TERRORYŚCIIIIIIII

Polecane posty

Gość Karolinaaaaa

Popier******!!!! Powinni zakazać muzułmanom wnoszenia jakiegokolwiek bagażu,na pokład samolotu,oni do jednego,a walizaczki osobno-albo innym samolotem,albo droga morską.I za to przypierdzielić im takie ceny za bilety,żeby ich nie było stać na podróże.Niech ich wszyscy diabli!!

Gość terrorysta nie ma narodowosci

Gość racjaaa
a Polaków nie wpuszczac do sklepów bo wszyscy Polacy to złodzieje! A Rosjan do monopolowych bo wszyscy Rosjanie to pijacy!

Gość terroryści to nie muzułmanie
w Al Kaidzie jest duzo cudzoziemców nawet ze Stanów - nawrucili sie na islam zapuścili brody ale maja nadal paszport USA i nawt nie wygladaja jak Arabowie bo nimi nie są. Karolinaaaaa zmierz sobie IQ :)

Gość joj
Karolinka nie mow tak i ni8e pisz bo jest to chore. Wielu polakow kradnie ale nie wszyscy sa zlodziejami, wielu polakow pije ale nie wszyscy sa alkoholikami. Panuj nad tym co mowisz. Nie naleze do osob tolerancyjnych wrecz czesto wypowiadam sie negatywnie o niektorych ale bez przesady. Jak sobie Anglicy ich do siebie wpuscili to niech teraz sie martwia. Tak samo jak sobie amerykanie wpuscili murzynow to niech teraz mysla jak ich wygonic. Sorry za bledy

Gość teoria spiskowa
Fajnie się złożyło, że akurat teraz terroryści "zaatakowali" - akurat w momencie, gdy Izrael bardzo potrzebował sankcji moralnej, aby dalej pacyfikować Liban. Ci to mają farta ! Oj powalczą sobie z terrorystami, powalczą...

Gość do joj
a co masz do Murzynów??

Gość Aco to ma do rzeczy
Izrael to Izrael i każdy wie co oni wyprawiaja ,nie ma dla nich zadnego usprawiedliwienia.

Gość teoria spiskowa
Niestety w świecie demokracji i mediów ma to wiele do rzeczy ( choć zgadzam się, że nie powinno ), "walka z terroryzmem" usprawiedliwia wszystko. No przeciez Izrael walczy właśnie z "terrorystami", prawda ?

Gość nieprawda__

Gość joj
Jesli chodzi o Murzynow to do pojedynczych okazow mam bardzo wiele, ale to pewnie nie zalezy od koloru skory. Za to USA mysli jak sie ich pozbyc bo sie im w 90% robic nie chce tylko biora zasilki i plodza dzieci. Wiem bo bylam w USA i widzialam. Jesli chodzi o Izrael to uwazam 90% zydow za totalnych zdrajcow, i moglabym wymieniac na to dowody godzinami. Nikt nigdy nie przekona mnie ze to jest normalny narod.

Gość Karolinaaaaa
Nie muszę sobie mierzyć IQ.Przesadziłam z tymi muzułmanami,wiem,że żadna religia nie popiera zabijania i że dla nich to tylko zasłona dymna. Mimo wszystko jestem za tym aby bagaże podróżowały innym samolotem i tyle :/ Nienawidzę terrorystów!!Nienawidzę!!

Gość ale jeszcze jedno
- tak samo jak nie kazdy Arab to terrorysta tak samo nie każdy Żyd to człowiek pozbawiony moralności i zasad nie ma regół jest różnorodnośc choc elity izraela dały dupy ta akcja w libanie

Gość Karolinaaaaa
racjaa>>>> złodziejstwo albo alkoholizm to chyba co innego niż masowe zabójstwo.Puknij się w głowę zanim coś do siebie porównasz.

Gość Karolinaaaaa
joj>>> dziękuję za kulturalną wypowiedź

Gość joj
Nie musze sie pukac w glowe. Ale Tobie Karolinko proponuje nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. To nie bylo porownywanie terroryzmu do alkoholizmu tylko generalizowanie. Jesli chodzi o zydow to przeciez napisalam 90% a nie wszyscy zydzi. Niestety nie chodzi tylko o Liban, chodzi o to co robili przed wojna , w czasie wojny, po wojnie i co robia teraz. Slyszalam jak Polak powie o drugim Polaku negatywnie, Amerykanin o Amerykaninie, Niemiec o Niemcu , a czy slyszeliscie zyby zyd o zydzie powiedzial negatywnie? Bo ja nie

Gość joj
Karolina o tym alkoholizmie bylo do mnie, bo juz nie wiem?

Gość Karollinaaaa nie spamuj
idz zrob mezowi sniadanie albo idz do sklepu kobieto i kup mu piwo ,komputer to dla ciebie za skomplikowana rzecz ,ze o wypowiedziach na forum nie wspomne :):):)

Gość Karolinaaaaa
Nie joj, to nie było do Ciebie.Podobała mi się Twoja wypowiedź

Gość Karolinaaaaa
09:19 >>>Pewnie,ja spamuje :/ bo wypowiadam się na temat inny niż seks analny.No proszę Cię.

Gość Karolllinaaaaa jeszcze tu
jestes ? do sklepu na zakupy ) i nie gadaj z rana takich swinstw o jakims seksie bo tu tez mlodziez przychodzi i jeszcze sobie pomysla ze jests jakas wariatka pozdrowka w ten wakacyjny poranek wszystkim :) ehhhhhhhhh :)

Gość no mysle ze
no mysle ze podrozowanie terrorysty i jego bagazu innymi samolotami to swietny pomysl. Teraz terrorysci nie beda musieli umierac podczas wykonywania zadania wiec beda do uzycia wielokrotnie ... faktycznie dziewczyno zajmij sie sprzataniem

Gość Karolinaaaaa
Nie chodzę rano na zakupy :P

Gość Karolinaaaaa
Bożeeee Przecież chodzi o to,żeby nie mieli żadnego dostępu do swoich rzeczy osobistych,poza tym walizki,lecące tym drugim samolotem, powinny byc prześwietlone/przeszukane,wówczas detonacja potencjalnego ładunku wybuchowego byłaby niemożliwa,bo nie dałoby się go ukryć. Z pustymi rękami nie przejmą kontroli nad samolotem.

Gość Karolinaaaaaaa ilez mozna
jestes niemozliwa...a nie pamietasz teroryty ktorego zlapali jakis rok emu w samolocie lecacym z Londynu do Stanow? Mal material wybuchowy w podeszwach butow.Obezwladnili go pasazerowie kiedy chcial odpalic ladunek - zapalniczka mu sie chyba zaciela albo apalki ktore mial :) Facet byl europejczykiem z urodzenia ale nawrocil sie na islam i zeswirowal tak ze chodzil w wielkich turbanach i dlatego wpadl.To bylo niedludo po WTC i wtedy wszyscy na turbaniarzy zwracali uwage. No i co buty tez maja latac w oddzielnym samolocie? Jak bedzie chial cos ukryc to i tak ukryje wiec daremny twoj trud Yntelektualny :):):)

Gość Karolinaaaaa
No to w ogóle olejmy wszelkiego rodzaju zabezpieczenia,bo jak chca to i tak im się uda,tak? Milo by było gdybyś ty chociaż raz podjął/podjęła się jakiegokolwiek trudu intelektualnego.

Gość Karolinaaaaa juz wiem
zapisz sie do efbiaj albo siajej i bedziesz walczyc z terrorystami ,mam tylko nadzieje ze jak bedziesz w terenie do dadza ci pukawke na kapiszony :) bo jakbys miala prawdziwa to bys wszystkich powykanczala jako podejrzanych o terroryzm :)

Gość Karoliny
Nienawidzę Karolin !! Powinno się im zakazać chodzić po ulicach -są takie głupie,że to na innych przechodzi !!!! :D:D

Gość Karolinaaaa
11:54 buahahahaaha przed chwilą były komentarze,że nie wolno generalizowac,a teraz WSZYSTKIE Karoliny są złe,nie no ludzie,co za półmózgi!Gadacie tak,jakby wasz świat ograniczał się tylko do jedzenia i zaprzeproszeniem srania pod siebie.Pewnie,olejcie wszystko i nadal z upodobaniem ogladajcie sobie czubek własnego nosa. Jedynie mogę przypuszczac,że nigdy nie lataliście samolotami i w nosie macie bezpieczeństwo pasażerów.Pewnie co mnie obchodzi problem,który mnie nie dotyczy.

Gość ali 84309842
glupie chuje, odwalcie sie od karolinyyyyy bo was dopadniemy i zabijemy