Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaaa

TERRORYŚCIIIIIIII

Polecane posty

Gość Karolinaaaaa
o jezu...ale mnie coś zacięło w kiszce...lecę się wysrać, papatki kochani

Gość Karolinaaaa
no proszę nawet podszywacze się pojawili :D

Gość a ja lubie głupie
dziewczyny ,one sa takie seksowne :) ...jakby Karolinaaaaa byla moja sekreterka to na pewno bym ja molestowal ...tylko cos czuje ze to nie blondynka a ja lubie tylko blondynki ,20 letnie z extra biustami :)...jak jest tu jakas taka to niech sie odezwie :) ali nie fikaj bo cie Karolinaaaa zalatwi z polobrotu ona nie lubi takich jak ty i nie wierzy w twoja dobra wole ty wsteretny terrorysto muzulmanski do oddzielnego samolotu precz! :)

skończyliście??Widzę,że na głupote masową leku nie ma,tak jak i na terroryzm,ale mimo wszystko z wyimaginowaną głupota kafeteriusze chcą walczyć chamskimi komentarzami,a prawdziwe zagrożenia mają w d. Idźcie po rozum do głowy mali egoiści.

Gość aj em de czołzen łan a ty
nie pij tyle win z biedronki po 2,5 szt uka bo ci zaszkozily :):):) teraz tylko kefir i maslanka zadnych :) i znowu bedziesz jak nowy i przestaniesz gadac nonsensy :)

Gość Oliveczka987
Ludzie!!!!!! Czy wy za siebie nie mozecie? Kim sa Muzułmanie? Ludżmi wierzącymi w Islam, a gdzie wszytskiego o tej religi mozemy sie dowiedziec ? W Koranie. Czytaliscie? Nie? To was oswiece ze Allah zakazuje zabijania i Oni nie robia tego dla niego tylko wbrew jego woli!!!!!! I tak jak ktos wczesniej napisal, czy terrorystami sa tylko muzulmanie? Kurde, przestancie pisac o rzec zach o ktorych nie macie najmniejszego pojecia, a Wassze wiadomosci czerpiecie z wiadomosci o 11 wrzesnia i od ludzi ktorzy potworzyli takie a nie inne plotki o Islamie i jego zwolennikach! Tak jak u nas w europie czy w ameryce sposob zabijania mamy dzganie nozem na ulicy luib rozstrzelanie tak tam wytworzyl sie terroryzm i to wcale nie wywodzi sie z Islami i woli Allaha tylko poprostu z ludzie zabijaja, ktorzy nie sa prawdziwymi i dobrymi muzulmanamii!