Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_kasiula_

prezent dla chlopaka

Polecane posty

mam problem. moj chlopak ma niedlugo urodziny i chcialabym kupic mu jakis oryginalny i fajny prezent... tylko nie bardzo mam pomysl ;/ bo to taki chlopak z osiedla i nie ma jakis szczegolnych zainteresowan a mi sie skonczyly juz pomysly na prezenty... pomozcie ps.umieszczam ten temat tutaj bo na innym forach mało ludzi jest...

Gość to fajnego masz chlopaka
z osiedla bez zainteresowan :O Ty pewnie tez taka jests - nudna bez zainteresowan :P Kup mu 6-pak piwa - bedzie zachwycony :P

Gość sama mu coś zrób

Gość ja mala
moze jakis ciuszek ... czapeczka fajna koszulka pasek :)

Gość loda mu zrob sama
:P

1.poduszke z twoim zdjęcie 2.kubek z twoim zdjęciem 3.płyte ulubionego zespołu 4.perfume:P 5.upiecz mu duuuży tort (koniecznie sama) 6.zaproś go do kina potem do siebie na tort i kolacje przygotowaną przez ciebie 7.ramke ze wspolnym zdjęciem 8.coś co mu sie skojarzy z Tobą

Gość jasne dresiarz na pewno
ucieszy się z poduszki lub kubka z twoim zdjeciem :O A na co mu tort? Kup mu lepiej puszke piwa :P

może lubi jakieś gadżety? Z reguły mężczyźni lubią takie rzeczy jak np. długopis z USB...

Gość piratka79
Nie zwracaj uwagi na te sfrustrowane dziewuchy (i facetow), ktorzy sami pewnie nikogo nie maja, sa sami jak palce, poniewaz nikt ich nie chce i dlatego pisza takie kretynskie komantarze. Zgadzam sie z Lilly Rose, ktora napisala bardzo fajne propozycje. Od siebie dodam jeszcze: - do prezenciku mozesz dolaczyc jakas fajna kartke, jaka np. smieszna moze troche "zboczona" ;) (z jakis wesolym podtekstem erotycznym) - bokserki (normalne albo takze jakies z poczuciem humoru. Ja mojemu raz kupilam takie, na ktorych z przodu narysowana byla glowa slonia, a z tuly jego tyleczek i ogonem :) , ale dodam jeszcze, ze moj facet ma w ogole poczucie humoru, ja takze wiec dlatego mu sie bardzo podobaly, ale nie kazdy cos takiego lubi) Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze.