Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka

jazda na luku na kursie prawka..

Polecane posty

Gość jeeeeee
40min po mieście; ja za pierwszym razem nie zdałam w 32 min :(

Gość kierowniczyni
To powinnaś dostać prawko kategorii D :D

Gość jeeeeee
płomykówka --> a za pierwszym razem na czym oblałaś?

dziewczyny, powiem wam szczerze, że nie zawsze jest tak, że jeździ się te 40-45 minut po mieście. ja np jeździłam pół godziny - egzaminator obserwował czy i jak mi to wychodzi ;) wyszło chyba dobrze, bo zdałam za pierwszym razem - choć łuku do tyłu dłuuuugo się uczyłam - a na egzaminie poszedł ok :D po tym moim egzaminie mam wrażenie, że - jeśli nie traficie na takiego, który chce was oblać, bo wiadomo, że WORD ma z tego kasę - że egzaminator na początku wyrabia sobie zdanie o waszych umiejętnościach za kółkiem i jeśli uzna, że na początkującego kierowcę jest ok - to jeździć będziecie krócej. ja tak przynajmniej miałam. powodzenia ps: zdawałam w tym miesiącu, więc już na nowych zasadach :)

Gość jeeeeee
Ja zdałam za 2 razem; u mnie to była troche bardziej skomplikowana sprawa bo nie wpuściłam na pasa pieszego stojącego na chodniku.. Dla owego egzaminatora to poważne uchybienie i mój egzamin się zakończył a drugi egzaminator sie zdziwił że za takie coś oblałam i z nim miałam syt. że zatrzymałam się przed pasami bo jakaś pani już weszła na nie z lewej strony i dostałam zjebke :D - wg niego pieszy nie może wejść na pasy przed rozpędzony samochód.. Więc sama nie wiem czy za 1 razem nie zdałam niesłusznie.. Co egzaminator to inne wymagania :o

Tak, to prawda, że co egzaminator to inne wymagania. od pierwszego dostałam ochrzan za zbyt długą drogę hamowania a od drugiego za zbyt gwałtowne hamowanie a robiła to cały czas tak samo.:D Na drugim egzaminie dostałam ochrzan za zbyt bliskie zatrzymywanie się za poprzedzającym autem a pierwszy egzaminator nic nie mówił (ok. 1-2m). Za drugim razem dowiedziałam się też, że jeżdżę jak baletnica, bo zbyt gwałtownie zmieniam pas ruchu i powinnam zmieniać go na dłuższym odcinku (a jak inaczej to zrobić w centum miasta o 13, kiedy ruch jest taki, że zmiana pasa slalom). Mam wrażenie, że pierwszy egzaminator przepuściłby mnie, gdybym nie zawaliła. Drugi od początku był nastawiony na \"szybko wracamy do WORD-u\".;)

Gość zmiana pasa to slalom

narazie za mna 10h jazdy, wiem ze jeszcze mam go sporo, ale niektore sytuacje zniechecaja. Dziekuje za podbudowanie na duchu. nastepnym razem podejde do tego z wiekszym luzem, ale to za ok.dwa tygodnie(na szczescie ;)), bo teraz na dniach wyjezdzam.