Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemke

poronienie-przyczytajcie!!

Polecane posty

Gość lemke

uczyłam sie na bologi i duzo czytałam...a wiec z tego co wiem co w ciąze nie jest tak łatwo zajść..wiekszosc dziewczyn nawet nie wiedza ze sa w ciazy poniewaz dochodzi do poronienia juz w pierwszych dniach jak dzidzius jest tylko kilkoma komórkami..jak juz dojedzie do poronienia poprostu wydalamy go przez pochwe>Mi sie własnie przytrafiło cos dziwnego..moze jestem głupia ale bardzo sie przyestraszyłam.pewnego dnia przy załatwianiu wypadło ze mnie cos dziwnego wygladało to jak zalązek taki jak w jajku..biały skrzep z wieloma zyłkami i wystajaca nitka..bardzo sie przestraszyłam popłakałam..czy przydarzyło wam sie takie cos?i czy to mogło byc dziecko!!!

Gość sprawa nie jest prosta
niemozliwe ..chyba... bylaby chyba krew i staloby sie to podczas okresu kolezanka tak miala

Gość lemke
własnie nie pamietam czy to było podczas okresu..ale czy twoja kolezanka jak poroniła wygladało to podobie jak opisałam i skad wie ze to było poronienie?była z tym u lekarza?acha i ja biore tabletki anty biore raczej uwaznie i systematycznie..raczej nie miałam wpadki...

Gość halababa
przede wszystkim jak byś poroniła to lekarz to by na pewno stwierdził, (chyba że taki lekarz), i wtedy powinnaś trafić do szpitala i powinnaś mieć łyżeczkowanie. Ja poroniłam w domu bardzo bolał mnie brzuch poszłam do ubikacji i wtedy wyleciała, ale to był potworny ból brzucha. Acha spróbuj zrobić sobie jeszcze test ciążowy, a przede wszystkim nie denerwuj sie, bo ja przez nerwy poroniłam najprawdopodobniej

Jest to mozlleiwe!! Mojej kolerzanki mamie tak sie przydarzyło.. Ale u zdrowej kobiety tak sie nie stanie.. Jej mama miała tylozgięcie macicy.. i to jest zazwyczaj przyczyna poronien.. ale to zalezy bo ja normalnie donosila ale musiala bardzo uwazac

ja tez mam tyłozgiecie macicy ale to nie odtego sa poronioenia, zdarzaja sie nawet zdrowym kobietą bez konkretnej przyczyny, moja mam tez poroniła i tak naprawde nie wiadomo dlaczego, poprostu czasem tak sie zdarza.....

jeśli bierzesz tabletki to nie sądze żeby to było poronienie,malusienka szansa. Pozatym biorac tabsy masz bardzo różny sluz,raczej to była zwykła złuszcona tkanka ze scianki macicy. Przy poronieniu masz skórcze macicy,która wydala niechciany zarodek,to strasznie boliiiiiiiiii,także napewno byś rozróżniła poronienie. mi tak tłumaczyła lekarka,bo juz ze dwa razy leciałam do niej ze skrzepem:P taka juz nasza strachlia natura:)

Gość nelia
dzieki bardzo za odpowiedzi...

Gość nelia
bo ja tez miałam cos podobnego ale z nas panikary...