Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko czy kura

Grecja czy Egipt???

Polecane posty

Gość jajko czy kura

KTO BY??? NAPISZCIE JAK WRAŻENIA Z WYCIECZKI MOZE KTOS Z WAS BYŁ W GRECJI LUB EGIPCIE I MA SWOJE ULUBIONE ALBO GODNE POLECENIA MIEJSCOWOSCI I HOTELE!!!

Gość jajko czy kura
CZY KTOS BYL???

Gość ktosia Ktoś
ktoś był

Gość bzdziągwy wy wy
w egipcie jest był pełno napalonych arabusów syf i malaria byłem w hurgadzie czy jak to tam a w grecji byłem na krecie nie ma porównania wyższa kultura , czysto , ludzie mniej namolni , tylko ceny wyzsze

Gość TYLKO GRECJA
W EGIPCIE NIGDZIE SAMEMU NIE MOZNA WYJSC, BO WSZEDZIE POJEBANIE TERRORYSCI NAPALENCY

Gość pojedz na santorini

Nigdy w Egipcie nie byłam natomiast w Grecji spędziłam rok. Cudowny kraj,wspaniali ludzie,urocze knajpki :) polecam, warto

Gość TYLKO GRECJA
Gość TYLKO GRECJA
Gość A CO MI TAM NAPISZE
TAK , TAK ... TYLKO DO GRECJI .... BĘDZIE CHOCIAŻ WIĘCEJ MIEJSC W SAMOLOCIE DO EGIPTU ... BO KAOŚ DZIWNIE WSZYSTCY DO TEGO POD WODĄ OGLĄDAĆ , A W EGIPCIE SĄ SUPER RAFY KORALOWE. JEŻELI KTOŚ TAM Z POWYŻSZYCH POSTÓW TYLKO PLAZOWAŁ ... TO WSPÓŁCZUJĘ INWENCJI TWÓRCZEJ I WYOBRAŹNI . POZA TYM NIGDZIE INDZIEJ NIE ZWIEDZISZ TYLU CIEKAWYCH ZABYTKÓW CO W EGIPCIE .... GRECJA Z TYMI SWOIMI MURKAMI SIĘ UMYWA . I DROZYZNA JAK NIE WIEM . BEZ ALL INCLUSIVE DO GRECJI ? ---- NEVER !!

Gość zamalek
To zależy czego się oczekuje. W Grecji nie byłam, a co do Egiptu, to oczywiście, nie jest to Europa, nie ma co sie dziwić smieciom, namolności sprzedawcow, bo to po prostu inna kultura! Jak ktoś chce lezec na plaży i nic wiecej, to pewnie w Egipcie taniej! Ale szkoda wygrzewac tylko tylek na słoncu, gdy dookola tyle niebywałych zabytków. W sumie na plazy bylam ze 3 razy, ale nazwiedzałam sie za to, ze ho ho :)

Gość A CO MI TAM NAPISZE
BZURA MI JAKAŚ WYSZŁA .. :) W GRECJI NIE MA ŁADNEGO ŚWIATA PODWODNEGO , ZA TO W EGIPCIE SUPER WIDOKI - NAWET JUŻ PRZY BRZEGU ...

Gość greeeecja
Byłam w tym roku z Grecji. Było pięknie.Wracam tam za rok. To przepiękny kraj. Byłam na wyspie Rodos.Do dzsiaj nie moge zapomnieć o tych wakacjach.Pojedź tam, polecam z całego serdyszka. Co do Egiptu - mój braciszek był tam 2 razy. Już więcej sie nie zdecyduje. Za ro kzabieram Go ze sobą do Gracji. Nie zastanawiaj się. Grecja i koniec! Buźka!!!

Gość A CO MI TAM NAPISZE
A DLACZEGO TAK MAŁO OFERT JEST DO GRECJI JEST BEZ ALL INCL. ... ? BO HOTELE TEGO NIE CHCĄOFEROWAC , ŻEBY NAPCHAĆ KABZĘ OKOLICZNYM SKLEPOM I KNAJPOM , KTÓRE SĄ WŁASNOŚCIĄ NP. CZĘŚC RODZINY WŁAŚCICIELA HOTELU .... i TO CAŁA PRAWDA O GRECJI ..... TAM REJONY SĄ OKUPOWANE PRZEZ JEDNĄ RODZINĘ ... WSZYSTKO - OD PAMIĄTEK , PO WARZYWNIAK ...

Jeśli jesteś przyzwyczajona do standardów europejskich to Egiptu nie polecam. A jeśli już Egipt to tylko w 4-5- gwiazdkowym hotelu. Z irytujących przeżyć: - irytujący Egipcjanie, którzy są w stanie przedbiec na drugą stonę ulicy po to by zaciągnąć Cię do swojego sklepiku, pokazać \"przecudowny\" asortyment i wcisnąć kolejengo bubla. Kiedy mówisz że pieniądze zostawilaś w hotelu są gotowi z Tobą iść, - nie za bardzo patrzą kiedy wyjdziesz sama, - brak sklepów w których można zrobić zakupy - nie budzą na czas, - na wycieczkę, np do Kairu czy Luksoru jedzie się w konwoju, - Hurghada wygląda jak jeden wielki plac budowy, - nigdzie się nie spieszą, - zemsta faraona (sraczka) Pozytywy: - są przesympatyczni, czasami aż do znudzenia, wiedzą kto jest prezydentem i premierem Polski, i pytają \"Jak sje maś dobźe\" ;), - pyszna kawa, - super klimat (jak dla mnie), \\ - jest co zwiedzać - to największy plus, choć za wniesienie kamery czy aparatu trzeba nieźle zabulić.

Gość greeeecja
A CO MI TAM NAPISZĘ - bzdury gadasz. Miałam all i było wiele takich ofert. Poza tym z tymi klanami rodzinnymi to bzdura.

Gość greeeecja
Grecy są przesympatyczni, naprawdę. Serce maja na dłoni. I wcale nie ma tam takiej drożyzny. Po prostu wszystko było na plus.....jak dla mnie.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
jak chcecie powiewu Europy w Egipcie to trzeba jeździć do Sharm el Shaik a nie do Hurgady ....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
no własnie brak sklepów wktorych można zrobić zakupy .... tam jest od cholery takich sklepów , ale trzeba wybrać dobry hotel , którty będzie Cię żywił dobrze i nie trzeba będzie robić zakupów , a po drugor hotel w dobrym miejscu .... bo tam sa kompleksy 15-20 km od miasta , więc co się dziwic ... ja w egipcie mam zawsze sklep pod nosem , ale kupuję tam tylko ew. napoje , bo co innego kupowac ? to nie kwatery w Krynicy Morskiej , że robi się zakupy codziennie .. Bez przesady ...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
GRECJAAA - raptem byłaś raz w życiu , trafiłaś na dobry hotel , może nawet i miałś te All o którym mówisz ... ale prosze cie ochłoń już za zachytu ... nie ma idealnego kraju na wypoczynek ... a stuacje opisane przeze mnie niestety są prawdziwe .... no ideałem może być Mauritius , albo Polinezja Francuska ... ale podejrzewam , ze ani Ty ani ja o tym się nie przekonamy :)

Temat rzeka..... zależy co kto lubi i ile moze przeznaczyć pieniedzy na urlop. Może autor postu sprecyzowałby swoje wymagania dotyczące urlopu ?

Gość pani Krysia też jest
pzesympatyczna i ma kwatereke do wynajęcia w Kołobrzegu ... Każdy jest przesympatyczny jak chce na ntobie zarobić .;..

Gość greeeecja
Co Ty możesz wiedzieć o tym, gdzie będę spędzała wakacje. Jeśli bedę miała ochotę to mogę pojechać w podróż dookoła świata. Stać mnie na to. Spadam!

Gość hotelarz
największa baza rezerwacji pokoi hotelowych także w grecji i turcji www.ahotele.pl

Gość dcdc
grecja z egiptem jak ktoś napisał cieżko jest gdzieś wyjść bez zorganizowanej grupy, egipcjanie są namolni itd a poza tym moje wrażenia z grecji sa o wiele fajniejsze niż z egiptu

Byłam kilka razy w Grecjii i 2 x w Egipcie ,ale dla mnie .nie ma dyskusjii TYLKO EGIPT!!!!!!!!!!!! jest cudownie ,czujesz się jak wybraniec bogow ,czyst eksluzywnie i można wypocząc ,oczywiscie min min to **** najlepiej 5 * Grecja to dla mnie syf i brud,szczególnie Kreta.Boję sie tylko latac,bo nioestety lot do Grecji wydaje się bezpieczniejszy niż do Egiptu ,ale poza tym zdecydowanie EGIPT

byłe mw grecji i brzydko i tam strasznie i przy okazji stłukłem paru greków do nieprzytomności zresztą was też bym połamał za pisanie tych bzdur że grecja lepsza od egiptu

Gość gość
W sumie jedno i drugie miejsce warto odwiedzić. Ale w Egipcie są świetne możliwości do kitesurfingu i ja osobiście wybrałbym ten kierunek i taką formę spędzania czasu. :) Jeśli spróbujesz kite to zrozumiesz. :) teraz już sprzęt nie jest taki drogi, tzn. na pewno na kitestore.pl