Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka inna

masz problem - zadaj pytanie

Polecane posty

rada wyroczni: zastosuj najprostsze aktywne metody. moim zdnaiem tu nic nie da się zrobić jak tylk samej napisać. czy to nie prosta, aktywna metoda?

Gość powrozysz mi
to bylo do mnie?:)

Gość yata
Zrozumialam, dziekuje Ci🌻

to już ostatnia wróżba: no nie jest ciekaweie u Ciebie. jesteś odizolowana. musisz wyjść do ludzi a zmieni się na lepsze. ten, o którym myślisz eksperumentuje. będziesz tego czynnym świadkiem. kto z tych eksperymetów wyniesie lepszą naukę? odpowiadając konkternie na konkretne pytanie: spotkasz go.

Gość powrozysz mi
Jestem Ci bardzo wdzieczna ze odpowiedzialas na moje pytania, dziekuje. Ale teraz bede wiercic Ci dziure w brzuchu, co oznacza ze eksperymentuje i ze bede tego czynnym swiadkiem?:o Jesli chodzi o wyjscie do ludzi to.. nie mam do kogo wyjsc:(

Gość Jeśli możesz
Wróżko to powiedz mi co mnie czeka w uczuciach?Czy spotkam tego jedynego?A co z tym, który jest w moim sercu?Proszę nie omijaj mnie:(:(:(

Gość powrozysz mi
ona już spi;) ale moze nam jutro odpiesze?:)

Gość Moge zapytac
Jest jeszcze Dobra Wrozka?

Gość w dupie mam a jak
straszny chamie , powiedz mi cichutko jaka jest odpowiedz do Twojej zagadki :D

dzieki za wrózbe ale nic z tego nie zrozumiałam moze jestem tepa jak zwykle zresztą ale nienam tego jezyka którym operujesz pewnie to jest związane z magią pozatym mam wrażenie ze to wcale nie jest odpowiedz na moje pytania nie musisz pisać szczegółów zaledwie tylko to co jest istotne gdy bym siedziała w magii to z pewnoscia zrozumiałabym wiele ale w obecnej chwili niestety nie rozumiem co chcesz mi przekazać co mnie czekaw zyciu ? co myśli o mnie pewien brunet ? moze tylko pierwsze pytanie powinnam zadać bo jest ono najprostsze jak bedziesz mogła to napisz na meila bajka24@vp.pl czekam i pozdrawiam

straszny chamie---> a co powiesz o tym, że kiedyś pewna wróżka przepowiedziała wypadek mojego brata oraz inne wydarzenia, które również się sprawdziły? Taki zbieg okoliczności? Poza tym, znam ludzi, którzy mając tytuły naukowe doktorów, profesorów, chodzą do tarocistów. Czy sądzisz, że oni też są głupszą częścią społeczeństwa? Ty zapewne swoim poziomem intelektualnym do pięt im nie dorastasz!

straszny chamie - a czy wiesz, ze prawidłowej odpowiedzi na twoją zagadkę udzielają osoby z z psychiką mordercy? ;P A jeśli chodzi o wróżki - cóż jest złego w tym, że ktoś ci napisze prę miłych słów na temat przyszłości? nie jest to lepsze, nizkolejny topik o zdradzanych żonach??

Gość Jeśli możesz
Proszę wróżko odpowiedz na moje pytanie

co do ciemnoty, którą się straszny cham interesuje, jestem mgr ekonomii, i nie tylko ekonomii, ale myślę, że wystarczy jako dowód, że nie jestem babuleńką z chatki na krzej nóżce, IQ badane rok temu 135

co do ciemnoty, którą się straszny cham interesuje, jestem mgr ekonomii, i nie tylko ekonomii, ale myślę, że wystarczy jako dowód, że nie jestem babuleńką z chatki na krzej nóżce, IQ badane rok temu 135

\"to już ostatnia wróżba: no nie jest ciekaweie u Ciebie. jesteś odizolowana. musisz wyjść do ludzi a zmieni się na lepsze. ten, o którym myślisz eksperumentuje. będziesz tego czynnym świadkiem. kto z tych eksperymetów wyniesie lepszą naukę? odpowiadając konkternie na konkretne pytanie: spotkasz go.\" tak mi odpowiedziałas wczoraj ja spytalam jak rozumiec te eksperymenty i to ze bede tego czynnym swiadkiem. moze jeszcze cos o finansach mi szepniesz?:) pozdrawiam

Gość rwxxn
wrózko inna....pominęłaś mnie? ponawiam więc pytanie: czy on przynajmniej teskni, czy wspomina, co myśli?

a ja mam pytanko takie. ja Strzelec-Diana. On Koziorozec-Grześ-jakie mamy szanse na przyszłość. Ogólnie jest Oki tylko czasem tak jakby brakuje nam tematów do rozmów ale jakoś nam to nie przeszkadza bo dobrze nam ze sobą. Co mi powiesz wrózko na temat mojej przyszłości uczuciowej i związkowej? Z góry dziekuje za odp.

droga wróżko spraw aby sąsiadowi w końcu zdech ten wstętny kundel który ,codziennie szcza i sra na mój przydomowy ogródek:D

Gość Zapytanie o przyszlosc
Wrozko prosze abys mi powiedziala co karty mowia o mnie i moim zwiazku. Nie wiem co robic jest w zwiazku i chce sie oswiadczyc czy to odpowiednia partnerka dla mnie i czy uloze sobie z nia zycie. Przed poznaniem tej kobiety zycie nie oszczedzalo mi lez i cierpien. Pozdrawiam

Gość Jessica R.
Wróżko inna, serdeczne dzięki za odpowiedz i za czas ktory mi poswiecilas. Pozdrawiam

straszny cham, czy Ty normalny jesteś?! czy Ty myslisz, że ja nie mam co robić tylko wszystkie topiki czytać? mam 3 tematy w zakładkach, które sama założyłam i jakoś nie mam czasu przesiadywać całymi dniami i nocami na kafe, żeby udawać wszechwiedzącą wróżkę. jeśli zaś zadałeś sobie trud sprawdzania co inni piszą i po tym stwierdziłeś, że moje odpowiedzi są rzeczowe, jakby im na temat, to znaczy, że moje odpowiedzi nie są bezsensowną paplaniną, czego nawet ja sama nie wiedziałam. bo niby skąd mogę wiedzieć, czy prawdę mówię? niewiem, przekazuję to, co mi przekazano w kartach, czy to się trzyma kupy, niewiem, tak mówi karta, nie będę zmieniać treści choć nie znając czyjejś sytuacji czasem sama niewiem o co chodzi. gdyby ktoś szczegółowo nakreślił problem, mogłabym tę treść przekazać w formie \"przetłumaczonej\", zindywidualizowanej i bardziej zrozumiałej. nie znam sytuacji danej osoby dlatego mogę przekazać pewne treści ogólnikowo, obrazowo, w formie bardzo surowej. co do kolorów nicków, zauważ, że osoby z czarnymi nickami bardziej szczegółowe pytania zadają, stąd bardziej szczegółowe odpowiedzi dla czarnych nicków. pomarańczowe nicki zadają pytania któtkie, ogółne, taie są też moje odpowiedzi. tak więc Twoja logika nie jest właściwą, przyglądnij się temu lepiej.