Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedzieć no

JAKIE SĄ NIEMKI? ŁADNE?JAK SIĘ UBIERAJĄ?

Polecane posty

Gość MIROSŁAW FAJFUS
piekne sa

Gość ilona3
Ja kicia niemiecka musze sie szykować do przyjęcia ,musze byc,w cześniej bo beda kazać gdzie mam usiąść jako ? Ja kicia niemiecka i moja siostra jesteśmy spokojne ,co wesela polskie tanczymy w kuleczku ? Tym razem będę w gazecie mam trochę tremy to normalne ,musze wybrac gustowno sukienkę skoro będę w gazecie makijaż za mocny nie może być ? Róże będę segregowac .ide spać ja kicia kamila ,sistro niemiecka woda jest ciepła ! No to do przyjęć .Na przyjęcie duże muszę ładnie pachniec ja anielica niemiecka i zero alkoholu ! Ja nie pijam trunków alkoholowych .To do przyjęć ! Będę w gazecie

Gość kinga5
Ruscy sie wprowadzają do polski ? Beda mieszkać w samborowie. Dla mie kici niemieckiej to tragiczna wiadomość ? Nie znoszę ich ! Miai beda działać mi na nerwach

Gość kinga56
Ja kicia nie za dobrze sie czuję ? Glowa z now mie boli do tego klatka piersiową ? Lekarz kazał leżeć i wypoczywać ? Ffacetom niemcom znachor pomógł ? A mi niemce co może pomuc ? Może do innego lekarza powinnam jechać ? Wiem że przemoklam mam wypoczywać i sie nie przemeczac i sie wygrzewac ? Dobrze że jutro ciepło masakra z to deszczowa pogoda ? Mw

Gość kamila48
Niemki przez tamte lata przeklęte ? Co prubowano nas oszukać jesteśmy odmienione ,twarde ,stspajace mocno po ziemi i osiagajace cel ? Zauroczenia nas nie interesują ,bo faceci na to nie zasługują ? To dzięki tym dupkom niemki piękności zagraniczne sie zmieniły ? Jesteśmy twarde mocne i bojowej ? I waleczne walczące o swoje ?Teraz liczą sie niemkow potrzeby a nie facetów potrzeby ! To prawda jesteśmy miłe ale nie na iwne ? kicia gepardzia ewangielizacyjna hrabio geodezyjny jeszcze jednej rzeczy najważniejszej nie wiesz ? PAnie hrabio klamco niemiecki ewangieliku przez trzy lata nie kapneles sie że jesteś kici rwangielizacyjnej przeznaczony od tego co jest na niebie ? To kicia ewangieliczka niemiecka piękność prędzej sie do myslila niż szanowny hrabia geodezyjny ! To kolejna prawda ! Kicia ewangielizacyjna tez szoku byłam przez to wiadomość ! Masz sie kla mco klamco geodezyjny do kici rwangielizacyjnej nie zbliżać nawet jak klamco jesteś mi pisany ? To kolejna prawda ,jak ta poprzednia że koniecznie musisz wiedziec kto tu mieszka ? Mieszka kicia ewangielizacyjno metodystyczna .trzymaj sie od mojej rodziny z daleka bo ci ptzyloze ? Kicia ewangielizacyjna potrafi sie bronić ? Wara od,mojej rodziny ! Za te kłamstwa hrabio protestancie

Gość aida3
Trudno powiedzieć mieszanki tez występują ? ale sepy faceci niemcy o nas nie wiedzą ? Tym lepiej dla pieknosci bogin niemieckich ! jesteśmy kobietami tajemniczymi bardzo dla facetow niemieckich ! faceci niemcy nie mają pojęcia i się nawet nie domyślają ,że kobiety mieszane są im przeznaczone mocno !Oni nawet nie wiedzą jak takie kobiety mogą wyglądać ! oni wolą faceci niemcy się swoją pracą zajmować i są zaślepieni tą pracą że nie wiedzą ,że kobiety mieszane są im przeznaczone przez Władce ! kicie trochę się przeziębiły idziemy na kucha !miau

Gość KALINA37
Tak rozkazywac to lubimy szczególnie polskim kobietom ? Co na to panie polskie ? Tak wyroslismy na bardzo piękne kobiety i do tej pory powodzenie mamy ? My niemki ? My brzydkie dobre sobie zazdrosne panie polskie ? Drogie panie polskie przez ilu adoratorow przeszliscie ? Przez 2 adoratorow. A niemki ostatnie piękności niemieckie o nasza rękę co dwa lata walczyło ponad 30 adoratorow ? Co dwa lata drogie panie polskie ? Ale drogie polki z polski chcyba jesteście zazdrosne o swych mężów ? Czyż nie ?

Gość KALINA 56
Tego panie sie nie dowiesz jakie są niemki ? Tak naprawdę one sie pojawiają z znienacka i znikają ? Niemki to wspaniałe kobiety jeśli chodzi o mieszane niemki ? Znikają bo taka ich natura są jak Anioł ? Każdy mężczyzna o takiej kobiecie marzy ? Ale może tylko po marzyć ? Niemki znikają i sie ponownie pojawiają ? Muszą bardzo uważać na wrogów i niebezpieczeństwo ? Rok temu groziło im ogromne niebezpieczeństwo niemkom ? Wiedzma polska chciała sie moco na niemkach wspaniaclych zemścić ? Prubowala w sieć złapać ? Ale niestety wiedzma polska sama sie w sieć złapała ? Bingo dla niemek sprytnych ? Niemki oczytane wiedza jak zalTwia sie wiedzy polskie lalunie ?

Gość gość
Typowa Niemka ma na imie Fatima i chodzi w czarnej burce albo przy odrobinie szczescia tylko chuscie na glowie. Jesli gustujesz w takich kobietach to polecam.

Gość KALINA 45
Jeszcze pare dni kicia tu zostanie a potem wracam na gościny ? Naprawdę tu są super tereny bo tu mieszkają sami niemcy , tez turcy muzułmanie pani niemiecka tez widziała ? Fajnie tu jest ale mój czas pobytu sie kończy pani niemieckiej ? Tu jest tez sporo sklepów ? Niedługo wracam do polski ciekawe jak ojciec german sobie radzi ? Pewnie nie za bardzo ? Ojciec german wyrabiasz die z podlewaniem ? Cura niedługo wraca ? Bo i tak musze zjechać na gościny do polski ? Nie mam wyboru ?

Gość KALINA 45
Pani niemiecka sobie po zwiedzala ? Teteny takie i lakowe ?

Gość KALINA 45
Lejdi polskie witajcie ? Slepia wam zbielaly ? Bo lejdi niemiecka sie pojawiła Ale wam oczy zbielaly lejdom polskim az galy wytrzeszczyly

Gość KALINA 45
Panie polskie katolickie latawice ? Cieszycie sie die że pani niemiecka jest tam gdzie wy panie madam katolickie ? Moja goscina i pobyt jeszcze potrwa ? Super są tu miejsca jak podziwoanie latawic pan polskich katolickich ? Pani niemiecka dopiero sie die gości podobno mój pobyt sir przedłuży z now do października ? Ale fajnie bede sie gościła i gościła aż do upałów tropikalnych ? Jednego niemca tradycyjnie juz zachaczylo ? Juz jest sparowany ? Piękne pola pani niemieckiej die podobają ?

Gość KALINA 45
Madam katolickie filciary boicie sie pani niemieckiej ?odnioslam wrażenie ja pani niemiecka że panie katolickie sie boja ? Rub kafej inna kicia ? Ja pani niemiecka słucham muzy ide zaraz na kafej ? Piękne widoki tu są a ile sklepów ? A jakie piękne drogerie można podziwiać i podziwiać ?

Gość KALINA 45
Obozy sa dla kic ? Kicia chce jechać nad morze stałe w księgach siedzę,? Został mi ostatni eetap nauki, ? Kici najmłodszej ? Przygotowanie do zawodu, egzaminy za dwa lata. Potem za,rok ? Następne. Egzaminy ? I chyba jeszcze egzaminy ? Aa. Francuski mi dojdzie,? I angieliski ?

Gość gość
Twarde sztuki .ja jutro pani niemiecka mam obowiazki ! Oj w hotelu to bym nie chciala pracowac bo bym nie zaznala spokoju ! Ja juz obronilam poxucje kocia ja pieknosc ! W hotelu nie musze pracowac ! Mam poxuvje obroniona ! Innr kicie dobrze wam radze uwazajcie na czubkow !miejcie oczy szeroko otwarte i uszy do okola ! Dobrze wam radzi pieknosc najmlodsza !w szendzie jest niebezpiecznie ! Nawet w hamburgu !

Gość KALINA 45
Efciu uwazaj na inna pania niemiecka ? Mojej siostrze niemieckiej mlodszej efciu zafikals prubowalas ja w najgorsze bagno wsadzic ale mimo to moja najmlodsza siostra niemiecka ci sie efciu nie dala ! Ma harakter lwicy gepardziej najstarszej siostry metodystycznej ! Ma moj harakterek !moja siostra. Dobrze ci efciu radze do starszej siostry metoystycznej efciu katolicka nie jestes wstanie podskoczyc ! Bo mam haki na ciebie i twoja rodzine katolicka dobrze wiesz o co mi hodzi za wszystkie handle nielegalne i upokarzanie mojej najmlodszej siostry niemieckiej ! Efciu powiem ci jak mie pania gepardzia nazywaja niebezpieczny gepard niemiecki mocno zarzarty na lejdi katolickie ! Takie panusie jak ty ewciu !wiesz ewciu ze w tym roku mnie czeka wiecej czytania mnie pania gepardzia niemiecka ! Czytania o ksiazkach przeroznych podatkach umowach i ksiegach wieczystych ! Ewciu katolicka nie jestes wstanie mi zafikac ? Bo pani. Gepardzia wrocila ? Zarzarta na lejdi katolickie mocno ! Sprubujesz efciu mi zafikac to twoj tatus. Odpowie za kradziez nielegalnej marichuany ze stron ilawskich ! Efciu jak widzisz efciu pani gepardzia wszystkie haki ma na,ciebie i,twoja rodzine !ja sie pani gepardzia nie cacka z lejdami katolickimi tylko dzialam ! Jestem o wiele grozniejsza od mojej mlodszej siostry niemieckiej metodystycznej lwicy grpardziej tez ! Blizniaczej !ostrzegam efciu jeden ****** po tobie efciu !

Gość KALINA 45
Wiedzmo robocie skoro odziedzicxylas spadek drapany to masz jeszcze do uporzadkowania papiery po swoich zmRlych siostrach ! Za wiedzmo robocie wepchalas sie pani zagranicznej na tereny germanskie do tego mocno podskakuwalas ze swoja rodzinka katolicka do rodziny niemieckiej to ja pani zagraniczna i tak sprawy nie tykne ! Dobrze wiesz wiedzmo robocie za co za pieklo co mi zgotoealas i twoje siostrzyczki ! Mozesz sobie pomarzyc lekdi katolivka co mocno naskoczylss na rodzine niemiecka tym bardziej na mojego szwagra !

Gość KALINA 45
Pieknosc slowiansko -niemiecka pani wspaniala zostalo pare tygodni do gosciny pani rodziny ! Wiem po malu musze sie die przygotowywac ! Teraz musze byc na tym skoncentrowana ! Buciki sobie piekne kupilam do mojej kreacji ! Twarz musze jeszcze opalic ! Dzis burze to za pewne bedzie upalnie

Gość KALINA 45
Pani niemieckA pan niemiec nie moze wiedziec kim pani tajemnicza tak naprawde pieknosc jest ! Na razie nir die tego poznac lew niemiec prawdy bo by byl w mocnym szoku ! Nie moze tego wiedziec tym bardziej ze jest jego kumpel blisko podolski ! Tez nie moze wiedziec kim jestem ! Pani tajemicza po malu musi sie przygotowac do gosciny mojej rodziny ! I tak mam trudnosci bo podolski depcze mi po pietach i jego koleszka pan niemiec lew ! Pani tajemicza musi byc na diecie bo za mocno przybralam na wadze ! Za duzo Petytu nabralam w wakacje musze sfolgowac z jedzeniem bo w kieckie nie wejde ! Melise ,koktajle bede pic i jesc owoce !

Gość KALINA 45
Pani niemiecka najmlodsza zaliczylas szprechen etap poczatkowy trudniejszy ! Ponad 23 strony tak udalo sie wciagam sie w szprechen coraz bardziej ter!z jade dalej na poczatek przectawianie sie dania i czynnosci i zaczynam jechac dalej przeciez jestem pania niemiecka i rowniez pania polska .wyjedzie pani za rok na stale ? Tego nie wiem trudno powiedziec ja pani wspaniala niemiecka nie wiem czy wyjade ! Jak juz mowilam jestem pania cudzoziemska poczatkujaca !moja rodzina nie chce zebym wyjechala ! Tata mama . Ale pragne wyjechac i zarabiac na siebie bo jestem pania niemiecka mieszana ! Uczac sie szprechen zdobywam wieksza wiedze i duzo juz wiem juz poraz 5 testy bede miala na jesieni ale jeszcze bede musiala sie dalej douczac ja pani najmlodsza pieknosc kicia cudzoziemska ! Tak siora niemiecka moja pani metodystyczna jak ja przyjedzie na jesieni ! Tak zgadza sie jestem pania pieknosciia niemiecka ale rowniez metodystyczna cudzoziemska ja jestem starsza a siora jest mlodsza metodystyczna jest o demnie ! Ona wpanie dopiero na jesieni ! Z niecierpliwoscia pani cudzoziemska bedzie czekala na siostre tez cudzoziemska ! Tak pani cudzoziemska wie bede miala powodzenie w milosci domyslam sie ze to moze chodzic o pana lwa niemca on tez jest jest cudzoziemcem ale pani cudzoziemskiej prawdy nie wyznal pan lew ze rowniez jest cudzoziemcem !do tego niemieckim jak ja kicia cudzoziemska ,musze ja pani cudzoxiemska sie mocno trzymac przedemna nastepne mocne burze dzis i jutro ! Na razie sie die dobrze czuje ! Gdy przychodza burze obnizaja pani niemiecko-cudzoziemskiej swiadomosc ! Podolski depcze mi po pietach ja pani cudzoziemsko musze na,niego uwazac ! Na burze mocne tez ! Musze teraz byc bardziej ostrgolnie ptxe ostrozna szczegolnie przed przyjeciem mojej rodziny

Gość KALINA 45
Jutro pani niemiecka folguje z jedzeniem zero deserow i kalorycznych zup ! Zostal mi tylko tydzien do przyjecia ! Przez te lato nabralam apetytu za mocno zamiast zjesc 2 kromki to jem na dzien 4 !jeszcze moment i nie wejde w kicke ! Jutro dzien zapowiada sie upalnie wo bede pila wode zero deserow tym batdziej lodow ! I zero schaba zadnego bo bym przytyla movniej ! Jutro jedna kromeczka na sniadanie obiad i kolacje ! No i ze dwa owoce ! Bez ziemniakow apsolutnie! Zero czekolady bo bym znow apetytu nabrala a pozatym sporo nauki ze szprechem mnie czeka ! Bede dalej pisac ! Dzis sie nie uczylam bo glowa mnie mocno bolala ! Zreszto pada a jutro dzien piekny upalny .na nastepny tydzien kolejne burze ! Dobrze ze nie jechalam do gdanska mocna traba tam przeszla ! Wszystko po walone na slasku to samo wszystko po walone !

Gość KALINA 45
Kicia niemiecka najmlodsza po malu przygotoeuje sie do gosciny nie moge dac zadnej gapy nawet sie pomylic w krokach nie moge ,dobrze tancze ale na goscinie nie moge sie absoltnie pomylic bo,beda tez inne obce osoby zaproszone ! Troche kicia tremy ma cwicze pisownie szprechen poraz 5 juz umiem zdania ukladac ! Balony trzeba jedzcze dokupic !

Gość KALINA 45
Pani niemiecka zle nowiny bardzo zle swieto zachaczy polske ! Nie wierze ! Ja tu jestem ! I co tetaz ? Albo tradycyjnie pania zachaczy albo ominie ?okaze sie w tropiki ! Swieto sie zbliza kici kici ?

Gość KALINA 45
Kicia jest pewna ze ktos zakosil ksiazke !tu musi kursowac zlodziej !koguz z nowu kicia bedzie widziala ?rodzinke co roku to samo ! Alrz ja kicia sie ciesze skacze z radosci ?

Gość gość
kicia najmłodsza czeka cię sporo nauki wiem przed tobą najgorszy etap musisz złAMAĆ BARIERY JEZYKOWE mocno PORADZIS SOBIE ?POSTARAM SIĘ JESTEM MĄDRA ! na twojej drodze kicia staneło blisko 12 adoratorów z czego 3 prosiło cię o rekę tak dokładnie tak ale niestety nie byli mi pisani ! więc jadę dalej Tak czekają mnię jeszczę wieksze etapy nauki ! przykro mi pani polska ale panie niemeickie są ładne i bardzo mądre oj mądre !

Gość gość
już wyrosły na piękne kobiety skoro na naszej drodze stanęło blisko 12 adoratorów w ciągu 5 lat !

Gość gość
kicia najmłodsza dasz radę złamać pierwszą barierę jezykową dam radę już dużo wiem ! więc jadę dalej potem rozwalę drugą barierę jezykową a na koniec trzecia barierę jezykową ! aż dojadę do 4 bariery językowej ! np 2 języki a potem stopniowo w z wyż muszę jeszcze trochę popracować nad gramatyką !

Gość gość
kicia się boi nie mogę spać allani z nów mnie dręczy i straszy po nocy ! miau miau pomocy kiedyś kicie geodezyjna ktoś próbował skrzywdzić kicia jakoś uszła z zyciem kobiety w mojej tradycji boją się przez 16 lat bo grozi nam stale isis ! Boże niech już świta kicia bedzię sopokojniejsza nadal nie moge przezwyciezyć strachu we snie