Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedzieć no

JAKIE SĄ NIEMKI? ŁADNE?JAK SIĘ UBIERAJĄ?

Polecane posty

Gość chce wiedzieć no

Gość chce wiedzieć no
:) i czy sa uczuciowe?czy raczej chłodne?blondynki czy częściej brunetki?

Gość To sa syfiary

Gość sakjsdkaldj
młode ładne, zadbane i bezpośrednie - mimo stereotypom

Gość chce wiedzieć no
ładne!?zadbane?a w jakim stylu sie tam ubieraja dziewczyny?na sportowo?elegancko?

Gość Slodkie Zycie
W niczym nie roznia sie od Polek stylem ubierania. Ubieraja sie roznie. Najpiekniejsze NIemki, to te ok. 40-50!! Piekne, pachnace, eleganckie, zadbane.... Czy sa ladne?? Tez roznie. Tak jak wszedzie. Spoleczenstwo NIemieckie bardzo jest przemieszane, ze wzgledu na duza ilosc obcokrajowcow. Czemu pytasz?

Gość sakjsdkaldj
z tego co widziałem ostatnio to moda jest inna jak choćby w warszawie. Częśc na sportowo, cześc elegancko. Zależy co i gdzie. Polki z zadbaniem to im do pięt nie sięgają.

Gość chce wiedzieć no
interesuje mnie jak wygladają takie młode niemki.chce wiedzieć czy mój chlopak ma tam większy wybór niż tu i czy mam byc zazdrosna:P

Gość Slodkie Zycie
Tak jak juz mowilam, w NIemczech mieszka duzo roznych narodowosci, nie tylko NIemki. Moze byc, ze Twojemu facetowi spodoba sie Brazylijka, Wloszka, czy inna Hiszpanka :P, to niekoniecznie musi byc rodowita Niemka:P!!

Gość chce wiedzieć no
cholera:P:) a niszpanki, włoszki sa pewnie ładne,szaise/A turczynki ładne???

Generalnie to podobno jest tak że w NIemciech możns spotkać przepiękne dziewczyny- ale to głównie Polki, Turczynki i wszystko poza rodowitymi NIemkami ;). Tak jak słodkie życie już powiedziała ;). Na pewno są zadbane ale nie są za ładne. Niemki mają takie małe ciekawe, ciężkie (nawet troche męskie) rysy twarzy. Poza tym więcej zaufania, jak ma zdradzic to tak czy siak to zrobi :P

Gość chce wiedzieć no
hehe dzięki:P nie po prostu chce wiedzieć na czym stoje, wroga trzeba poznać;) czyli rodowite niemki sa brzydkie????:D

Gość Slodkie Zycie
Sa rozne! Ale ogolnie patrzac, nie naleza do najpiekniejszych:P.

Gość Slodkie Zycie
A co, Twoj facet pojechal tam do pracy?? A nie boisz sie, ze pozna jakas Polke:P?

Gość chce wiedzieć no
uff to mi ulżyło:P nie on jest niemcem:)

Gość Steffie
zawsze wszyscy mówią ojej jakie niemki brzydkie ojej bo takie i owakie że Polki najładniejsze niestety aby ocenić trzeba urodzić się w Niemczech wychować sie tam sama jestem Niemką a Polskiego uczyłam sie z ciekawości jak każdego jężyka tak samo ruski czeski ;) Czym się różnią Niemki od Polek idąc czasami przez centra handlowe Polskie widzę dziewczyny bardzo mocno wymalowane bardzo mocno opalone ... Niemki nie skupiają się tak na wyglądzie jak Polki one trzymają się bardziej naturalności na co one główną uwage zwracają na ciuchy ... Polka idąc na impreze założy ciuchy z butiku jakąś sukienke do tego buty makijaż i idzie Niemki zaśmiecają śmietniki katalogami wysyłkowymi codziennie przeglądają jak prase najnowszą ciuchy i wierzą bardzo w marke idąc na impreze zakładają firmowe ciuchy makijaże mają delikatne są naprawde łądne dziewczyny nawet kobiety po 50tce maja manie na punkcie firmowych ciuchów i można spotkać takie jak spacerują w dresie z pumy np

Gość gość
rodowite niemcki to klempy brzydkie smierdzące zaniedabne i leniwe brazylianki kubanki które tu mieszkaja to przeważnie k****y turczynki zależy ale od tych każdy trzyma się z daleka

Gość gość
widzialam jak taka mloda niemka weszla do sexshopu i tam kupowala vibrator oczywiscie najdluzszy i najgrubszy i zaraz wskoczyla do samochodu i odjechala to bylo w Berlinie

Gość Dergość
Jak nie spotka Polki to mozesz spac spokojnie. Mieszka w Niemczech od 20 lat. Emancypacja, rozleniwienie oraz tragiczna dieta sprawiaja ze Niemki po 35-40 zycia nie przypominaja juz kobiety. Zreszta kazdy Niemiec powie to samo. Czasami sie tak zastanawiam kto je wogole zapladnia....

Gość klara6
Niemki nie bądźcie na iwne i nie ufajcie polkom ? Niektóre z nich to zmije lubią pluc jadem ? Na polki trzeba uważać i wiedzieć co generalnie do nich mówić i być ostrożnym ? Z jednej strony są mile a zdrugiej to zmije ? Lubią tylko roxkazywac ? Niemki nie powinny ufać nikomu ,bo taką mamy nie ufna tradycję nawet cyganom ? Ostatnio nas cygani odwiedzili przypadkowo ? Aż strachu dostali germany ,kiedyś niepostrzezenie kaczora zabrali

Gość gośćklara
Raczej niemki nie daja po sobie poznac ze sa uczuciowe ! Nie chca z now cierpiec ,mocno trzymaja Sie ziemi I sa dla wrogow grozne ! Co prawda moze by Sie zakochaly do szalenstwa ! Ale nie chca na nowo cierpiec ! Milosc to mocna rana ! Tak mamy dla siebie wiecej czasu !

Gość gośćklara
Sa pracowite ,z now obowiazki niemki maja po sniadaniu zaraz Sie biezemy do zmywania ,puzniej cos na obiad zrobic ,pranie wstawic ,pielic bo zielicho szybko rosnie ,pisklaki bedziemy brac troche wiecej ,do sadzac kwiaty bedziemy .Oj sie nazbieralo obowiazkow ,postawione kwiaty juz sa ,zostLt do zrobienia kwiaty wsadzane do ogrodka i wieszane na haki? Haki juz mamy ,pomidory pchaja sie w gore to Dobrze dla NIEMCOW I Naszych rodzin .

Gość klaaa
Rodziny do mie kici sie zwala niemcy na początek czerwca na parę dni ? A wy mi chrzanicie o slubach polskich co są do końca nie pewne ? Ja kicia mam na głowie jeszczcze remonty ! W czoraj jeszcze nikt mię nie zdenerwował tak mocno? Jak wieści od polaków? O nie pewnym ślubie ,mam to w d***e tak jak wy polacy macie w d***e mie i moje rodziny ! Ja mówię zawsze prawdę z mostu zawsze i wszedzie ! Idę na śniadanie ,nie chce słyszeć o żadnych wiesciach kolejnych ! Pechowych bo zaraz mie szlak trafi ?

Gość gość
uwazam niemki za atrakcyjne, stawiajace na naturalnosc i praktyczna elegancje kobiety, maja czesto klasyczne rysy twarzy i nieco ostrzejsze od naszych kartoflanych slowiankich

Gość klara 1
Kicie piękności zagraniczne ! Rodziny dojcz wzywają nas natychmiastowo ! Jeszcze szybciej przed burza ,burzę nadciagaja kicie wiedzą że będzie coraz cięplej i cieplej temperatura się podniesie upalnie kicie umyja głowę u i szybko jedziemy na wezwanie bo musimy niemcow podwiesc

Gość ada67
Ojciec niemiec. Wytrwamy ten kryzys ? Kruzys w pracy w polsce sie pogarsza ? Pracofawcy maja za duzo kasy I I'm odbija ? Ojciecc trzymaj sie do konca kryzusu ? Za granica ludzi inaczej traktuja nie za psie gowno ? Za pare lat ojciec ja kicia cie wyciagne ? Co raz gorzej daj mi czas

Gość klaldia56
Kicia musi byc wypoczeta ,tam ktoregos dnia wpadnie do cioc ? Po przyjeciach 3 dla tego musze byc wypoczeta bo bende musiala od rana do nocy siedziec ,I od rana do boxy siedziec ? Oj dzis jus jestem padnieta I przemeczona ? Jutro goraca z now byle do przyjec I 11 lipca kicia po przyjeciach ma laby ? Oj jestem padnieta. Dudzno mu I goraco ? Miau

Gość kamila37
Inne kicie niemieckie nie wychodzic dla waszego bezpieczenstwa ? Ja inna kicia grozna gepardzia I tygrysia stocze walke z sepem niemcem ? Bo mie prowokuje ! Tym razem Mila nie bede ,nie znosze walki niemieckiej. Ale the walki nie unikne ? Ten sep niemiecki prowokuje kicie grozna ? Sep dowie sie z Kim ma zaszczyt walczyc z grozna pania gepardzia tygrysia 5 wiedzmow za 1 razem kicia powalila ? Muj ryk jest grozny ? Kicie Inne nie wychodzic bo pan hrabia bedzie weszyces ? Miau jestem najniebezpieczna kicia waleczna juz miales sepie niemcu zaszczyt mie poznac ? Kicia nie znosi jak ktos,ja prowokuje ? Miau

Gość ilona3
Kicia tygrysia sie przeziebila przez cole ? Miau najgorzej że mi głowa pęka i zatoki i przez przeciagi tez sie doprawilam ? Dobrze że nie mocno ! Ta głowa jest nie dozniesienia nic nie przestaje boleć ból głowy ? Czuję się jak bym była wyczerpana ? Miau ,miau miau ,mleko muszę pić z miodem ? Ide spać rano wstać ! To przez pepsi ? Do prawilam gardło miau