Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bormann

MOJA DZIEWCZYNA MA Ałe Cycki, zostawic ja czy dac jej szansę ?

Polecane posty

Gość o to bys sie bidulo
zdziwila ak bym ci w szpare swoje 19cm zapakował ale rozumie ze chociaz cycki masz załosne to za to szpare masz rozepchaną :D:D:D idż zjedz troche lebiody to ci urosna

Gość z duzymijedna taka
odwal sie niunia od prwdziwych kobiet ja mam22 lata i cycuszki palce lizac a ty zpadaj ze swymi przysuszkami na dzrewo :D !

Gość z duzymi ednataka
i wiem ze facei wola duze cycuszki niz takie jak twoje

Gość co za lebiody
ale jestes zalosny i twoj penis tez bo mały a tak na marginesie to jaki biust jest dla was duzy?????? znacie wymiary?

Gość co za lebiody
a widzialas moje chyba nie tio sie niewypowiadaj na temat moich

Gość co za lebiody
wlasnie widac jaka z ciebie przwdziwa kobieta zal mi cie poczekamy pare lat jak ci te balony beda zwisac wtedy juz niebedziesz taka madra

Gość takie te drobne sa
nie maja cycków no to atakuja inne,

analfabetyzm wtórny,pewnie jeszcze nie moczyles dupku i nie wiesz co to porzadne ruchanko,wiec nie mow mi o tym ,ze cie male piersi nie kreca,tylko sam sobie obciagaj ,jesli potrafisz, w co szczerze watpie,co komu po duzych piersiach jak i tak nie umie kobiety obsłuzyć.Frajerzy.

Gość mam czarnego nicka ale...
zostawo ją, powinna znaleźć sobie kogoś normalnego. z jajami i fiutem. ps. mam rozmiar D. przykro mi, ze nie jest to tylo woreczek, nie ulzysz sobie.

Gość mały biuścik
dlaczego Wy wszyscy atakujecie dziewczyny z małym biustem? wypowiedź "takie te drobne sa" jest poprostu żałosna !! Kobiety nie mają wpływu na wielkość swoje biustu, tak jak faceci nie mogą zmienić wielkości swojego penisa. Taka jest już ta natura. Niech duże biusty nie atakują małych przezywając jest niewiadomo jak. Sama mam mały i nie jest to moja wina. Małe biusty też niech nie mówią, ze duże to grube albo głupie. ŻENADA Aż śmiać sie chce jak sie to czyta. Znam dziewczynę która ma duży biust i jest bardzo mądra i ambitna i nie jedna sie taka znajdzie. Są też małe biusty które są głupie ... Wogóle co ma biust do rozumu? To, że niektórym facetom nie podobają się małe biusty to wcale nie oznacza, że wszyscy wolą duże. I proszę nie obrażać ani dużych ani małych biustów bo przez takie uwagi rodzą się kompleksy. Aż sie płakać chce jak sie czyta niektore wypowiedzi.

Gość niepoważna....ale fajna
to jest chore co ten autor topiku pisze zal mi tej dziewczyny ze jest z takim debilem... mimo iz nie naleze do małych piersi (75 C ) to jednak uwazam ze cycki to nie jest rzecz którą kobieta posiada.. a Tobie ( do autora topiku) życze takiej kobiety by podczas igraszek flaki ci wyszły po ciężarem big cyców i zebys w koncu poczuł co znaczy wielki cyc:classic_cool:

Gość duzy biust
to ejst to a nie jakieś niewiadomo co niewykształcone co to jest wada rozwojowa , że sie ma maly biust kobiety z malym biustem to niepełnowartościowe kobiety niestety

Gość dokładnie
małe cycki są beznadziejne, sama wiem po sobie ze faceci mnie wola bo mam co pokazać a te z malymi to żenada ! :D Małe biedactwa

Gość alekkss
obieta prawdziwa ma co pokazac a te małegowienka są tylko smieszne , tak oburzajcie sie malutkie dzieciaczki, ja wole prawdzowe kobiety bylem z różnymi ale wybrałem kobiete taka po ktorej widac ze jest kobieta i seks naprawde jest inny niz z tymi małyymi

Gość olllka22
mam miseczke c i wyrazne cycuszki , moj chłiopak mowi ze jestem cudna i ze je kocha i uwielbia mnie w łózku i patrzec na nie , jestcudnie jak wkłada miedzy nie swego penisa zmalymi nie mógłby tak bo ma duzego i byloby beznadziejnie. mowi ze zadna mala nie dla mu takiej rozkoszy . tak panie tylko duze sie licza

Gość mały biuścik
nie no teraz to sama musze stwierdzić, że niektóre duże biusty mają bardzo mały móżdżek. Nie mówie, że wszystkie, ale te które wyśmiewają małe biusty są poprostu żenujące. Do "duży biust" -Jeżeli uważasz, że kobieta z małym biustem nie jest kobietą pełnowartościową a co najgorsze jest niewykształcona to tylko o Tobie świadczy. Ciekawe co ma biust z rozumiem wspólnego? U Ciebie to chyba wszystko poszło w biust a nie w mózg :/ I "dokładnie" sama stwierdziłaś, ze faceci wolą Ciebie bo masz co pokazać - a co za tym idzie oni doceniają TYLKO Twój biust a nie Ciebie całą. Żal mi Ciebie. Ja mam mały biust a na brak powodzenia narzekać nie mogę. Są faceci dla których liczy się coś innego niż tylko biust. olllka22 -ciesze się, że znalazłaś sobie faceta, dla którego jesteś rzeczą, lelczką z cyckami która najlepiej co potrafi robić to jęczyć w łóżku. Zabawka dla faceta. Nie oburzaj się, ale sama to napisałaś, że liczy się tylko seks. Heh ... bez komentarza.

Gość boszP
ale żenada, siedzi jakiś szczyl, zakłada temat na forum i się podnieca, że mu ktoś odpisuje jessuuu i te wypowiedzi niektórych osób:| naród debili się rozrasta, ech

Gość olllka22
mów sobe mow, i tak wiadomo ze prawdziwego ęskiego facet nie bedziesz miec bo oni na poersi lecą a nie na piłeczki :D:D oni chca stukać kobiete a nie dziewczynke ale co ty o ty wiesz pewnie jeszcze jestes dziewica albo sie sama marchewka zaspokajasz:D:D a chlopak nie całaś lubi i w łózku z zadna tak mu dobrze nie bylo jak ze mna bo kobieta sie tylo do łózka nadajea z taką dzewczymeczka jak ty to tylko moze buzi :D:D:D

Gość alekk
ja tez wole prawdziwe kobiece piersi a nie jakies przysuszki, poprostu sa fajniejsze i bardzo kobiece

Gość do lubiacych wymiona
śmiać mi się chce jak czytam te żałosne wypowiedzi chłoptasi-nieudaczników, kórzy lubią tylko krowie oblesne wymiona jak u mućki :-D Sami jesteście kurduplami, zero mięśni i męskiej sylwetki, oblesnymi chudzielcami z paskudnymi facjatami. Macie 7cm w najlepszej wersji i co najśmiejszniejsze ZNIEWIEŚCIALE CIOTKI przesiadujecie na babskim forum!:-D Kto wy was chciał nieatrakcyjce pasztety? no może poza tak samo paszteciarskimi dziewczynami jak wy....:)

Gość drobnocycate się buntuja
:D:D:D:D

Gość Kloxxn
a ja lubię tylko małe i średnie biusty. Niecierpie wielkich olbeśnych tłustych wymion który mają brzydki kształt i deformują figurę. Wygląda się jak mlekodajna krowa.A w środku sam ohydny tłuszcz.A najśmieszniej i najbardziej komicznie wyglądają takie niewyrosniete kurduple z krótkimi nogami i niskim tyłkiem i wielkimi cycami. Taki wiejski typ.

Gość ingga24
ja mam wyraznie kobiece piersi nie jakies załosne przysuchy i zawsze mam wokoł seibie pełno meszczyzn , oni poprostu lubia kobiece kobiety a wymiona to ty sama masz :D:D tylko ze takiemałe obciągniete

Gość alekk
mam tylko 8cm jestem brzydki jak noc i łysieje. Muszę się jakoś dowartośviować. Moja panna jest na twarzy potworem jest mała i gruba ale cycole jej wiszą do kolan....

Gość tak TAK SZCEKAJCI PRZYSUSZKI
ale to nic nie zmieni faceci prawdziwi wola babki z kobiecym iustem a nie z piłeczkami od pingponga :D:D przepraszam was tak bardzodrobnisie :D

Gość ingga24
jedyne co mam to tylko te wymiona otłuszczone.Ale co to za szczescie?przecież wiekszośc kobiet ma duży biust.Ale ryj mi się nie udał, strasze niestety. Bo i obcasy musze nosić bo strasznym karłem jestem. Tyłkiem ulicę czyszczę :-P

Gość wgty
nie wiedziałem, ze cycki dla niektorych pan zastepuja cipke, kretynstwo

Gość agaa25
do prawda niestety , ja te z to zuwazyła ze faceci wola babki z biustem kobiecym, takim ktory widac pod koszulka :( zazdroszcze tym pełnym dziewczynow bo one maja tak łatwo z chlopakami a nam z małymi jest duzo ciezej , niestety tak juz to jest :(

Gość Petnaa
a kogo obhodzi co wolą te niemęskie twory których nawet facetem nie można nazwać co to kafeterie non sto czytaja.Nawet by mi się nie chciało splunąć na takiego brzydala zakompleksionego jakich jest od cholery, zwłaszcza co siedza teraz przed komputerem. PS. Jestem b.atrakcyjna, do pięt mi brzydule nie dosięgacie i mam miseczke c. Pozdr.

Gość wgty
to było do olllka22, nie ponizaj sie dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!