Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bormann

MOJA DZIEWCZYNA MA Ałe Cycki, zostawic ja czy dac jej szansę ?

Polecane posty

Gość tak se tlumaczcie drbnisie
facet musi czuc w reku cycki i zeb miec gdzie wacka wsadziec oprocz buzi i cipki

Gość Dobry Kontratak
Gratuluje

Ja piernicze ludzie!! Nie kochasz juz dziewczyny bo ma male cycki... jestes zdrowo stukniety...nie kocha sie ludzi za to czy maja malego penisa czy duzego ani za to ze ma sie male piersi czy duze!!!!!!Kocha sie ludzi za to co maja w srodku...I wiesz co... współczuje tej twojej dziewczynie...Byc z takim matolem!!

Gość realista konformista
tylko duże piersi dają rozkosz bo mozna na hiszpana

I to jest wlasnie najwieksza bzdura na swiecie!!!!!! nawet male piersi moga dac rozkosz... tylko ze niestety faceci nie potafia tego dostrzec!! macie w glowach ten swoj stereotyp: KOBIETA ZEBY BYC ATRAKCYJNA MUSI MIEC DUZE PIERSI... najlepiej zeby wszystkie kobiety powiekszaly sobie cycki jak pamela albo doda... Wezcie sie ludzie zastanowcie!!!!Ja mimo ze jestem dziewczyna to uwazam ze male piersi tez sa piekne

Gość pomiedzy male cycki
to sie nie da wacka wsadzic jakbys kiedys to robila to ne gadalabyś takich głupot.

Gość OK małe ale nie DESKA
ok, małe może i tak, ale nie DESKA !!!, nie płaska kobieta, musi być za co przynajmniej chociaż skubnąć, bo inaczej to dramat !!!

weź zostaw tą dziewczynę niech sobie znajdzie normalnego faceta a nie jakiegoś półgłówka co mu jej cycki spać po nocach nie dają tylko musi temat na forum aż zakładać. gdyby ona wiedziała to by sie dawnio wypieła na ciebie zboczeńcu jeden.

Zuzia i tu cie popieram.Ja sie tylko zastanawiam na co ty patrzales jak zaczynales z nia chodzic...widocznie wtedy jej cycki ci nie przyszkadzaly.Koles a moze ty sobie po prostu inna znalazles a dziewczynie powiesz ze z nia zrywasz bo ma za male cycki...Lecz sie na mozg!!!!!!! Biedna ta twoja dziewczyna ;/

Gość poprostu czemu nie rozumiesz
tylko między wyrazne cycki mozna wacusia wkladac i sobie tam posuwac a z malymi sie nie da czy to takie trudne zrozumieć, coo za ludzie....

Gość tylko duże cycki dają rozkosz

Gość widocznie takim
pustakom jak wy kobiety z duzymi piersiami sluza tylko do posuwania w taki sposob szkoda ze wtedy nie liczy sie dla was nic wiecej bo seks to nie tylko piersi a gdzie uczucie i czulosc

Gość ale ja je nie posuwam
ja tylko w cyce pakuje:D

Gość a jaki ma tyleczek

Wezcie jak sie czyta te wasze bzdury to sie az zyc odechciewa!!!!! Czyli co, trzeba powybijac wszystkie te z malymi piersiami waszym zdaniem?? Bo co, natura nie obdarowala ich duzymi piersiami to od razu na smietnik z nimi?? Kuźwa no...A jakby wam dziewczyny powiedzialy ze macie spier....c bo macie za malego penisa?? Pewnie zadna wam tak jeszcze nie powiedziala?? A szkoda...wtedy wiedzielibyscie jak sie czuja kobiety ktorym mowi sie ze nie sa dobre bo maja male piersi!!!!!! Wszyscy ktorzy myslicie ze male piersi sie nie nadaja powinniscie trafic do psycholów bo to wy macie cos z glowa!!!!!

Gość fakt jest taki
że miedzy cycki maale sie paenisa kiepsko wkłada:P i tyle

Gość lubie wytryskiwać na jej duze
cycki apotem kaze jej to zlizywać nie ma nic fajniejszego niz taki widok ale co ty mozesz wiedziec z tymi drobnymi...

Gość Miłośnik DB
Przeszedłem sobie tu z innego wątku, i tak czytam i czytam i się tarzam po ziemi, unitra załamałaś mnie, po co te riposty na teksty dzieci, nie wyżytych seksualnie z kompleksami... Dodatkowo podpuszczają... ajajajaj Tekst : "cycki apotem kaze jej to zlizywać nie ma nic fajniejszego niz taki widok ale co ty mozesz wiedziec z tymi drobnymi..." - Dosłownie płaczę ; DDD, dziecko do nauki na to przyjdzie czas... Myślę że, cały ten wątek to jedna wielka prowokacja, nie, ja jestem pewien że, to prowokacja, w końcu debilizm ma swoje granice... Co więcej myślę że, około 60 % pochodzi jednego autora, najwyraźniej niesamowitego desperata... Pozdrawiam Ps. HAHHAHAHAHAH

Gość buczo
mi sie podobaja dziewczyny z malym i z duzym biustem z wyjatkim tych co se daja 10 wkladek bo maja z tym kompleksy:D